czesc dziewczyny!! to moj pierwszy post i mam nadzieje ze nie ostatni . potrzebuje pomocy w sprawie tabletek odchudzajacych. mam pare nazw i nie wiem ktora jest najlepsza i najszybsze prosze o pomoc o to nie ktore z nich Metabo Extreme, Metabo 925?, Lipovortex Thermogenic complex, Slim, Gudbaj Apetite, jeszcze slyszalam o plastrach ale chyba to nie dziala. prosze jezeli ktora kolwiek slyszala o tych tabl to napiszcie co o nich sadzicie. prosze. albo może być kto pochudnął od pastylek bez jojo , proszę waszej pomocy, podpowiedzcie dobre pastylki! dziekuje za wszystkie odp i poswiecony czas. pozd Wiki))
witam:) ja nie jem żadnych tabletek, moim zdaniem są nieskuteczne, lub mało skuteczne. Lepszy i zdrowszy jest sport, czy jedzenia o stałych porach, w moim przypadku wystarcza bieganie i nie jedzenie nic po 18. Spróbuj tego i nie truj się niczym.
Pozdrawiam:)
Nie mogę uprawiać sport ponieważ siadzie w domu z malutkim dzieckiem któremu 6 miesięcy! Po porodach nabrała wagę!
Prawda jest taka,że te wszystkie tabletki to pic na wodę...bez odpowiedniej diety i wysiłku się nie schudnie i tyle..a wszelkie tabletki, herbatki, itp. jedynie mogą przyspieszyć czy usprawnić metabolizm... a w domu tez można ćwiczyć, np. skakanka świetnie się sprawdza...
Większosc tabletek to pic na wodę i taka niestety prawda. Co innego jeśli do tabletek dorzuciłoby się sport i dietę, wtedy efekty na pewno by były. Sama stosowałam Alli i nic nie pomogło, a wręcz odwrotnie - nabawiłam się problemów tylko. Weż się za jakąś diete, zrezygnuj ze słodyczy, ogranicz cukry, tłuszcz, węglowoadany i powinno być ok. Pij herbatę zieloną, dużo wody

No może kto kosztował pastylki.ALLI..Slimex 15.Lineą. prosto chcę znać czy pomagają oni i na ile?? bardzo dziękuję!
Witam!FOREVERSLIM. To nie prawda ze te tabletki to zwykly chwyt marketingowy. Jestem matka 5 miesiecznego synka.. a wiekszosc kobiet wie jak ciezko jest zrzucic zbedne kilogramy po urodzeniu dziecka ale te tabletki pomogly mi uwierzyc w to ze da sie to zrobic. Przez okres 3 tygodnii zrzucilam 5,5kg. W 100% ten produkt jest autentyczny!!!
Ja bym Ci poleciła suplementy wspomagające odchudzanie i nie powodujące Efektu JoJo Są w 100% naturalne. Opierają się na medycynie chińskiej.
A jeżeli chcesz się odchudzać, to musisz też pamiętać o regularności w posiłkach i także o sporcie. Same tabletki czy suplementy cudów nie zdziałają.
Pozdrawiam..
nie działają, najlepiej miej jeśc
10 2012-10-04 13:33:55 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-10-14 17:16:56)
Same tabletki nic nie dadzą, albo bardzo mało. Jak siedzisz w domu spraw sobie albo rower stacjonarny, orbitrek, bieżnię cokolwiek i ćwicz w domu. Jak masz problem finansowy, kup płytę z ćwiczeniami i ćwicz z tv fitness. wtedy tabletki mają sens. ja polecam spam
Bleeeee, żadnych tabletek! Obciążają wątrobę, nerki i cały organizm, to 100% chemii. Nie wierzę, żeby od tabletek się chudło. Kiedyś tabletek nie było i ludzie byli bardziej szczęśliwi! Do tej pory można kupić produkty nie przetworzone i takie powinno się spożywać. Zamiast opychać się słodyczami i półproduktami sięgnijcie po coś dobrego!
Przekonałam się na własnej skórze,że niestety żadne tabletki nie działaja.Ostatnio kupiłam asystor slim są to tabletni na rano i na wieczór(te na wieczór miały zmniejszać apetyt) ale niestety jak w nocy podjadałam tak podjadam dalej......szkoda pieniędzy ot takie moje zdanie...a najlepsza dieta to mż mniej żryć tylko co zrobić,żeby w nocy nie jeść ..........sama nie wiem
Żadnych tego typu tabletek!! Szkoda zdrowia i pieniędzy, a efektów i tak nie widać. Ludziom się wydaje, że kupią tabletkę i sprawa załatwiona. Jem ile chcę, byczę się godzinami przed telewizorem i sobie chudnę. Nie ma tak fajnie! Siedzenie z dzieckiem w domu to jeszcze nie pretekst do tego, by nie korzystać z aktywności fizycznej. Zawsze można iść na spacer, poćwiczyć samej w domu, poruszać się podczas zabawy z dzieckiem. Wystarczy chcieć. No i żadna dieta! Diety nie działają, zmiany w sposobie odżywiania tak! Eliminacja niektórych produktów a zastąpienie ich innymi. Myślę, że to wszystko się da bez jakichkolwiek wymówek, wystarczy CHCIEĆ.
Anthony de Mello
14 2014-06-06 12:54:13 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-06-06 23:10:05)
Chciałam odnowić dyskusję. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat spam? Wiele osób pozytywnie się wypowiada na temat tego suplementu diety, chciałam poznać też Waszą opinię.
Jedyna opcja na schudnięcie to dieta MŻ + jeść zdrowe rzeczy + ruch. Tabletki, niskokaloryczna dieta typu 1000kcal tylko szkodzą organizmowi. Wiem o tym dobrze, bo wielu takich "cudów" próbowałam i waga zawsze wracała z dodatkiem, a do tego dochodziło osłabienie organizmu, wątroby. Odkąd zaczęłam się mądrze odchudzać to schudłam 30 kg i waga [+- 5kg] trzyma mi się już 2 i pół roku.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Same tabletki odchudzające czy też różnego rodzaju specyfiki ci nie pomogą. Do tego potrzeba diety oraz ćwiczeń bez tego ani rusz tabletki tylko wspomagają ale same cudów nie robią.
17 2014-07-02 12:58:53 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-07-02 13:00:07)
dokładnie tak jak wyżej samo stosowanie suplementów może i da jakiś efekt ale marny. Niestety nagromadzony tłuszczyk trzeba z siebie wycisnąć ja wspieram się "Zieloną kawą" niedozwolony link podaje link bo jest wiele rodzai tych zielonych kaw. Regularnie pije kawę i 2x w tygodniu mam domowy aerobik po 45min. Osiągnięty wynik to 4kg w miesiąc sądzę że mogłabym osiągnąć lepszy efekt ale niestety brakuje mi czasu by więcej ćwiczyć
zadne tabletki Cie nie odchudza. ja teraz waze 44 kg przy 162 wzrostu. nie jem po 18. na kolacje warzywa. pije zielona herbate, zielona kawe. nie jem smazonego tylko gotowane mieso. i cwiczenia
Ludzie chcieliby szybko wszystko załatwić, zrzucanie wagi też. A prawda jest taka, że wystarczy więcej ruchu (jeśli nie możemy forsownie ćwiczyć - to spacerujmy szybkim krokiem) i zmiany w nawykach żywieniowych (więcej warzyw i owoców, potrawy gotowane, a nie smażone, ograniczenie węglowodanów i tłuszczy. I konsekwencja w działaniu - odchudzanie trwa kila miesięcy lub dłużej.