Karmienie piersia a alkohol - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Karmienie piersia a alkohol

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Karmienie piersia a alkohol

moje dziecko ma miesiac. karmie piersia na przemian z mlekiem modyfikowanym. jestem teraz na weselu i zastanawiam sie czy moge wypic jeden lub max dwa drinki, oczywiscie zdrowie dziecka jest dla mnie najwazniejsze i moge zrezygnowac z zakrapianego wieczoru, ale fajnie by bylo sie w koncu napic i odstresowac. czy to prawda ze z mlekiem matki jest jak z krwią, ze alkohol znika z mleka po paru godzinach i nie trzeba tego mleka odciagac i przez kilka godzin nie karmic ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Karmienie piersia a alkohol

Niewiem,bo nie karmiłam piersią,ale może na te 2 dni  odciągnij sobie mleko zanim wypijesz alkohol i dopiero po 2 dniach karm znowu piersią wtedy już alkohol powinien zostać wydalony z organizmu

Ja tam się na tym nie znam, bo karmiłam mm ,a nie piersią. Pisze co mniej więcej pamiętam co czytałam jak moja córka była mała

3

Blanxa napisał/a:

(...) ale fajnie by bylo sie w koncu napic i odstresowac.

Ja nie tylko nie rozumiem takiego problemu, bo nie sięgam po alkohol w celu odstresowania się, ale jeszcze bardziej zastanawia mnie, co w tym czasie działo się z zaledwie miesięcznym dzieckiem?

4

Priscilla napisał/a:
Blanxa napisał/a:

(...) ale fajnie by bylo sie w koncu napic i odstresowac.

Ja nie tylko nie rozumiem takiego problemu, bo nie sięgam po alkohol w celu odstresowania się, ale jeszcze bardziej zastanawia mnie, co w tym czasie działo się z zaledwie miesięcznym dzieckiem?

Jeżeli to wesele to mogło byc pod opieką ojca,nianki a nawet babci czy kogos z rodziny... plus ja tez od czasu ciazy nie pije alkoholu

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Karmienie piersia a alkohol

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024