ZDESPEROWANA POMÓŻCIE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ZDESPEROWANA POMÓŻCIE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: ZDESPEROWANA POMÓŻCIE

witam, mam nadzieję że mi cos doradzicie bo jestem juz u kresu sił;((( z biegiem czasu dochodzę do wniosku że nie potrafię poderwać faceta... otóż spotkałam jakiś czas temu chłopaka ( on jest starym znajomym mojego byłego chłopaka ale w ogóle znałam go tylko z widzenia), nawiązaliśmy kontakt i on z wielkim entuzjazmem do mnie pisła dzwonił... no więc z uwagi na to że mieszkał w innym mieście czekałam z niecierpliwością na propozycje spotkania. Kiedy juz przeprowadził się do mojego miasta niestety cały tydzień nie dał znaku zycia pomimo tego że wcześniej pisał namiętnie i dodatkowo w pierwszy dzień przeprowadzki poweidział że się odezwie. milczał więc napisałam kiedy się spotkamy?;/ na co on odp że bardzo chętnie to on w środę przyjdzie w umowione miejsce... i??? przyszedł ale po imprezie waliło od niego kacem na kilometr i na dodatek po godiznie się zmył!!!! nie wiem co się stało??? czy się za bardzo na niego patrzyłam? czy może wygladam na zdesperowaną jakoś?? stracił totalnie zainteresowanie!!! a na dodatek aż mi wstyd to pisać zadzwonił następnego dnia i powiedział że mu się bardzo podobam i chętnie by się poumawiał i pokochał ze mną;(((((((((((((( po czym przepraszał mnie że on tylko żartował:( tylko że się nie odzywa w ogóle;((( co ja mam zrobić??? co się stało że on stracł zainteresowanie? powiedziął do mnie że tak się na neigo patrzyłam jakby mi się ru**** chciał;( i na dodatek ja mu powiedziąłm żę długo nie miałam chłopaka i byc moze on zrozumiał że chce mi się tylko seksu. ale przeciez to że nie mialam chłopaka dlugo nie znaczy że się na nim uwieszę........

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ZDESPEROWANA POMÓŻCIE

Mało delikatny facet. Pozostaje kontynuować poszukiwania.

Heh...

3

Co za burak z niego..nie warto..

4

beznadziejny gosc. mozesz go skreslic.
za taki tekst to powinien dostac liscia w twarz.

to nie twoja wina, ze gosc jest dupkiem.
problem jest w nim a nie w tobie

5

no chyba nie  rozpatrujesz kwestii :czy kontynuować znajomość?
definitywnie  wymarz  go ze swojej pamieci -bo z tego co piszesz to ktoś taki przy twoim boku to byłoby uwłaczające dla ciebie-ze dałas sie  zbałamucić komuś tak prostemu i ograniczonemu.
a z Tobą wszystko jest z pewnościa ok.to ze gość okazął sie zwykłym pajacem nie robi z ciebie dziwoląga.pomysl ,wszystko przed Toba i obejrzyj sie  za jakimś normalnym mężczyzna.aby dwoje  ludzi sie spotkalo ?-nie ma na to wzotu matemaycznego,milośc jest i kiedyś cie znajdzie.
pozdrawiam

Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz

6 Ostatnio edytowany przez stephanie (2011-09-06 11:37:29)

Na kilometr wiadomo o co typowi chodzi. Daj sobie spokój i poczekaj na innego.

I coś ci powiem, nigdy nie znajdziesz, jak usilnie szukasz. Rób swoje, zajmij się sobą, tym co lubisz i nie szukaj na siłę. Któregoś pięknego dnia pojawi się sam. Zobaczysz.

Ze mną tak było i z większościom moich koleżanek.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ZDESPEROWANA POMÓŻCIE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021