Bolesne miesiączki po powrocie z wakacji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Bolesne miesiączki po powrocie z wakacji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez un hombre (2009-10-22 09:26:57)

Temat: Bolesne miesiączki po powrocie z wakacji

Hej dziewczyny,

Pisze to w imie mojej ukochanej, a obecnie cierpiacej z bolu polowki...
Otoz odkad wrocila z wakacji 2 miesiace temu, jej druga (czy obecnie juz trzecia) miesiaczka jest strasznie bolesna.
Nigdy jej okre nie byl tak dokuczliwy ale niestety od czasu powrotu bol jest nie do wytrzymania i dziewczyna praktycznie ma 2-3 dni w miesiacu wyjete z kalendarza.

Nie pomagaja jej za bardzo najmocniejsze tabletki przeciwbolowe na rynku, zreszta boje sie, ze moze sobie krzywde zrobic tak nimi sie faszerujac...
Niedlugo pewnie pojdzie do lekarza, na USG zobaczyc, czy wszystko jest OK, ale ja mam nadzieje, ze te bole sa zwiazane z czyms, co szybko przejdzie... Moze caly czas sie aklimatyzuje?

W piatek w Rozmowach w toku bedzie temat wlasnie bolesnych miesiaczek, takze zobaczymy czy cos praktycznego w nim bedzie, az sam z nia to z ciekawosci obejrze ale poki co, nie wiem jak mam jej pomoc?

Macie moze jakies praktyczne i dorazne sposoby na problem bolesnej miesiaczki?

"Milsza mi niebezpieczna wolnosc, niz bezpieczna niewola."
Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bolesne miesiączki po powrocie z wakacji

kąpiele, w jeziorze, morzu, rzece. Może jakiegos wirka zlapala?
Ja miałam taką choróbkę bakteryjną po basenie, której właśnie objawem były bolesne miesiączki. Może to też być jakiś problem z jej gospodarką hormonalną. wizyta u gienka wszystko wyjaśni smile

Świat to potwór zębaty, gotowy gryźć, gdy tylko zechce.

3

tak jak Cookie myślę, że to może być jakiś wirus złapany w okresie wakacji
czy między miesiączkami też występują jakieś dolegliwości?
powinna biec do lekarza - ginekologa i zrobić sobie badania, przede wszystkim to podstawa cytologia
wynik powinien pokazać, czy jest to jakaś bakteria, która wymaga leczenia

każdego dnia człowiek walczy o przeżycie

4

No jak tylko sie to skonczy, to pojdzie pewnie na badania.
Ona jest jeszcze dziewica, wstydzi sie chodzic do "meskich" ginekologow i nie wiem jak to bedzie z jej badaniem, ale usg co najmniej powinna chyba zrobic.

Moze cos zlapala w wakacje, nie wiem, wiem, ze wczesniej miala obfitsze uplawy (czy jak to tam sie zwie) zwiazane z jakas infekcja, zostalo to wyleczone.
Moze teraz ma cos innego?

Ehhh, w takich chwilach ciesze sie niezmiernie, ze mam tak malo skomplikowany narzad w postaci penisa, a nie jakas tam humorzasta cicpie hmm

"Milsza mi niebezpieczna wolnosc, niz bezpieczna niewola."

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Bolesne miesiączki po powrocie z wakacji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021