skok ze spadochronem piękny PREZENT - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » skok ze spadochronem piękny PREZENT

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 56 ]

1

Temat: skok ze spadochronem piękny PREZENT

Bardzo gorąco polecam zafundowanie skoku spadochronowego jako prezent. Można wykupić taki skok dla męża, kochanka, chłopaka, narzeczonego czy koleżanki, która za niedługo bierze ślub....

Sama zaczęłam skakać ze spadochronem (samodzielnie), gdy narzeczony zafundował mi taki skok smile Teraz skaczemy razem
Pozdrawiam
Kinga

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: skok ze spadochronem piękny PREZENT

ooooooooooooo taaaaaaak big_smile skoki piekna rzecz smile ja w ten weekend badz nastepny otwieram sezon wink

3

a ile taki skok kosztuje?

4

okolo 800 zl z fotografem, ktory robi Ci zdjecia i kreci film podczas skoku, ok 600 bez fotografa. Oczywiscie mowimy o skoku w tandemie

5

A gdzie skaczesz DeliciousNight??

6

do tej pory w Przasnyszu, ale w tym roku sprobuje w Piotrkowie. Bo coraz wiecej osob mowi, ze jednak tam jest lepiej, no i blizej wink

7

łał... cudo... tylko drogo.

8

Ale warto....

DeliciousNight pewnie się spotkamy bo czasem też bywam w Piotrkowie... Tam jet super.

9

te przezycia sa bezcenne big_smile

Minga ja bede albo w ten weekend, albo w nastepny, chyba ze pojawi sie jakis zakret, ale mysle ( i mam nadzieje), ze nie. Trzeba sie odstresowac przed maturka big_smile

10

Hehehe no tak, bardzo dobry sposób.
Ja w ten weekend jestem na uczelni, ale w przyszły skaczę w Mirosławicach (koło Wrocławia), tam też jest super.

Z czego zdajesz maturę?

11

tez bym sobie chciala skakac ciagle, tak jak Ty sad a maturka to z angielskiego, geografii i WOSu no i oczywiscie polskiego tongue

12

chciałabym, chciała... smile

13

i tak za kazdym razem jak tak skaczecie wydajecie 800 zł?! co ile tak sie ''odstresowywujecie'' ?

14

ja tylko pierwszy raz skakalam z kamerzysta, czyli tylko raz placilam 850 zl, pozniej juz 600, a teraz bede placila 300, bo kolezanka robi kurs aff(kurs samodzielnego skoczka) i przez to jej znajomi beda skakac za 300 zl big_smile moja finanse pozwolily mi narazie na 3 skoki- 2 w tamtym sezonie i 1 wczoraj wink ale teraz jak bede miec tak tanio to minimum raz w miesiacu smile

Wczoraj o 9 rano kolega nas obudzil, z pytaniem czy jedziemy polatac, no wiec wstalismy szybko z moim T, wsiadlismy w auto i migusiem do Piotrkowa smile a ze akurat wczoraj byly urodziny kolegi-skoczka, a przy okazji odbyl on swoj tysieczny skok i organizowal z tego tytulu impreze, to zostalismy na noc i przed chwila wrocilam do domu tongue

15

Ja najpierw skoczyłam 2 razy w tandemie (mój Robert jest tandempilotem). Później namówił mnie na kurs AFF (samodzielnego skakania). Zdałam egzamin i teraz każdy skok z wypożyczeniem spadochronu kosztuje mnie około 120 zł (zależy od strefy). Wczoraj zrobiłam dopiero 27 skok, także mistrzem świata też jeszcze nie jestem. Ale strasznie to wciąga i pozwala zapomnieć o wszystkim. Nawet o maturze ;-)

Jeżeli chcecie skoczyć w tandemie, lub podarować go komuś zapraszamy do nas :-) Na hasło netkobiety można dostać rabat smile
Zapraszam na skoczmy.pl  Wkrótce nowa strona.

Z lotniczym pozdrowieniem
Kinga

16

Ja tez napewno zrobie aff, ale obawiam sie ze dopiero w przyszlym sezonie sad sad sad o taaaaak wciaga i to jeszcze jak tongue nie wiem, czy to byl dobry pomysl z tym skokiem przed matura, bo teraz znowu o niczym innym nie mysle, tylko o tym zeby znalezc sie spowrotem na 4 tys. metrow i skoczyc smile zawsze tak mam po skoku tongue skoki sa jak nalog, wiec jesli kogos nie bedzie za bardzo stac na dalsze rozwijanie pasji, to radze nie skakac, bo nie znam osoby, ktora by to nie wciagnelo tongue

Kinga kiedy bedziesz skakac w Piotrkowie??

17

loo nawet 300 zł to dla mnie duzo, ale obiecalam sobie ze jak po maturze pojde do pracy to napewno skocze smile a ile sie tak ''spada''? big_smile

18

około minuty swobodnego spadania (bez spadochronu) rozwijasz wtedy predkosc od 200 do 300 km/h, pozniej otwiera sie spadochron i szybujesz sobie okolo 4-5 min. wink

19

a to prawda, że jak ktos miał złamany obojczyk to nie może ?

20

a tego to nie wiem, ale watpie...sama znam skoczka, ktory mial duzo zlaman itp. min. zerwane sciagna w kolanie i skacze normalnie...napewno nie jest to wskazane, ale to jest chyba tak jak np. z paleniem papierosow podczas ciazy-niby nie mozna, a ile kobiet pali...

21

bo ja tak bardzo bym chciała skoczyć razem z moim R smile

22

Można skakać po złamaniach. Jedynymi przeszkodami są: padaczka i poważne wady serca.

W Piotrkowie... przez najbliższe trzy weekendy nie, a później kto wie.
Dam znać , może się poznamy :-)

Buzka

23

O moj Boze,ja to bym musiala z pampersem skakac smile

Ale jak ktos lubi,to super prezent

I jakie wrazenia? Czy jest zimno, wietrznie i bardzo glosno? Jak sie czujecie w czasie i po? Ja bym chciala sprobowac kiedys. Ciekawe gdzie tu sie cos takiego odbywa w Pln. Irlandii. I z czego sie skacze? Czy trzena jakies badania przechodzic najpierw?

25

a w dwojke jak sie skacze razem to ile sie placi ?

26 Ostatnio edytowany przez DeliciousNight (2009-04-28 13:01:45)

Minga pisz kiedy bedziesz w Piotrkowie, to moze tez wpadne, jak bedzie kaska smile
green.butterfly67 to sa jednak 4 tysiace metrow nad ziemia, wiec zimno jest, ale wcale nie tak bardzo, jak to sie wydaje wink Zalezy tez oczywiscie kiedy skaczesz, bo ja akurat zawsze skakalam kiedy bylo cieplo a wiadomo, ze jest roznica miedzy np. czerwcem a pazdziernikiem tongue  Jezeli chodzi o wiatr, to zalezy od pogody,ale kiedy lecisz z predkoscia ponad 200 km/h to oczywiste jest, ze czujesz wiatr, nawet jesli na ziemi go nie ma. To tak jakbys jechala autem z taka predkoscia i wystawila reke za szybe wink Sa rozne techniki skokow, ta najpopularniejsza, to skoki z samolotu, ale kiedy skaczesz juz profesjonalnie, to skoki z samolotu zaczynaja Cie nudzic i zaczynasz trenowac np. B.A.S.E czyli skoki z czegokolwiek tongue np. z wiezowcow, ze szczytow gorskich itd. (wpisz sobie np. na youtube haslo B.A.S.E to zobaczysz na czym to polega) .Halas oczywiscie jest,ale tez porownywalny z tym kiedy jechalabys autem i wystawila glowe za szybe tongue A uczuc zwiazanych ze skokiem nie da sie opisac...to jest cos niesamowitego smile czujesz sie wolna,wszystkie problemy przestaja miec znaczenie. Ale niestety wraz z kolejnymi skokami emocje zaczynaja byc coraz mniejsze, az w koncu skok jest dla Ciebie niczym nadzwyczajnym ( ja naszczescie emocji jeszcze nie opanowalam, ale mowia mi to koledzy-profesjonalisci). Jezeli skaczesz w tandemie- czyli nie sama, a z pilotem, do ktorego jestes podpieta specjalna uprzeza, to nie musisz przechodzic badan, dopiero kiedy robisz kurs samodzielnego skoczka badania sa wymagane.
asiulka090 nie do konca wiem o co pytasz. Czy chodzi Ci o to ile bys placila,jakbys skakala Ty i Twoj chlopak? Jezeli o to chodzi, to placisz tak jak wczesniej pisalam ok.800 zl z kamerzysta, bez kamerzysty ok.600 zl razy 2 czyli 1200-1600 zl a jezeli pytasz o skok w tandemie (czyli Ty skaczaca z profesjonalista, do ktorego jestes przypieta), to placisz rowniez tak jak wyzej napisalam (600-800 zl)

27

Witajcie
Ja skaczę już czwarty sezon. 2 lata temu skakałam trochę w Piotrkowie, ale przeniosłam się do Przasnysza, bo tam nie za bardzo mi się podobało. Zawsze było tam dużo skoczków i trudno było znaleźć wolne miejsce w samolocie. W Przasnyszu takich problemów nie ma  - jest kameralnie i bardzo miło.

W ostatnią sobotę razem z innymi spadochroniarkami zorganizowałyśmy sobie "lejdisowy wylot". Część z nas utworzyła pięcioosobową formację, ja z koleżanką dwuosobową i jeszcze dwie dziewczyny skoczyły solo. Wszystkie skakałyśmy z różowymi piórkami przyczepionymi do kostek, a na lotnisku po wylądowaniu czekał na nas kocyk, truskawki, szampan i tiramisu smile Jako nowa użytkowniczka nie mam jeszcze uprawnień do wstawiania linków, ale na mojej stronie neuro-skoki.info w galerii z czerwca znajdują się zdjęcia oraz film z naszej imprezy.

28 Ostatnio edytowany przez DeliciousNight (2009-07-02 01:09:27)

chyba widzialam Wasze zdjecia na koncie skoczkow na nk smile ja teraz  zbieram kaske na  AFFa big_smile

29

Teraz próbujemy namówić mężczyzn, żeby też wymyślili coś fajnego i zrobili "macho wylot" tongue

30

fajny pomysl wink ale mysle, ze to nie bedzie mialo takiego uroku, bo jednak mezczyzn skacze wiecej niz kobitek smile ja skakalam w Przasnyszu w tamtym sezonie, a teraz przenioslam sie do Piotrkowa i tu mi sie duuuuuuuuuuzoooo bardziej podoba, no i plusem jest tez to, ze mam tu duzo blizej.

31

Co kto lubi wink A Ty skakałaś w Przasnyszu tylko w tandemie, czy AFFa też tu robiłaś? Bo może ja Cię znam i nawet o tym nie wiem wink

32

nie, tylko tandem wink

33

Takie niecodzienne prezenty znalazłam na stronie:
http://www.wyjatkowyprezent.pl/?gclid=C … zAodpnqxKg

Chciałam wykupić ukochanemu przejażdżkę Lamborghini, ale na razie to nie na moja kieszeń wink

34

Post przeniesiony

GogoKoń napisał/a:

Chcesz pokazać swoją odwagę, że nie cofniesz się przed niczym....   Wyskocz ze spadochronem z 4000 m. Poczuj swobodę latania i bezkres, przestrzeń.
Skakałam jako samodzielny skoczek 10 lat temu ... teraz skaczę w tandemie i jest to przyjemniejsze, bez klopotów organizacyjnych z przystojnym tandempilortem, który opiekuje się bardzo troskliwie i czule.
Nie muszę daleko jeździź Chrcynno koło Nasielska to 40 km od Warszawy.
Uzależnilam się od tych skoków, mogę opowiedzieć Wam więcej, to też super pomysł na prezent dla Każdego ( nawet mój dzidek skakał i jego koleżanka)
Wiem o takich skokach dużo. Chętnie pomogę i podzielę się doświadczeniem.  Gogo

35

Hej

sama zastanawiam sie nad tym, żeby skoczyć w Nowym Targu, mam pytanie czy podczas Waszego pierwszego skoku miałyście chwile zawachania? i czy patrząc w dół z wysokości 4000 m miałyście moment żeby się wycofać?

bardzo chce skoczyć, ale nie wiem czy nie braknie mi odwagi?:0

36 Ostatnio edytowany przez anna_k (2010-10-19 13:23:09)

Ja dostałam w prezencie skok w tandemie na wieczór panieński. Dziewczyny kazały mi być gotowe na konkretną godzinę, przyjechały po mnie, zawiązały mi oczy i pojechałyśmy. Na miejscu wyszłyśmy i jeszcze z zamkniętymi oczami instruktor poinformował mnie o moim prezencie! To było coś! No a sam skok - nie da się opisać. I nagranie też fajowe - śmieszne, bo miny się robi dość "ciekawe". Tak więc polecam to na prezent, oczywiście dla osób, które lubią ekscytujące przeżycia.
A jeśli chodzi o moment wyskoku z samolotu to nie ma problemu z brakiem odwagi. Skacząc w tandemie to nie Ty decydujesz kiedy się to stanie a instruktor. Po prostu nie ma czasu na zasygnalizowanie odmowy tongue Zresztą jak już jesteś w samolocie to i tak i tak płacisz bez względu czy skoczysz czy nie, wiec szkoda kaski smile

Bardzo fajny pomysł, ale niestety nie dla mnie, ponieważ ja nawet samolotami za bardzo nie lubię latać... Moi znajomi jednak zdecydowali że na 20 rocznice ślubu skoczą razem. Uważam, że jest to zarówno bardzo romantyczny jak i oryginalny pomysł, ale zdecydowanie dla odważnych.

38 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-08-29 17:08:25)

dostałam od mojego faceta w prezencie pod choinkę skok ze spadochronu smile masakra... ślicznie to wyglądało, kurier przyniósł to w formie koperty i ładnej karty z życzeniami w dniu Wigilii. Oczywiście załatwił to przez taką firme od prezentów spam bo sam by tego tak nie zorganizował smile) mam 12 miesięcy żeby to wykorzystac, ale tak się boję...nie mógł mi wziąć relaksu na masazu ??? aaaaaa

39

Wspaniała sprawa:). Samej ciężko mi się zmobilizować i odważyć, ale jak bym dostała taki skok w prezencie na pewno bym skorzystała i cieszyła się jak wariatka:). Oczywiście strach i stres też by pozostał, ale tuż przed skokiem na pewno nie dałabym im nad sobą zapanować, zresztą ja już tak mam, że na długo przed się martwię i boję, a tuż przed jestem już wyluzowana i mówię sobie: będzie, co będzie i tak już postanowione:).

40

kapitalny prezent ale najlepiej pierwszy raz z kimś skoczyć wink

41

wow.super pomysł! ale pewnie drogo? ile za dwie osoby? no i gdzie?

42

Myślałam nad tym już kiedyś ale się boję troszkę ,że może się coś stanie.

43

wszystko możesz sobie zobaczyć na stronie spam  na przykład smile

44 Ostatnio edytowany przez Cassie (2011-03-07 17:33:51)

Gdybym dostała taki skok za darmo a nawet gdyby mi jeszcze dopłacili nie skoczyłabym. Za bardzo bym się bała. Pewnie niesamowita adrenalina co?

45

Zawsze marzyłam o takim skoku! I nawet cena taka sama jak za godzinny lot balonem... Może kiedyś marzenie się ziści. smile

46 Ostatnio edytowany przez sonik222 (2011-03-30 19:13:10)

Mistrzostwo świata! Skok ze spadochronem to musi być coś pięknego. Same kozackie rzeczy!

47

WOW...chetnie odebralabym bilecik na taki lot w kartce urodzinowej. Przez pewien czas mieszkalm blisko szczytu w Himalajch gdzie skacze sie z paralotni i kazdego dnia zalowalam ze nie mam juz wiecej czekow podrozniczych do zrealizowania. Wszelkie podniebne fantazje jeszcze czekaja do zrealizowania..najchetniej zaczelaby od skydivingu:))ktos probowal???

48 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-08-29 17:07:29)

spam

49

Dlamnie taki traktor z hippie wystrojem i nic wiecej do szczescia mi nie potrzeba:P

50

Skoki  spadochronowe  najlepszym  prezentem na
URODZINY, MIKOŁAJKI, GWIAZDKA, IMIENINY,WALENTYNKI, WIECZÓR PANIEŃSKI I KAWALERSKI 

ja polecam

51

Cassie napisał/a:

Gdybym dostała taki skok za darmo a nawet gdyby mi jeszcze dopłacili nie skoczyłabym. Za bardzo bym się bała. Pewnie niesamowita adrenalina co?

o ile wiem na niekturych strefach mozna skoczyc za darmo ale trzeba być toples ;(

52

Ja za kurs płaciłam około 1000 zł, ale teraz mogę sobie skakać samodzielnie za 90 zł od skoku smile przeżycia - nie do opisania! Na prawdę polecam zrobić taki prezent komuś i zafundować mu skok w tandemie! smile

53

Fajna sprawa skok ze spadochronem.Trochę drogi, ale jak złoży się kilka osób na taki prezent to całkiem spoko.

54 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-09-03 21:11:39)

A ja dostałam od swojego faceta w prezencie skok ze spadochronem w spam/ regulamin forum się kłania w pas . Może ktoś z Was już skakał z tą ekipą?

55

Wow! Bardzo fajny prezent! Powiem Wam, że chyba sama sobie taki zafunduję wink

56

O rety!! Zazdroszczę maksymalnie! Sama nie wiem czy bym się na taki skok zdecydowała big_smile

Posty [ 56 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » skok ze spadochronem piękny PREZENT

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024