Hej
Ostatnio polubiłam czytanie powieści erotycznych. Przeczytałam właśnie "Ujarzmić bestię" Emily Maguire. Książka nie gruba a treści w niej ogrom
Zdecydowanie godna polecenia koneserom tego typu powieści
Mam jednak do Was pytanie - czy czyta ktoś tu takie książki i mógłby mi coś polecić? ![]()
Mnie nic się tak nie podobało jak "Lolita" Nabokova. Majstersztyk językowy ![]()
Klasyczna jest "Delta Wenus" Anais Nin.
"Zwrotnik raka" Henry'ego Millera
"Śpiąca królewna" Anne Rice pod pseudonimem, którego nie pamiętam, ale znajdziesz bez trudu; to trylogia, sado-masochizm przez różowy muślin
"Życie seksualne Catherine M." Catherine Millet - orgiastyczne klimaty, autobiograficzna podobno
większość książek markiza de Sade
"Sto pociągnięć szczotką przed snem" Melissa P...coś tam, o nastoletniej nimfomance-masochistce (póki się nie zakocha)
O, dzięki dziewczyny, na pewno sobie poszukam tych tytułów i coś przeczytam ![]()
"50 twarzy Greya" - chyba najbardziej popularna ostatnio powieść erotyczna (i oczywiście dwa jej kolejne tomy)
"Dotyk Crossa" też podobno niezła lekturka, ale nie miałam jej w rękach. Pewnie przyjdzie na nią kolej ![]()
"W jego dłoniach" Marthe Blau. Powieść o toksycznej relacji damsko-męskiej z elementami sadomasochizmu. Bardzo dobre psychologiczne studium pełnego oddania drugiej osobie