mam 21 lat poznalem pewna 2 lata mlodsza dziewczyne. smsowalem z nia a nastepnie dala mi nr gg i wtedy spostrzeglem ze niedawno pisala ona na gg z moim bratem z ktorym poznala sie na czacie. i to byla nim bardzo zafascynowana chciala sie nawet z nm spotkac. teraz gdy spytalem jej o to, to ona wszystkiego sie wyrzekla twierdzac ze to jej 12 letnia siostra sie pod nia podszywala i to ona pisala z moim bratem;/ chcialbym w to wierzyc bo to bardzo fjna dziewczyna i zaczelo mi na niej zalezec ale jakos nie potrafie;/ bo skad niby ta dziewczynka wiedzialaby nr liceum do ktorego ona chodzi(a chodzi do innej miejscowosci niz miejce zamieszkania odlegle o 45 km ), ponadto mowila o swoich zwiazkach ( 12 latka raczej by tego nie wymyslila) i wgl dokladnie o swojej maturze. i miala taki sam styl pisania jak moja "dziewczyna". wiec jakos trudno mi uwierzyc w historyjke z siostra. raczej odkryla ze zrobil sie przypal ze zna sie z oboma bracmi i chciala jakos z tego wybrnac dlatego mnie oszukala. a wy jak myslicie jaka jest prawda? i jak moge sie tego dowiedziec skoro ona caly czas powtarza ze mowi prawde? i co mam zrobic? pisac z nia dalej czy olac?
Na bank jej się głupio zrobiło i ściemniła. W sumie to może nawet nic takiego. Każdemu zdarzyło się zrobic w życiu coś, do czego później się nie przyznawał. Jeśli naprawdę uważasz, że jest fajna, to może warto dac jej szansę mimo tego? To już sam musisz zdecydować:)
Na bank jej się głupio zrobiło i ściemniła. W sumie to może nawet nic takiego. Każdemu zdarzyło się zrobic w życiu coś, do czego później się nie przyznawał. Jeśli naprawdę uważasz, że jest fajna, to może warto dac jej szansę mimo tego? To już sam musisz zdecydować:)
no tak uwazam ze jest fajna i chcialbym dac jej jeszcze szanse ale tylko wtedy gdyby sie przyznala. a ona ciagle twierdzi ze mowi prawde ... ;/
a nie możesz zapytać tej siostry?...
a nie możesz zapytać tej siostry?...
jak mam jej zapytac? skoro pisala z gg tej mojej "dziewczyny" o ile wogole ta siostra istnieje a nie byla jedynie jej wymyslem
napisalem do tej "mojej dziewczyny" ze wiem ze ona klamie ale ze nadal z nia chce sie znac itd. a ona dalej mi pisze ze to naprawde ta siostra. i nie wiem co ja mam dalej z nia zrobic? i co teraz o tym wszystkim myslec?
daj sobie spokój będziecie sie bawic w kotka i w myszke, az szkoda.
teraz zaczela gadac ze niby ma chlopaka wiec nie mam u niej szans..eh to koniec
Czyli nie była Ciebie wart więc nie ma się czego przejmować,widocznie jeszcze nie dorosła do związku z Tobą.
Wiesz co,daj sobie spokoj z taką dziewczyną...skoro od poczatku widac ze kłąmie to mozesz byc pewien ze gdybscie byli razem tez spotykałbys sie z kłamstewkami z jej strony.