Slyszalyscie moze o tym konkursie? Jest na stronie sloggi.com.pl. Fajne nagrody sa do wygrania. Chyba wysle tam swoja fotke
No jak ktoś ma ładne pośladki ![]()
no na pewno wygralaby Jo Lopez:)nie wiem czy ktos ma ladniejsze-bo kobiece im okraglejsze tym piekniejsze:)
No to tylko dla odważnych dziewczyn, ale dzięki,żeby ktoś mnie oceniał za mój tyłek!!!Ale jak ktoś lubi, to proszę bardzo, obnażac się przed innymi!!!Lopezka by wygrała- zdecydowanie no i Britney Spears za czasów największej świetności też:)
lopezka ma ciut za obszerną pupę
britney miała owszem ładną, ale spójrzmy bliżej
nasza tatiana okupnik ma bardzo ładną pupę. zachód może się schować. a konkurs popieram całym sercem
już nawet zagłosowałam na jedna z rodaczek ![]()
to chyba oczywiste, że polska pupa powinna zasiąść na podium. jeśli chodzi o naszą tatiankę, to na pewno miałaby szanse, ale pewnie by się się zgodziła wziąć udziału. niemniej tyle jest polskich pupek ładnych męskich i damskich na stronie, że tylko trzeba się wziąć za siebie i zagłosować. to nie boli.
nie rozumiem Was
tylu fajnych facetów wysłało swoje pośladki na stronę, a Wy o babach... konkurs fajny
ale czy faktycznie tylko kobiece pośladki warto obgadywać? ![]()
Kobiety jak to kobiety...wszytsko mają piękne.... haha
pośladki tym bardziej
ale nie nam to oceniać......
Męskie pośladki to dopiero dobry temat.....
uwielbiam posladeczki mojego kochanego... a wy dziewczyny --lubicie meskie posladki? czy moze inne czesci ciala faceta was kreca ?:)
Zrobmy bilans męskiego ciała na co zwracamy uwagę... my kobiety inaczej jesteśmy skonstuowane niż oni (wzrokowcy) ale zabawmy się w jury i oceńmy męskie ciało............. jestem ciekawa waszych opini...:)