Ze 2 tygodnie temu spróbowałem po raz pierwszy lody Nutella po prostu niebo w gębie szkoda tylko że cholernie drogie ![]()
Malinowe, śmietankowe, cytrynowe...
Wodne,bo najbardziej orzezwiaja... te lody z mleka(oczywiscie u mnie musza byc roslinne,bo nie moge mleka) tez sa dobre, ale maja w sobie taka slodycz,ktora nie orzezwia w upalne dni
Mój nr 1: Śmietankowe z ciasteczkami Lody jak dawniej. Każdy, komu dałam do posmakowania był zachwycony. Niestety są trudno dostępne (zazwyczaj widuję inne smaki
).
![]()
Mój nr 2: Nesquik Nestle. Smakują totalnie jak rozpuszczona, ciągnąca się czekolada!

Mój nr 3: Twister Algida. Wszystkie smaki, ale najbardziej mango.

Kokosowe! Uwielbiam wszystko co Kokosowe
Słony karmel później, śmietankowe, mascarpone z maliną
Ogólnie jest tylko jedno miejsce, które ma dobre lody. Kiedyś myślałam, że wszędzie są dobre lody, ale tamto miejsce bardzo wysoko podniosło poprzeczkę i teraz wszystkie inne są takie "eee ujdą jak muszę" ![]()
Pistacja albo kawowe
Ze 2 tygodnie temu spróbowałem po raz pierwszy lody Nutella po prostu niebo w gębie szkoda tylko że cholernie drogie
Nawet nie wiedziałam, że są lody Nutella. Wprawdzie widziałam pojemnik z takim napisem w zamrażarce sklepowej, ale myślałam, że to jakiś żartowniś włożył tam zwyczajną Nutellę do smarowania. Bo w tym samym sklepie widziałam w zamrażarce konserwy rybne, ryż, musztardę.
Lody, które lubię to te z Zielonej Budki. Różne smaki. I mrożone sorbety owocowe. Truskawkowy i mango z Biedronki
Tyle odpowiedzi a nikt nie pisze o najlepszych lodach
Tyle odpowiedzi a nikt nie pisze o najlepszych lodach
Czyli jakich?