teraz ma 50 lat prawie i już tego nie robi
Spoczko a są jakieś dowody?
Spoczko a są jakieś dowody?
A po co dowody?
Pomówienia i plotki nie wystarczą?
jea1 napisał/a:Spoczko a są jakieś dowody?
A po co dowody?
Nie
5 2025-05-23 20:20:19 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2025-05-23 20:21:24)
jea1 napisał/a:Spoczko a są jakieś dowody?
A po co dowody?
Autor tego wątku to godne Czarnej trollisko z kafeterii. Nie zweryfikuję prawdziwości tych zarzutów, bo jeśli nawet coś takiego pisała, to nie przy mnie (aczkolwiek wiele osób tam to powtarzało, ale kto widział wpisy? Ja nie widziałem, więc w tej kwestii się nie wypowiem. Wiem tylko o tym, czego sam byłem świadkiem że pisała. Jej ewentualnego przyznawania się do prostytucji osobiście nie widziałem więc równie dobrze mogą być kafeteryjną legendą).
Animus napisał/a:jea1 napisał/a:Spoczko a są jakieś dowody?
A po co dowody?
Nie
Julio, opacznie mnie zrozumiałaś: moje pytania były zdecydowanie ironicznie zadane.
Dla wielu właśnie pomówienia i plotki są dowodami. Dla mnie to kim kto był nie uprawnia do przenoszenia informacji i do osądu publicznego.
Ocenianie ludzi po wyglądzie, po zachowaniu, po przeszłości jest niemiarodajne.
Mogę się z kimś nie zgadzać, co wcale nie uprawnia mnie do wartościowania i oceny.
Julia life in UK napisał/a:Animus napisał/a:A po co dowody?
Nie
Julio, opacznie mnie zrozumiałaś: moje pytania były zdecydowanie ironicznie zadane.
Dla wielu właśnie pomówienia i plotki są dowodami. Dla mnie to kim kto był nie uprawnia do przenoszenia informacji i do osądu publicznego.
Ocenianie ludzi po wyglądzie, po zachowaniu, po przeszłości jest niemiarodajne.
Mogę się z kimś nie zgadzać, co wcale nie uprawnia mnie do wartościowania i oceny.
To prawdą- nie osądzać ludzi, każdy błędy popełniał i plotkom nie wierzyć bez dowodów