Ulubione programy telewizyjne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Ulubione programy telewizyjne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 50 ]

1

Temat: Ulubione programy telewizyjne

Co lubicie oglądać w telewizji ? Seriali nie bierzemy pod uwagę smile

Ja np lubię "Boso przez świat", "Ekspres reporterów", "Galileo" i kabarety.  Niestety wiele ciekawych programów jest późno, za późno jak dla mnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ulubione programy telewizyjne

ja nie lubie kabaretów, moi najmniej zabawni znajomi są znacznie bardziej zabawni od polskich kabareciarzy ( z mikroskopijnymi wyjątkami).

3

boso przez swiat. Cejrowski jest super gosciu.  Inteligentny z poczuciem humoru....

4

Lubię Milionerów, czasem jakiś kabaret, wiadomości. Generalnie mało oglądam telewizję.

5

Kubuś Wojewódzki. Szczególnie jak zaprasza takich gości jak Maria Czubaszek.

6

Ja też lubie Kubusia jeszcze Majewskiego wink Kłamczucha Ibisza

7

ogólnie mam parę filmów które oglągam z odcinka na odcinek; a więc:dexter, ostry dyżur, ncis i kości. dodatkowo lubię kabarety, ale tylko wtedy gdy nie ma powtórek skeczy. oglądam także coś z telewizji zagranicznej: szczególnie bazuję na cnn.

8

"randka na czas"
"tak to leciało"
"potyczki jerrego springera"

9

Ja bardzo polubiłam grę wstępną:):)

10

Gra wstępna jest przesmieszna big_smile

11

No smile

12

A ja telewizji nie ogladam,wole robić coś innego.Tylko czasem wiadomości.

13

hiszpańskie horrory
wink

14

fakty smile

chyba najbardziej mnie fascynują.

15

no i zapomniałam o "w11" , "detektywi" , "sąd rodzinny" , "sędzia anna maria wesołowska"

16

Ogólnie nie lubię seriali,bo po jakimś czasie mnie nudzą,jeszcze oglądam "Barwy szczęścia" .Najczęściej dokumenty ,reportaże,podróże !Przeważnie oglądam stacje Discovery,National geographic,Planete,TVN style, Travel, Zone reality,zone club i polskie "kultowe filmy"!!Na Vivie lubię oglądać " o co kaman" i jeszcze MTV np. weekend z Hoganami czy rodzinką Osborne.

17

1. "Mała czarna" TV4
2. "Rozmowy w toku" TVN

18

ja oglądam "taniec z gwiazdami", ale przedewszystkim programy muzyczne np. "Tak to leciało", "Szanse na sukces", mtv, v1, lubie tez programy o wnetrzach duzo tego na Domo i Tv Style. A jak chce sie rozerwac to oglądam jeszcze kabarety albo jakieś głupawe programy na mtv w stylu randki albo jakies szalone rodzinki ameryklanskie.

19

Kuba Wojewódzki.

20

Ja ogólnie mało tv oglądam, ale według mnie najciekawsze to ,,Szansa na sukces", ,,Tak to leciało'' MTV Pudelek i ,,Rozmowy w toku" smile

21

Chętnie oglądam Dzień Dobry TVN z Prokopem i Wellman w roli głównej smile oraz czasami Rozmowy w toku.

22

Fakty, Kuba Wojewódzki, Kobieta na krańcu świata, Boso przez świat. No i ostatnio oglądałam Top Model smile

23

Też ostatnio zaczęłam oglądać "Galileo", czasami omawiają bardzo ważne i ciekawe tematy. Mało oglądam telewizji, ale od czasu do czasu chętnie 'siądę' przy "Kubie Wojewódzkim", czy "Szymonie Majewskim show".

24

uwielbiam wszelkie programy kulinarne,tj "kuchenne rewolucje","ugotowani",(czekam na nowy sezon bo póki co same powtórki) na tvn style :"jem i chudnę",uwielbiam programy w których brzydkie kaczątka przeobrażają się w piękne łabędzie i tak np "Trinny and Susannah ubierają...","jak dobrze wyglądać nago",programy wg mnie warte obejrzenia to jeszcze "dom nie do poznania"na polsacie a  na discovery "szkola przetrwania","jak to jest zrobione",TLC:"miami ink","chirurgia otyłości". z niecierpliwością czekam na X factor bo bardzo lubię tego typu programy,lubię też program kuby Wojewódzkiego,Szymona kiedyś owszem, ostatnio jednak chyba już się "wypalił"nie jest już tak zabawny jak kiedyś.aa i jeszcze jaka to melodia(zawsze sprawdzam swoja wiedzę muzyczną i muszę przyznać że jest na całkiem przyzwoitym poziomie;) )

25

lubię 1N2D ale to koreańskie,z polskich kuchenne rewolucje.

26

Ja najbardziej lubie m jak miłosć i pogromców mitów.

27

Jaka to melodia, milionerzy, sprawa dla reportera.

28

Uwielbiam Szymona Majewskiego, Expres reporterów i podobnie jak katalonka od niedawna oglądam Galileo

29

Jaka to melodia,Wydarzenia,Magazyn ekspresów reporterów,Kto kolwiek widział , kto kolwiek wie, Magazyn 997 ale to kiedyś teraz już nie bo mam za słabą psychikę.

30

Kuba Wojewódzki, Dlaczego ja, Galileo, Rozmowy w toku

31

Lubie ,,Boso przez świat''
,,Mała czarna''
Wszelkie programy przyrodnicze
,,Po mojemu''

32

Zapomniałam dodać jeszcze taki program Dlaczego ja.i lubiłam kiedyś Koło fortuny.

33

Wylacznie X Factor czasem ogladam,ale bardzo rzadko.
Nie lubie ogladac tv.

34

Ja lubię Spartakusa na HBO. Serial wciąga no i jest na co popatrzeć wink

35

"Magiel towarzyski" na TVN Style

36

''Boso przez świat'' - Cejrowski mnie rozbraja
''Galileo'' - lubię takie ciekawostki

37

Journeyman- podróżnik w czasie!

38

Haha napisał/a:

Journeyman- podróżnik w czasie!

Zgadzam się z Tobą,też lubię ten program. Lubię też cejrowskiego 1 z 10,jaką to melodie i ogólnie jakieś programy o tematyce muzycznej.

39

"Szkoła przetrwania", "Boso przez świat", "Kobieta na krańcu świata"

40

Mnie interesują też ciekawostki więc galileo jak najbardziej i programy typu "jak to jest zrobione" na discovery. Natomiast lubię też wszelkie biznesowe, z ostatnich oglądałam Dragon's Den, można obejrzeć też wszystkie odcinki na YT: youtube. com/watch?v=bIf1pcoO1AU

41

Discovery Channel lub D. Science: "Jak to jest zrobione?", "O co tu chodzi?", "Gadżety przyszłości", "Precz z teorią!", "Fani czterech kółek". D. World: "Poszukiwacze adrenaliny", "Największe bitwy pancerne". D. Showcase: "Samochody - klasyka gatunku", BBC Knowledge: Top Gear 10".

42

Naked and Afraid i inne produkcje w rodzaju podróżniczo - survivalowych.

Czasami jakąś niezobowiązującą głupotkę - np. ostatni skład "Ugotowanych" był fajny (Puzona lubię) - jednak ten sezon zwykle odpuszczam, irytuje mnie nowa, niemiłosiernie rozwleczona konwencja.

43

Kuchenne rewolucje
Ugotowani- ale od kiedy jeden odcinek ''rozlozyli'' na 4 wieczory, to jakos przestalam ogladac
Kobieta na krancu swiata oraz Martyna i kobiety swiata- uwielbiam Wojciechowska
Pani Gadzet- lubie, jak Anna Nowak prowadzi ten program
Kuchnia z Okrasa

44

Mój najbardziej ulubiony program telewizyjny to You Can Dance oraz Yhe Voice of Poland:-) Dlaczego? Głównie chodzi o tematykę oraz o uczestników i jury:-) Bardzo lubię jury z Voiców, ale słyszałam, że już nie wystąpią oni w kolejnej edycji w takim składzie.... szkoda...

45

Programy kryminalne,
top gear,
boso przez świat,
kobieta na krańcu świata.

46

Kuchenne rewolucje big_smile

47

"Na Walizkach" - ciekawy program i super prowadząca wink
program na antenie Pomorska.tv

48

Ja kocham wszystkie programy o renowacji wnętrz, stare "Dom nie do poznania" czy "Nasz nowy dom". Czy jakieś inne mieszkania na Hawajach czy coś big_smile Wszystkie te programy wydają mi się bardzo ciekawe i nie wiem czemu xD Tu: http://www.czarnobiale.pl/programy-ktor … rod-lista/ w artykule o programach wnętrzarskich znalazłam jeszcze "Akcja Aranżacja", pierwszy raz o tym słyszę, ale przyznam, że wygląda naprawę ciekawie. big_smile

49

Ja uwielbiałem oglądać Wielkie Projekty.

Miłość do historii zaszczepiły mi Sensacje dwudziestego wieku.

50

Jest to dość interesujący program, ale z mojej strony to wolałbym coś bardziej lokalnego, wielkie projekty ale w wydaniu polskim.

Posty [ 50 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Ulubione programy telewizyjne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024