Potańcówki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Potańcówki

Hejka dziewczyny

Za jakieś 3 miesiące moja kuzynka ma wesele. Czy znacie jakieś dobre szkoły tańca na terenie Lublina które byłyby w stanie mnie i mojego męża chociaż trochę nauczyć tańczyć ? Dodam że jesteśmy pod tym względem totalnymi amatorami i żadne z nas nigdy nie tańczyło no może oprócz poloneza na studniówce.

2

Odp: Potańcówki
martinka1989 napisał/a:

Hejka dziewczyny

Za jakieś 3 miesiące moja kuzynka ma wesele. Czy znacie jakieś dobre szkoły tańca na terenie Lublina które byłyby w stanie mnie i mojego męża chociaż trochę nauczyć tańczyć ? Dodam że jesteśmy pod tym względem totalnymi amatorami i żadne z nas nigdy nie tańczyło no może oprócz poloneza na studniówce.

a jaką szkołę poleci spamer?

3 Ostatnio edytowany przez Bert44 (Wczoraj 20:10:11)

Noble napisał/a:
martinka1989 napisał/a:

Hejka dziewczyny

Ja polecam 2 lufy i ogień na żywioł. Bedzie co dzieciom i wnukom pokazać

4

Noble napisał/a:

Oto jest pytanie, kto odpowie na nie? big_smile

5

Priscilla napisał/a:
Noble napisał/a:

Oto jest pytanie, kto odpowie na nie? big_smile

No Ty chodzisz na tańce to może coś wiesz big_smile

6

W Lublinie przy ulicy Herbowej 9/100/KL I znajduje się szkoła tańca StepbyStep. My rok temu zapisaliśmy się tam na naukę tańca towarzyskiego a następnie na naukę pierwszego tańca. Super atmosfera na zajęciach, bez spiny pełna luzu i dobrego humoru  Sławek to bardzo pozytywny i profesjonalny instruktor. Bez problemu mogliśmy dopasować godziny zajęć pod nasze codzienne obowiązki. Gdybym ponownie miała wybrać szkołę tańca na pewno byłaby to szkoła step by step. Tutaj podaje ci telefon żebyś dopytała o szczegóły 694 566 104

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024