Prezent dla chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent dla chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26 ]

1

Temat: Prezent dla chłopaka

Mój chłopak w niedalekiej przyszłości obchodzi imieniny... Chce podarować mu jakiś wyjątkowy, szczególny prezent.. Zazwyczaj na różne okazje dawałam mu jakieś sweterki, bluzki , spodnie, poduszkę czy perfumy, jednym słowem rzeczy pożyteczne. Dostał też już wspólny album, i wielkie zdjęcie w antyramie. Kolacja wspólna przy świecach też już była. No i moje pomysły sie skończyły... Pomóżcie mi coś ciekawego i wyjątkowego wymyślić.. Liczę na wsze pomysły. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent dla chłopaka

hej smile
ja mogę Ci pomóc podsuwając taki pomysł na prezent jak np. (tzn. z zależności od tego ile ze sobą już jesteście) kupić sobie śi\wietną , koronkową bielizne. W dzień jego imienin ją na siebie ubrać i np. zatańczyć dla niego smile myslę, że by sie mu to spodobało. A jak nie to może jakiś wspólny wyjazd gdzieś? albo możesz kupić mu totolotka... może akutrat trafi mu się szóstka smile a wtedy to już napewno byłby szczęśliwy smile
pozdrawiam smile

3 Ostatnio edytowany przez lil_bit_devilish (2008-11-08 15:35:18)

Ja na nasza rocznice zrobilam mojemu taki jakby pamietnik.Przez 3 miesiace pisalam tam wszystko co czuje, co mysle, co mnie boli, co cieszy itd. Powklejalam tez rozne zdjecia np. ja od noworodka do teraz, nasze zdjecia, jakies smieszne rysunki zrobilam i inne takie smile Moje szczescie strasznie sie ucieszylo smile No i przez to bardziej mnie rozumie, bo wie co czuje i mysle smile

4

To bardzo dobry pomysł, szkoda tylko że ja nie mam tyle czasu, został mi już nie cały miesiąc, ale dzięki że pomysł, zrobię coś takiego na walentynki. Zacznę od dzisiaj

mysle, ze Twoj facet sie ucieszy smile

6 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2008-11-11 21:54:10)

lil_bit_devilish napisał/a:

Ja na nasza rocznice zrobilam mojemu taki jakby pamietnik.Przez 3 miesiace pisalam tam wszystko co czuje, co mysle, co mnie boli, co cieszy itd. Powklejalam tez rozne zdjecia np. ja od noworodka do teraz, nasze zdjecia, jakies smieszne rysunki zrobilam i inne takie smile Moje szczescie strasznie sie ucieszylo smile No i przez to bardziej mnie rozumie, bo wie co czuje i mysle smile

podoba mi się! szkoda tylko ze moje szczęście tu zagląda. hmm może kiedys jak zapomni o tym wątku.

a jeśli chodzi o Ciebie blumen zawiąż się w kokardkę... i daj mu prezent. chyba żaden przedmiot nie będzie go bardziej cieszył niż Ty sama.
możesz napisać mu list a w nim jak bardzo go kochasz. ja tak robiłam ale nadal czuję się niezaspokojona. listów było dużo a ja dalej nie powiedziałam jak bardzo go kocham bo nie znam odpowiednich słów. napisz mu wiersz,
zrób tort, kup bransoletkę grawerką...

...albo obraczki z grawerem wink My sobie takie sprawililsmy bodajze na nasze pol roczku wink

8

Obrączki niestety już mamy...

9

ja dla mojego ukochanego zrobiłam sobie sesję zdjęciową (akty), i podarowałam mu album z profesjonalnymi, pięknymi (nie wulgarnymi!) zdjęciami smile
szkoda że nie powiedziałaś czegoś więcej czy się twój ukochany interesuje, łatwiej byłoby coś doradzić... tak mogę Ci tylko powiedzieć co ja podarowałam mojemu: piersiówka, encyklopedia drinków, książki jego ulubionego autora, klocki magnetyczne, sprytna plastelina, koszulka z panelem LED, bilety na koncert jego ulubionej kapeli... smile

10

On interesuje się muzyka( płyty nie wchodzą w gre bo wszytskie utwory ma) motoryzacją, komputerami

11 Ostatnio edytowany przez Liren25 (2011-03-26 19:02:23)

http://www.netkobiety.pl/t6449.html          Po co zakładać ten sam temat jak już on jest na tym forum nie rozumiem.

12 Ostatnio edytowany przez :)Karolala (2011-03-27 11:56:02)

Liren nie wiem czy spojzalas na date ten byl stworzony w 2008 roku a ten ktory podajesz w 2009 wiec sadze ze w nieodpowiednim watku to napisalas smile Pozdrawiam

13

Dziewczyny, dajcie spokój. Akty, pierścionki, misie, itp. no facet to facet. bardziej go ucieszy męski prezent a nie jakiś zniewieściały. ja swojemu dałam ostatnio voucher z motoprezent, żeby mógł się przeejchać super sportowym autem. poszukacjie tego w necie. naprawdę świetna sprawa. I chłopak będzie zadowolony, że nareszcie jest w oczach swojej dziewczyny męski, a nie ciepłą kluchą.

14

domino123 - super. Ciężko zrozumieć o czym piszesz.
Mój facet dostanie zestaw podróżny do pielęgnacji twarzy KYOKU
Kosmetyki zawsze najlepiej jest się sprawdzają, szczególnie te markowe, bo przynajmniej mam pewność, że będzie z  nich korzystał.

15

SZala, no nie powiedziałabym, bo nie każdy przepada za kosmetykami.
Najważniejsze, by wiedzieć co dana osoba lubi i tym się kierować.

16

Ja bym chciał dostać wielki karton z kokardą z którego by wyskoczyła dziewczyna w seksownej bieliźnie smile

17

ja na urodziny dla swojego kupiłam zegar na sciane, który wyglada jak koło od auta, wejdz na allegro skoro interesuje sie motoryzacja tam jest pełno gadżetów;p
a dodatkowo kupiłam mu tort w kształcie piersi, był zadowolony:)
pozdrawiam!

18

Ja swojemu chłopakowi chcę zrobić jakąś niespodziankę - myślałam o zegarze z naszym wspólnym zdjęciem,ale on chce (tak marzy sobie) o zegarku na rękę www(kropka)slapwatch(kropka)pl i nie wiem co będzie większą niespodzianką budżet mam na dzień dzisiejszy 200zł.
Mam możliwość też wydrukowania kalendarza z naszymi fotami.I tak myślę,żeby kupić mu tego slapa i ten kalendarz,bo dwa "cykadła" to już chyba przesada wink

19

Nie wiem, jak kwestia jego zainteresowań, i czy lubi majsterkować, bądź pochodzić po lasach. Fajną propozcją na prezenty są noże, albo multitoole. Dobry opis możesz znaleźć w serwisie   dobrenoze com pl jest tam sekcja poświęcona prezentom

20 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-06-29 22:31:55)

Idealnym prezentem dla każdego mężczyzny może być oferta spam, gdzie można wykupić voucher na przejażdżki sportowymi samochodami po torze. Taka zabawa to nie lada przeżycie, może nawet jedyne w życiu aby usiąść za kierownicą bolidu Formuły 3, KTM X-Bow czy Ariela Atoma, a wybór jest spory.

A co powiecie na Chceniążka? To moneta o gigantyczne mocy idealna na prezent. Wykonana jest z wysokiej jakości materiałów według oryginalnych projektów. Chceniążki opakowane są w gustowne pudełka, dzięki czemu całości bliżej jest do produktów ze sklepów jubilerskich niż tanich podróbek ze straganów. Luknijcie po więcej w Google. smile

22

A książka czy płyta nie wystarczy na prezent? Albo może jakaś gra?

23

Swoim chłopcom i mężczyzną, najlepiej jest dawać coś co się im przyda, albo wam samym wink Jeśli szukasz coś dla młodego chłopaka to najlepiej celować w jego zainteresowania lub zrobić coś samodzielnie. Ja mojemu mężowi, zanim został jeszcze moim mężem, sprezentowałam kiedyś własnoręcznie zrobiony bilet do spa. Oczywiście spa przygotowałam samodzielnie w naszym mieszkaniu big_smile Teraz już niestety nie mamy tyle czasu, żeby się cieszyć sobą nawzajem, więc szukam najczęściej prezentów przez Internet tongue
Hm. Ogólnie polecam dawać prezenty od serca. To chyba najważniejsze. Nie kupujcie czegoś, co nigdy się mu nie przyda, albo sprawi przykrość. Serio, to nie jest trudne!

24

na toys4boys i trendhim jest sporo bajerów typowo męskich. smile

25

Nie rozumiem czemu ludzie obchodzą imieniny.. Ale ok.
Kup bokserki z jakimś śmiesznym wzorem

U mnie nie obchodzi się imienin tylko urodziny. też tak szczerze trochę tego nie rozumiem. Zastanów się co lubi. Ja kupiłam mojemu partnerowi ale na urodziny, a nie imieniny plecak wodoszczelny ze zgrzewanymi szwami na spam, ale on lubi wszystkie sporty wodne lub spływy kajakowe itd. A jak ten twój to nie wiem.

Posty [ 26 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent dla chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024