Wasze ulubione lody ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Wasze ulubione lody ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Wasze ulubione lody ?

Ze 2 tygodnie temu spróbowałem po raz pierwszy lody Nutella po prostu niebo w gębie szkoda tylko że cholernie drogie hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wasze ulubione lody ?

Malinowe, śmietankowe, cytrynowe...

Wodne,bo najbardziej orzezwiaja... te lody z mleka(oczywiscie u mnie musza byc roslinne,bo nie moge mleka) tez sa dobre, ale maja w sobie taka slodycz,ktora nie orzezwia w upalne dni

4

Mój nr 1: Śmietankowe z ciasteczkami Lody jak dawniej. Każdy, komu dałam do posmakowania był zachwycony. Niestety są trudno dostępne (zazwyczaj widuję inne smaki sad ).

PunBB bbcode test

Mój nr 2: Nesquik Nestle. Smakują totalnie jak rozpuszczona, ciągnąca się czekolada!

PunBB bbcode test

Mój nr 3: Twister Algida. Wszystkie smaki, ale najbardziej mango.

PunBB bbcode test

5

Kokosowe! Uwielbiam wszystko co Kokosowe big_smile
Słony karmel później, śmietankowe, mascarpone z maliną

Ogólnie jest tylko jedno miejsce, które ma dobre lody. Kiedyś myślałam, że wszędzie są dobre lody, ale tamto miejsce bardzo wysoko podniosło poprzeczkę i teraz wszystkie inne są takie "eee ujdą jak muszę" big_smile

6

Pistacja albo kawowe

7

Miklosza napisał/a:

Ze 2 tygodnie temu spróbowałem po raz pierwszy lody Nutella po prostu niebo w gębie szkoda tylko że cholernie drogie hmm

Nawet nie wiedziałam, że są lody Nutella. Wprawdzie widziałam pojemnik z takim napisem w zamrażarce sklepowej, ale myślałam, że to jakiś żartowniś włożył tam zwyczajną Nutellę do smarowania. Bo w tym samym sklepie widziałam w zamrażarce konserwy rybne, ryż, musztardę.
Lody, które lubię to te z Zielonej Budki. Różne smaki. I mrożone sorbety owocowe. Truskawkowy i mango z Biedronki

8

Tyle odpowiedzi a nikt nie pisze o najlepszych lodach

Bert44 napisał/a:

Tyle odpowiedzi a nikt nie pisze o najlepszych lodach

Czyli jakich?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Wasze ulubione lody ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024