Hej w jakich sklepach są najlepsze wyprzedaże , gdzie kupilyście swój najtańszy ciuszek ? Gdzie mozna natrafic na najtansze coś EXTRA ?
C&A udało mi się kupić prześliczną bluzeczkę za 19 złotych ( przeceniona z 79 ) !!!!
A ja kupiłam super bluzeczkę za 15 złotych w Bershka, była tez przeceniona z jakichś 56 !
A ja kupiłam swietne białe getry z koronką w Reserved za 9, 95 !!!!!!!!! Nie wiem z ilu były przecenione ale wyglądają co najmniej na 40 zeta ...
ja kupilam sobie świetną bluzeczke na lato z cheeroke przeceniona z 50 na 15 zl
i jest bardzo na czasie i wogole tam fajne są wyprzedaże ;P
Witam,
jesli lubicie ubrania i dodatki oferowane przez Cubusa to odwiedzcie 22 listopada Galerie Łódzka na cały asortyment 30% zniżki
Myśle ze naprawde warto
Pozdrawiam
Najlepsze wyprzedaże sa w Paryżu i w Londynie. Ostatnio kupiłam w londyńskim butiku szpilki J. Choo za 500zł:)
Ja preferuję sklepy typu outlet, gdzie są tylko przecenione ubrania. W taki sposób natrafiłam na sporo prawdziwych perełek
Poza tym w H&M często są bardzo atrakcyjne wyprzedaże, też kupiłam tam kilka fajnych rzeczy za niewielkie pieniądze.
9 2011-03-02 17:40:27 Ostatnio edytowany przez wloszka (2011-03-02 17:41:33)
Witam...Swietna sprawdzona promocja na Nasze Święto ... polecajcie swoim facetom.
Niech podarują wam trochę przyjemności dla waszych wlosów
Ja polecam promocje kosmetykow do wlosow i sprzętu fryzjerskiego...
www fryzjerski-sklep pl zakladka Promocje...
sprawdziła...wszystko w 100% oryginalne i z pełną satysfakcją szybka realizacja zamówienia...a kosmetyki w pełni odrobina luksusu...
Jakieś 2 tygodnie temu nabyłam zimowy płaszczyk w New Yorkerze przeceniony z 229 zł na- UWAGA- 79,95 zł!!!!!!! kocham wyprzedaże
)
Ostatnio trafiłam na wyprzedaż w New Yorkerze. Zobaczyłam wywieszkę, która mnie zahipnotyzowała i na ślepo weszłam do środka.
Można trafić na na prawdę dobre okazje np. bluzka za ok. 40zł. przeceniona na ok.10zł. Ja też kocham wyprzedaże, w taki czas mogę przez cały dzień i noc siedzieć w sklepie i szukać ciuszków. Gorzej jak nie ma mojego rozmiaru jestem na prawdę wściekła. Ostatnio tez w tym sklepie kupiłam ładniutką bluzę przecenioną ze 100zł na ok.40zł. To się nazywa okazja. ![]()