Slyszalyscie moze o tym konkursie? Jest na stronie sloggi.com.pl. Fajne nagrody sa do wygrania. Chyba wysle tam swoja fotke
No jak ktoś ma ładne pośladki
no na pewno wygralaby Jo Lopez:)nie wiem czy ktos ma ladniejsze-bo kobiece im okraglejsze tym piekniejsze:)
No to tylko dla odważnych dziewczyn, ale dzięki,żeby ktoś mnie oceniał za mój tyłek!!!Ale jak ktoś lubi, to proszę bardzo, obnażac się przed innymi!!!Lopezka by wygrała- zdecydowanie no i Britney Spears za czasów największej świetności też:)
lopezka ma ciut za obszerną pupę britney miała owszem ładną, ale spójrzmy bliżej
nasza tatiana okupnik ma bardzo ładną pupę. zachód może się schować. a konkurs popieram całym sercem
już nawet zagłosowałam na jedna z rodaczek
to chyba oczywiste, że polska pupa powinna zasiąść na podium. jeśli chodzi o naszą tatiankę, to na pewno miałaby szanse, ale pewnie by się się zgodziła wziąć udziału. niemniej tyle jest polskich pupek ładnych męskich i damskich na stronie, że tylko trzeba się wziąć za siebie i zagłosować. to nie boli.
nie rozumiem Was tylu fajnych facetów wysłało swoje pośladki na stronę, a Wy o babach... konkurs fajny
ale czy faktycznie tylko kobiece pośladki warto obgadywać?
Kobiety jak to kobiety...wszytsko mają piękne.... haha pośladki tym bardziej
ale nie nam to oceniać......
Męskie pośladki to dopiero dobry temat.....
uwielbiam posladeczki mojego kochanego... a wy dziewczyny --lubicie meskie posladki? czy moze inne czesci ciala faceta was kreca ?:)
Zrobmy bilans męskiego ciała na co zwracamy uwagę... my kobiety inaczej jesteśmy skonstuowane niż oni (wzrokowcy) ale zabawmy się w jury i oceńmy męskie ciało............. jestem ciekawa waszych opini...:)
Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem."