Hej dziewczyny !
Trwa to miesiąc. Spotykam sie z chłopakiem a raczej już chyba z nim jestem. Sama nie wiem jak to nazwać jednak zaczęły się problemy. Ostatnio chciał się ze mna kochać (po miesiącu!). Już prawie do tego doszło ale ja powiedziałam: nie. Dla niego to głupia zasada że można sie kochać dopiero po jakimś czasie. On ma 23 a ja 19 lat. Wczoraj odwalił najgorszy numer. Umówił się ze mną do jednego klubu. Pół godziny przed wystawił mnie i sam poszedł do innego. ok 00 przyszedł do tego w którym ja byłam a moi znajomi mu powiedzieli że już mnie nie ma bo pojechałam do domu. On mi się tłumaczy że był zmęczony, ale do iśc innego klubu to zmęczony nie był ? Ja robie wszystko, staram sie. Jestem na jego zawołanie, załatwiłam mu nawet transport na impreze z kumplami. Jest głodny to ja lece po żarcie. Nigdy taka nie byłam. Odwaliło mi. Moi rodzice są przerażeni. Co powinnam zrobić? Co o tym myślicie. Czuje że robie z siebie idiotke...
Olać go i to w trybie natychmiastowym, a następnym razem nie robić z siebie pieska, który z wywieszonym jęzorem biega za swoim 'panem' ![]()
Też proponuję odejście, bo to nie wróży nic dobrego na przyszłość.
Hej dziewczyny !
Trwa to miesiąc. Spotykam sie z chłopakiem a raczej już chyba z nim jestem. Sama nie wiem jak to nazwać jednak zaczęły się problemy. Ostatnio chciał się ze mna kochać (po miesiącu!). Już prawie do tego doszło ale ja powiedziałam: nie. Dla niego to głupia zasada że można sie kochać dopiero po jakimś czasie. On ma 23 a ja 19 lat. Wczoraj odwalił najgorszy numer. Umówił się ze mną do jednego klubu. Pół godziny przed wystawił mnie i sam poszedł do innego. ok 00 przyszedł do tego w którym ja byłam a moi znajomi mu powiedzieli że już mnie nie ma bo pojechałam do domu. On mi się tłumaczy że był zmęczony, ale do iśc innego klubu to zmęczony nie był ? Ja robie wszystko, staram sie. Jestem na jego zawołanie, załatwiłam mu nawet transport na impreze z kumplami. Jest głodny to ja lece po żarcie. Nigdy taka nie byłam. Odwaliło mi. Moi rodzice są przerażeni. Co powinnam zrobić? Co o tym myślicie. Czuje że robie z siebie idiotke...
oszukuje cie....to wystaw mu walizki za drzwi, czyli krótko mówiąc nie sobie szuka innego kwiatu
Olać? czy po prostu może sie zdystansować i zobaczyć czy będzie walczył o ten "związek" ? Jakby nie patrzeć nie znam go do końca ale zależy mi na tej relacji. Nie wiem co myśleć o tym seksie tak po miesiącu znajomości. Miał dużo kobiet i jego związki z nimi kończyły się po miesiącu bądź dwóch i to niby one odchodziły. Mi ciągle powtarza że pierwszy raz widzi że dziewczynie zależy i nie chce tego zepsuć. Nawet ostatnio powiedział że chyba sie zakochał. Jest ogółem ok ale właśnie te incydenty sprawiają że nie wiem co o tym myśleć. Nie można przecież cały czas grać, udawać że sie coś do drugiej osoby czuje i może on właśnie powoli się nieświadomie zdradza że jednak traktuje mnie jak cała resztę...
Chyba się zakochał?
Dziewczyno, czy widzisz co piszesz? Chyba Cię kocha, ale do łóżka to szybciutko chce wejść.
Czyli serio zrobiłam z siebie idiotke.. Nie traktuje mnie poważnie
No raczej w tym przypadku idiotą bym nazwał kolegę
Ale to jest mój męski punkt widzenia, może Panie mają inny.
uuuuuuuu. fatalny gość. no to nieźle. ja najlepiej bez słowa bym go zostawiła, takie bajki to se może opowiadać...czas najwyższy otrzeźwieć, bo i tak z tego nic nie będzie. nie bądź jak powyżej napisano pieskiem na posyłki, miej dumę i honor i uciekaj jak najdalej od tego "Pana".
Czym prędzej go olejsz, tym lepiej dla Ciebie.
Koleś po prostu chciał Ciebie zaciągnąć do łóżka.
Nie wyszło mu więc tak się zachowuje.
Szanuj się, bo on Ciebie nie szanuje.
A jak zachowuje się facet któremu naprawdę zależy na dziewczynie bo już chyba sama nie wiem... Czy oni wszyscy od samego początku są zdystansowani. Czy uważacie że to facet powinien się starać o dziewczynę ?
12 2014-08-05 23:47:11 Ostatnio edytowany przez alienekpl (2014-08-05 23:50:58)
A jak zachowuje się facet któremu naprawdę zależy na dziewczynie bo już chyba sama nie wiem... Czy oni wszyscy od samego początku są zdystansowani. Czy uważacie że to facet powinien się starać o dziewczynę ?
Chłopak może robić z Ciebie idiotkę a może to być też przypadek. Z seksem się nie spiesz jeśli masz wątpliwości i on je Ci daje. Widzisz że coś nie gra.
Tak jak pomyślałaś , zdystansuj się i niech o Ciebie powalczy.
Zbyt szybko mówi Kocham co też wzbudza wątpliwości.
Przytrzymaj go , a zobaczysz co z niego za ziółko i ostrożnie. Jeśli coś kombinuje to zauważysz , obserwuj.
Może próbuje złapać dwie sroki za ogon ? ![]()
Może udawać kogoś kim nie jest , tzw nałożenie maski ale tacy przeważnie sobie darują przy dłuższym czekaniu bo szkoda im czasu ( w końcu wtedy mogą już mieć kolejne dwie )
Najlepszym rozwiązaniem jest czas.