Impreza dla fotografów amatorów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Impreza dla fotografów amatorów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Impreza dla fotografów amatorów

EOS DISCOVERY TOUR 2007
Tegoroczna impreza odbywa się pod hasłem ?Get in touch with the EOS system?, zapraszając wszystkich gości do bezpośredniego zapoznawania się z demonstro?wanym sprzętem. Można będzie zapoznać się ze szczegółami technicznymi demonstrowanego sprzętu oraz własnoręcznie wypróbować różne modele aparatów EOS i ich obiektywów

Liczba uczestników EOS Discovery 2007 jest ograniczona, a miejsca są dostępne na zasadzie ?kto pierwszy?. Osoby zain?teresowane udziałem w imprezie muszą zarejestrować się przez Internet, na stronie www.canon.pl/esodiscovery  Można tam również znaleźć dodatkowe informacje o imprezie oraz galerię fotografii wykonanych przez użytkowników EOS, w tym również ciekawe animacje, wykorzystujące zdjęcia wykonane aparatem EOS-1D Mark III z szybkością 10 zdjęć na sekundę.

Ja sie wybieram, pewnie nie bedzie mnie jeszcze długo stac na taki aparacik, ale zobaczyc co dzieje sie na rynku  warto:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Impreza dla fotografów amatorów

Strasznie się cieszę, że ta impreza odbędzie się także w tym roku w Polsce. Pewnie teatr Bajka będzie oblegany, ale trudno, ja na pewno muszę tam być, bo nie ukrywam, że mam lekki odjazd na punkcie fotografii i różnych nowinek technicznych z tej branży.

3

Każdy, kto choć trochę interesuje się fotografią to powinien przyjść na taką imprezę. Przede wszystkim warsztaty z zawodowymi fotografami, to chyba interesuje mnie najbardziej. No, a przy okazji będzie można zerknąć na nowe aparty canona...
(PS. już się zarejstrowałam).

4

Ja może nie jestem wielką fanką fotografii, ale mój mąż od tygodnia o niczym innym nie mówi wink Oczywiście wybiorę się z nim, bo chociaż to on ma odjazd na punkcie robienia zdjęć, to jednak fajnie jest robić różne rzeczy razem.

5

edyta_biz, kto wie, może się wciągniesz, bo z tego co mi wiadomo będzie na co popatrzeć i Canon zadbał o różne atrakcje. Więc może i ty połkniesz bakcyla fotograficznego wink

6

Ciesze sie, ze informacja jest Wam przydatna i do zobaczenia na imprzezie:)

7

mika, dzięki za informacje o imprezie canona - ja nie mogę, ale mój chlopak już się zarejestrował.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Impreza dla fotografów amatorów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024