Obwisły biust:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

Temat: Obwisły biust:(

Hej dziewczyny...nie wiem jak sobie poradzic:( miałam mały biust bo nr B ale był piękny jędrny a przede wszystkim nie wstydziłam się go!!!!!! Gdy tylko zaszłam w ciąże mój biust zaczął rosnąć jak oszalały ...wielkie rozstępy ...gdy urodziłam już miałam rozmiar D!!! Najgorsze było przedemna gdy przestałam karmić:( Na moich piersiach są obrzydliwe rostepy z którymi walcze stosując te kremy:( ale też zrobiły się obwisłe i nie moge na siebie patrzeć a w tej chwili nie stac mnie na operacje:( Moje życie seksualne zmieniło się o sto stopni:( wstydzę sie rozebrać przed własnym mężem nie nawidzę gdy dotyka mojego biustu:( od razu zabieram jego rękę...czuję się bardzo nie atrakcyjna:( Nie potrafie sie przed nim rozebrać sad Czy któraś z Was miała może taka operację na podnoszenie biustu? Ile trwa dojście do siebie i czy jest efekt? A może znacie inne sposoby?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Obwisły biust:(

Ja przeszłam operacje ale wypełniłam biust implantem jestem inną kobietą. To co piszesz to po prostu wynik ciąży i karmienia. Polecam klinikę [spam]. wyszłam tego samego dnia po operacji tydzień można powiedzieć problematyczny, ale do zniesienia
jestem teraz szczęśliwa i piękna. Koszt 8000 zł ps. wzięłam kredyt nie żaluje. Lekarz [spam] polecam

3

Zamiast od razu myśleć o operacji, najpierw zainwestuj w DOBRZE dobrany stanik. Idę o zakład, że masz zły biustonosz.. I nie wmawiaj sobie, że masz AŻ "D"..pomyśl sobie, że ja nigdy nie rodziłam, a na tę chwilę noszę rozmiar 65G.. straszne?? wcale nie! przed uświadomieniem męczyłam się z "klasycznym" 75B ewentualnie C;] Zmierz się ściśle pod biustem i luźno w biuście a później udaj się na stronkę np. balkonetka.pl, a tam znajdziesz odpowiedni kalkulator:) Jeśli chcesz służę radą;) dobrze dobrany stanik NAPRAWDĘ potrafi zdziałać cuda, a i porządnych! sklepów jest co raz więcej:) jak ja zaczynałam się "uświadamiać" to trzeba było się zadowolić zakupami w internecie...

4

Co do stanika, to bardzo dobrze zauważyła Tatyana84, że trzeba dobrać odpowiedni i również polecam ten kalkulator. Po dobraniu biustonosza polecam ćwiczenia. Moja szwagierka była z nich zadowolona już po 2 tygodniach. Wejdź sobie w poniższy link. Kobietko dasz radę. smile Dużo kobiet ma problemy z biustem po karmieniu. Nie załamuj się, nosek do góry i zabieraj się do ćwiczeń. Stosuj dalej kremy. W ostateczności operacja, ale najpierw wypróbuj kremy, biustonosze i ćwiczenia. Trzymam kciuki. smile

5

Bardzo dziekuje za rady:) ale myślę że sam stanik nie zdziała efektów ponieważ nie potrafie się rozebrać przed mężem ...bardzo sie wstydze ostanio schudłam i co z tym idzie biust także i tej skóry jest za dużo...nie mogę patrzeć na siebie w lustrze...kiedy mąż dotyka moich piersi mnie aż obrzydzenie bierze i strach bo naprawdę są dla mnei okropne...myślę że operacja to najlepszy pomysł ..Beata1169 dziękuje za nazwe kliniki napewno sprawdzę:) a można podnieść biust nie używając implaantów?

6 Ostatnio edytowany przez insatiable (2011-05-27 18:45:48)

Można, "Redukcja i podniesienie piersi     od 9 000 zł" - znalazłam na jednej stronie i to jest operacja bez implantów.

Ale ja polecam dobry stanik, ćwiczenia i kremy - też czynią cuda.

Kup sobie balsam nawilżający i wmasuj go w biust ruchem w kształcie ósemki (wokół piersi).
I masuj również piersi od dołu ku dekoltowi.
Pozdrawiam!

7

tatyana84 napisał/a:

Zamiast od razu myśleć o operacji, najpierw zainwestuj w DOBRZE dobrany stanik. Idę o zakład, że masz zły biustonosz.. I nie wmawiaj sobie, że masz AŻ "D"..pomyśl sobie, że ja nigdy nie rodziłam, a na tę chwilę noszę rozmiar 65G.. straszne?? wcale nie! przed uświadomieniem męczyłam się z "klasycznym" 75B ewentualnie C;] Zmierz się ściśle pod biustem i luźno w biuście a później udaj się na stronkę np. balkonetka.pl, a tam znajdziesz odpowiedni kalkulator:) Jeśli chcesz służę radą;) dobrze dobrany stanik NAPRAWDĘ potrafi zdziałać cuda, a i porządnych! sklepów jest co raz więcej:) jak ja zaczynałam się "uświadamiać" to trzeba było się zadowolić zakupami w internecie...

Weszłam na kalkulator i jestem w szoku. Pisałam kiedyś na forum  , że mam rozmiar D a z kalkulatora wychodzi I .

8

Tak jak poprzedniczki piszą - dobry stanik i kremy z ćwiczeniami dużo potrafią pomóc.
Ja karmiłam piersią dwójkę dzieci więc pomyśl jaki ja mam biust wink
Nie narzekam, pogodziłam się z tym, troszkę wysiłku wymagało aby lepiej wyglądał - oczywiście nie wróci do stanu sprzed 2 ciąż.
Ale ogólnie jestem zadowolona.

9

Skorpionko! jeśli masz problem z rozebraniem się przed mężem, to może warto z nim o tym porozmawiac? Ciesz się, że schudłaś! a nie płacz, że masz obwisłą skórę! Może łatwiej byłoby się wybrać do psychologa i z nim przepracować swoje kompleksy.. Ja jestem zdania, że interwencji chirurgicznych należy unikać, tak długo jak tylko można... Poza tym dobry stanik poprawia jędrność piersi. Decyzja należy do Ciebie.. ale co szkodzi spróbować na początku z czymś tańszym i przyjemniejszym?;) Bo teraz te staniki są obłędnie ładne;) 

madanka! i jak się czujesz jako uświadomiona rozmiarowo?;D

10 Ostatnio edytowany przez Olinka (2019-06-01 01:52:39)

Sama rozważam zabieg podniesienia piersi, moje już fatalnie wyglądają i bardzo źle się z tym czuję. W Łodzi [spam] wykonuje tego typu zabiegi ze znakomitymi efektami. Już robiłam wstępne rozeznanie co jak. Wiem, że same się nie podniosą, a ja chciałabym jeszcze atrakcyjnie wyglądać.

11

Pamiętajcie tak profilaktycznie, że picie kawy lub przyjmowanie kofeiny, negatywnie wpływa na jędrność biustu przez co stają się bardziej obwisłe. Innej drogi jak operacja do osiągnięcia zadowalających efektów nie ma,

12

to nie jest nic dziwnego, nie masz na to wpływu... albo zaakceptuj albo zoperuj, nie ma innego wyjścia

13

Współczuje Ci, ale faktycznie jeśli mówisz że rozstepy są duze to nic innego jak operacja, ja miałam mniejsze to ćwiczenia i kremy pomogły

14

Przecież to wątek sprzed 8 lat... podbity przez spamerkę smile Dziewczyny, nie sprawdzacie dat?

15

Sama mam ten problem. No i zastanawiam się nad spróbowaniem tabletek i mam dwa pytania

1. Słyszałam, ze są jakies tabletki antykoncepcyjne, ktore moga wplywać na powiekszanie piersi? Jeśli tak to jakie są to tabletki? Bo obecnie biorę antykoncepcję ale powiekszenia piersi nie widzę.

2. Czy tabletki bez recepty działaja?

16

Jeśli chodzi o odpowiedź na pierwsze pytanie to jeśli nie widzisz u siebie powiększenia przy obecnych tabletkach anty to nie sądzę ze zobaczysz przy innych Bywa, ze kobiety widzą u siebie napięcie w piersiach ale nie jest to na pewno duże powiększenie no i jest to raczej efekt niepożądany bo jak rośnie Ci biust to najprawdopodobniej utyjesz cała (tabletki takie powodują zatrzymanie wody w organizmie i z tego powodu można widzieć u siebie takie efekty). Jakby to była prawda to kobiety rzuciłyby się od razu na tabletki anty a tak nie jest, poza tym antykoncepcja powinna być dopasowana przez lekarza do konkretnej osoby tak aby nie zaszkodziła.
Jeśli chodzi o drugie pytanie to tak, można znaleźć tabletki, które mogą powodować powiększenie piersi, jednak są do droższe tabletki, poza tym nie licz na to, że uda Ci się powiekszyć o więcej niż jeden rozmiar. Poczytaj sobie opinie o libido therapy.

17

Dziękuję za odpowiedź, wczoraj byłam u ginekologa i powiedział mi to samo co Ty sad Tak wiec raczej tabletki anty odpadają.Jeśli chodzi o te libido therapy to czy sama brałaś?

18 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-07-03 15:02:06)

Ja też potwierdzam to co napisała Mirelasiedle - tabletki antykoncepycjne mogą powodować, że biust nam się zwiększy ale to raczej efekt uboczny działania hormonów i zatrzymywania wody w organizmie. A to niestety wpływa na całą sylwetkę, nie tylko biust. Zresztą tak wiele kobiet ma tuż przed okresem, że się biust powiększa. Ja przynajmniej tak mam i to bez tabletek. Wtedy naprawdę potrafi zwiększyć niemal o rozmiar, choć to bardziej umowne bo wiadomo, że wtedy jest bardziej wrażliwy, nawet boli więc wolę wtedy zakładać odpowiednio większy stanik.
Nie znam jednak ani nawet nie słyszałam o środkach, które wpływają "tylko" na wzrost biustu. To co jednak na pewno działa, nie tyle na wielkość co na wygląd to ćwiczenia. Ja wiem, że wiele osób zaraz powie, że to pic na wodę bo ćwiczyły raz czy kilka razy i efektu brak. Brak bo tu chodzi o systematyczność. Nawet mniejszy biust ale ładny jest lepszy niż większy i że tak delikatnie to ujmę poddający grawitacji. Owszem biust składa głównie z tkanki tłuszczowej ale jest sporo mięśni, które go podtrzymują i je należy, a nawet trzeba ćwiczyć. Polecam.

19

Roxann dokładnie. Systematyczne ćwiczenia przeciwdziałają zwiotczeniu mięśniom. Podobnie można ćwiczyć mięśnie twarzy. Każde mięśnie można ćwiczyć. Ćwiczenia również ujędrniają skórę oraz rozluźniają napięcia. Same plusy smile

20 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-07-03 16:45:23)

DeepAndBlue napisał/a:

Roxann dokładnie. Systematyczne ćwiczenia przeciwdziałają zwiotczeniu mięśniom. Podobnie można ćwiczyć mięśnie twarzy. Każde mięśnie można ćwiczyć. Ćwiczenia również ujędrniają skórę oraz rozluźniają napięcia. Same plusy smile

Tak, tylko trzeba wiedzieć jakie doładnie ćwiczenia wykonywać i co jeszcze ważniejsze robić to systematycznie.
Nie wystarczy zrobić ćwiczenia na biust/klatkę persiową 2-3 razy w tyg. by widzieć efekt. Trzeba co najmniej 3 msc dla zauważalnych rezultatów. Najlepiej pół roku. Zresztą to samo tyczy całej sylwetki.

21

Roxann napisał/a:

Tak, tylko trzeba wiedzieć jakie doładnie ćwiczenia wykonywać

Tak. Wiedza to klucz. Czasami sekrety hehe wink Ale znajdzie się tego pewnie w internecie sporo.

22

DeepAndBlue napisał/a:
Roxann napisał/a:

Tak. Wiedza to klucz. Czasami sekrety hehe wink Ale znajdzie się tego pewnie w internecie sporo.

Oczywiście. ja sama mogę podać kilka linków i nie dlatego, że coś rekamuję ale dlatego, że sama stosuję i się sprawdza. Oczywiście pod warunkiem, że ćwiczymy regularnie, a nie raz na jakiś czas oczekując efektów.

23

Roxann napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
Roxann napisał/a:

Oczywiście. ja sama mogę podać kilka linków i nie dlatego, że coś rekamuję ale dlatego, że sama stosuję i się sprawdza. Oczywiście pod warunkiem, że ćwiczymy regularnie, a nie raz na jakiś czas oczekując efektów.

Z rekomendacji to zawsze najlepiej. Jak będziesz miała czas to zapodaj linkiem, może więcej dziewczyn też skorzysta smile

Nic to nie kosztuje, jest nieinwazyjne. Ja kojarzę tylko takie pompki na ścianie, ale to w czasach gimnazjum było i w sumie żadna jeszcze wtedy nie potrzebowała to i sobie dawały spokój po kilku tygodniach.

24

DeepAndBlue napisał/a:
Roxann napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Z rekomendacji to zawsze najlepiej. Jak będziesz miała czas to zapodaj linkiem, może więcej dziewczyn też skorzysta smile

Nic to nie kosztuje, jest nieinwazyjne. Ja kojarzę tylko takie pompki na ścianie, ale to w czasach gimnazjum było i w sumie żadna jeszcze wtedy nie potrzebowała to i sobie dawały spokój po kilku tygodniach.

Na youtube można znaleźć wiele filmików. Ja lubię ćwiczyć np. z tą instruktorką:
https://www.youtube.com/watch?v=DOUiignEXgY&t=316s
https://www.youtube.com/watch?v=0ScYAjd8ALk

lub
https://www.youtube.com/watch?v=cb_rjST7Vw0
https://www.youtube.com/watch?v=4JnkcAUq4Ss
https://www.youtube.com/watch?v=hg7_R29jGIE

Ogólnie te ćwiczenia się w dużej mierze powtarzają ale dla lepszych efektów warto te treningi urozmaicać i dodać choćby małe cieżarki wink

25

Nie brałam tabletek, ale stosowałam krem z serii i bardzo go polubiłam. Świetny kosmetyk ze świetnym składem smile Bardzo fajna konsystencja, która szybko się wchłania, nie zostawia lepkiego filmu na skórze, nie drażniący zapach no i przede wszystkim - widoczne ujędrnienie Ale chętnie sobie poczytam w temacie jeśli będą tutaj dziewczyny, które powiększyły tabletkami.

26

Lek na raka prostaty znacznie powiększa biust u mężczyzn.

27

Ja brałam tabletki Perfect Bust. Efekt zaskoczył mnie pozytywnie..... ale..... nie jest to powiększenie piersi, a raczej ich podniesienie, wypełnienie, co daje wizualnie efekt większych piersi. Tak czy inaczej jestem zadowolona bo biust przynajmniej wygląda dobrze również bez stanika.

28

A ja widziałam powiększenie. I to prawie 2 rozmiary, a nie nastawiałam się na tyle bo myślałam, że po tabletkach perfect bust piersi powiększą mi się raczej nie więcej niż jeden rozmiar. Po jakimś czasie używania (w sumie po dwóch miesiącach już) zauważyłam ujędrnienie piersi, stały się bardziej pełne, okrągłe, dzięki czemu mogłam odstawić push-upy smile

29

Wiesz co są takie tabletki które fajnie ujędrniają biust nazywają się Breastfem i musi to być kuracja 2 miesiące lub maksymalnie 4. Jest tylko jeden problem bo te tabletki również trochę powiększaja piersi a Ty pisałaś że po porodzie masz rozmiar D. Tak więc sprawa do przemyślenia. Co do kremów ja tez stosowałam na ujędrnienie i za bardzo to one nic nie dały.

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024