Czy korzystacie z Karty Dużej Rodziny, a jeśli tak, to z jakich zniżek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy korzystacie z Karty Dużej Rodziny, a jeśli tak, to z jakich zniżek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Czy korzystacie z Karty Dużej Rodziny, a jeśli tak, to z jakich zniżek

Czy korzystacie z Karty Dużej Rodziny, a jeśli tak, to z jakich zniżek do tej pory udało wam się skorzystać?
O Karcie Dużej Rodziny głośno jest od jakiegoś czasu w mediach. Tańsze bilety na wydarzenia kulturalne, wystawy, muzea, przejazdy komunikacją publiczną, a nawet wakacje - na to mogą liczyć rodziny wielodzietne dzięki Karcie Dużej Rodziny. Liczba instytucji i firm, które oferują zniżki rodzinom systematycznie się powiększa. Wszystkie miejsca oferujące zniżki będą opatrzone logo ?Tu honorujemy Kartę Dużej Rodziny?. Karta Dużej Rodziny przyznawana jest rodzinie, która utrzymuje przynajmniej trójkę dzieci. Dotyczy to także rodzin zastępczych oraz rodzinnych domów dziecka. Karta przyznawana jest każdemu członkowi rodziny. Dochód rodziny nie jest kryterium przyznania karty.

Czy zdarzyło wam się  użyć tej Karty? A jeśli tak, to z jakich zniżek najczęściej korzystaliście i przy jakich okazjach? Jak wam się wydaje czy Karta spełnia swoją rolę? A może  jest tylko kolejny nic nie znaczący papierek?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy korzystacie z Karty Dużej Rodziny, a jeśli tak, to z jakich zniżek

ja wypowiem się za siostrę, ma 3 dzieci, ale mieszka na wsi i jeszcze nie uslyszlam od niej żeby z niej korzystała, aczkolwiek pomysl dobry

3

A ma taką Kartę?

4

nie korzystam, nie mam takiej rodziny ale sam pomysł - świetny...

5 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2015-02-01 23:27:55)

ma taka karte, ale do miasta ma jakies 10 km, w miasteczku mało się dzieje, a najmłodsze ma pol roku dziecko aczkolwiek nie widziałam samego dokumentu jak to wygląda wiem tylko ze miała takie cos mieć
zapytam jej jutro

6

mariola856 napisał/a:

ma taka karte, ale do miasta ma jakies 10 km, w miasteczku mało się dzieje, a najmłodsze ma pol roku dziecko aczkolwiek nie widziałam samego dokumentu jak to wygląda wiem tylko ze miała takie cos mieć
zapytam jej jutro

Jeśli jeździ autem, mogłaby dostać zniżki na paliwo pod warunkiem, że jest to stacja paliw, która je honoruje.

7

Uważam, że wprowadzenie karty jest doskonałym pomysłem. Wyjście całą, liczną rodziną na jakiekolwiek wydarzenie kulturalne zwykle jest niemałym wydatkiem, dlatego każda zniżka jest na wagę złota. Nie wspominając o komunikacji czy innych strice praktycznych ulgach.

8

jeździ, ale czy sa tu takie stacje paliw to nie wiem, a znasz jakies?

9

mariola856 napisał/a:

jeździ, ale czy sa tu takie stacje paliw to nie wiem, a znasz jakies?

Wystarczy, że pojedzie tam z Kartą i zapyta czy honorują. Trąbią wszędzie o Lotosie.

10

dziekuje za informacje

11

mariola856 napisał/a:

dziekuje za informacje

Będę się cieszyć, jeśli się przydadzą.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy korzystacie z Karty Dużej Rodziny, a jeśli tak, to z jakich zniżek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024