Mąż i duże problemy z erekcją - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mąż i duże problemy z erekcją

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Mąż i duże problemy z erekcją

Cześc ! Mój mąz ma od jakiegoś czasu problemy z erekcją Do lekarza nie chce iść ale chce... zamówic sobie viagrę przez internet ;/ Ma dopiero 30 lat oraz jestem zdania,że nie powinien faszerować się takimi środkami. Nie wiem jak mu to wyperswadować. Czy możecie mi doradzić jak z nim o tym porozmawiać oraz jak mu odradzić branie viagry?
Czy są może jakieś ziołowe zamienniki viagry, które nie mają efektów ubocznych jak ten właśnie środek?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mąż i duże problemy z erekcją
tarifla napisał/a:

Cześc ! Mój mąz ma od jakiegoś czasu problemy z erekcją Do lekarza nie chce iść ale chce... zamówic sobie viagrę przez internet ;/ Ma dopiero 30 lat oraz jestem zdania,że nie powinien faszerować się takimi środkami. Nie wiem jak mu to wyperswadować. Czy możecie mi doradzić jak z nim o tym porozmawiać oraz jak mu odradzić branie viagry?
Czy są może jakieś ziołowe zamienniki viagry, które nie mają efektów ubocznych jak ten właśnie środek?

Do lekarza. Tym bardziej w wieku 30 lat. Jak przekonasz nie wiem sam powinien chcieć. Statystycznie najczesciej problem jest "w glowie". Ale to temat rzeka więc może lepiej do seksuologa a on doradzi co dalej robić.

3

Przejdź na dietę, idź do fryzjera, kup fajne ciuszki.
Problem jest w tobie.

PS. A teraz czekam na reklamę ziołowego zamiennika viagry smile

4

Farmer napisał/a:

Problem jest w tobie.

No tak...

5

jak chce przez internet to tylko z apteki, bo dużo jest dziwnych i niepewnych źródeł, potem kupi i zesztywnieje mu nie to, co trzeba wink
I co znaczy dla Ciebie  "od jakiegoś czasu" bo to też istotne. Dla jednego to może być miesiąc, dla innego rok.  Jak czas krótki to nie ma co szukać problemów i sie stresować, jak trwa długo to już trzeba się zastanawiać...

Solaris napisał/a:

jak chce przez internet to tylko z apteki, bo dużo jest dziwnych i niepewnych źródeł, potem kupi i zesztywnieje mu nie to, co trzeba wink
I co znaczy dla Ciebie  "od jakiegoś czasu" bo to też istotne. Dla jednego to może być miesiąc, dla innego rok.  Jak czas krótki to nie ma co szukać problemów i sie stresować, jak trwa długo to już trzeba się zastanawiać...

To jeszcze połowa biedy,  zdarzaly się zawały i zgony po takich lekach z niewiadomego źródła

7

Julia life in UK napisał/a:

To jeszcze połowa biedy,  zdarzaly się zawały i zgony po takich lekach z niewiadomego źródła

No jak zgon to już sztywny po całości a więc tym bardziej uważać gdzie viagrę się kupuje.

8

Moj maz mnie zdradza a ja mu nozki rozkladam codziennie stroje sie w fajne ciuszki dla niego a on i tak mnie zdradza czy to normalne ?

Alice1 napisał/a:

Moj maz mnie zdradza a ja mu nozki rozkladam codziennie stroje sie w fajne ciuszki dla niego a on i tak mnie zdradza czy to normalne ?

Tak, to normalne. Spróbuj rozkładać swoje nóżki, mężowych nie rozkładaj.

10

Farmer napisał/a:

Problem jest w tobie.

Trzeba młode bambusy jeść, to i sztywność i giętkość, i wytrzymałość... można uzyskać.

11

a z czego może to wynikać? Może Twój mąż ma stresującą pracę? Wszystko zaczyna się w głowie... Może coś Go blokuje? Słyszałam, że mango jest świetnym afrodyzjakiem ewentualnie jakieś tabletki ale polecam na pierwszy rzut te z L arginina.

12

Ja również polecałabym się zastanowić nad tym co może być przyczyna takich problemów z erekcją.. … Przecież nie biorą się z niczego. Coś musi być powodem. Na forum nie doradzimy Ci nic sensownego jeśli sama szczerze nie porozmawiasz z męzem . wiagra jest przypisywana przez lekarza i to lekarz decyduje czy może ją brać czy nie. Zastanawialiście sie może nad ziołowymi środkami na erekcję? W wielu przypadkach mogą dać efekty takie same jak wiagra oraz przy tym są bezpieczne. Na przykłąd Man power czy cum on

13

Dzięki za odpowiedzi. No niby ma stresującą pracę ale czy naprawdę tak bardzo mogło to na niego wpłynąć? Aż tak go zablokować? Próbowałam z nim rozmawiać wczoraj i jak do ściany. Zupełnie się zaciął oraz nic nie chce mówić na ten temat. Już sama nie wiem jak to zacząć.... Swoją drogą to mogłabym mu wspomnieć o takich specyfikach. Czy dostane je w aptece?

14

Z mężem jest tak, że to on musi chcieć, a nie tylko ty.

15

Pewnie,że tak... Mężczyźni bardzo poważnie czasami podchodzą do swojej pracy. Mój równiez jak miał stresujący okres w pracy to się bardzo denerwował oraz nasz seks kulał. Z tym,że my wybraliśmy się do seksuologa oraz seksuolog zamiast viagry polecił nam te środki.

16

tarifla napisał/a:

Poszukaj sobie takich tabletek o nazwie  Prosent 600. To jest przede wszystkim zdrowszy odpowiednik. Ja biore 2 przed seksem i stoi prawie godzinę jak dzida. Żadnych skoków ciśnienia czy omdleń jak miałem wcześniej po Sil....... . Jak zależy ci na zdrowiu to ten moge polecic.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mąż i duże problemy z erekcją

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024