tabletki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: tabletki

Witam, moja dziewczyna dostała tabletki na uregulowanie okresu Asubtela ,ma zjesc 4 na msc ,czy one są też antykoncepcyjne ,i jak to działa , w tych 4 dniach nie może zajść w ciąże? Może głupie pytanie ale wole zapytać smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: tabletki

4 tabletki na miesiąc? Nie słyszałam o takim sposobie regulowania okresu. Ale, zakładając, że dobrze usłyszałeś - tak przyjmowane tabletki nie mają żadnego działania antykoncepcyjnego.

I tak na logikę - nie ma możliwości, żeby kobieta nie mogła zajść w ciąże przez 4 wyrywkowe dni w miesiącu smile Plemniki żyją 3-4 dni, więc gdyby kobieta była "chroniona" przez jeden dzień, a dzień wcześniej i dzień później mogla zajść w ciążę smile

3

No masz na pewno rację ,też mi się to wydało dziwne regulowanie okresu ,ale tak jej zaleciła pani ginekolog

4

A jaki jest dobry sposób ,bo masakra z tym nierównym okresem co miesiąc się trzeba schizować ,wiadomo uważamy,i używamy prezerwatyw ale wiadomo nigdy tej 100% pewności nie ma a póki co dzieci nie chcemy mieć,więc regularny okres też  by nam pomógł .

5

Prezerwatywa jest dobra jak nie znasz partnera, ale nadal jest ryzyko że pęknie. wink My stosujemy pigułkę, spokój i bez schizowania się na każdym kroku.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024