Wy czytaliscie te historie o tej kobiecie, która nie chciała ustapic miejsca przy oknie, jakiemuś dziecku co ciągle płakało, bo chciało siedzieć przy oknie i ktoś ją nagrywał bez jej zgody, i ona przez to pracę stracila ponoć w banku. Ja mam nadzieje,ze ta kobieta wygra sprawę w sądzie i dostanie duże odszkodowanie,bo nie miała żadnego obowiązku ustepowac miejsca, bo dzieciak wyje, a rodzice powinni wychować dziecko, że nie można mieć wszystko na wycie. A co wy o tym myslicie ?
A jeszcze zaznacze, że ona to miejsce wykupila więc to nie było tak,że ona sobie za darmo tam siedziala, a rodzice rozczeniowi oczekiwali, że ona ustapi to miejsce za,które zaplacila za darmo ich dziecku.
1 2025-03-22 00:33:05 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-03-22 00:39:46)
2 2025-03-22 11:04:48 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2025-03-22 11:06:33)
Czytałam kiedyś i uważam że obsługa samolotu powinna odizolować gdzieś roszczeniową rodzinkę, a na miejscu tej Pani, która siedziała na swoim miejscu przy oknie pozwalabym ich o niedotrzymanie warunków umowy, bo dopuścili do sytuacji gdy pasażer nie może siedzieć na swoim miejscu.
Mam nadzieję że to zrobiła.
Czytałam kiedyś i uważam że obsługa samolotu powinna odizolować gdzieś roszczeniową rodzinkę, a na miejscu tej Pani, która siedziała na swoim miejscu przy oknie pozwalabym ich o niedotrzymanie warunków umowy, bo dopuścili do sytuacji gdy pasażer nie może siedzieć na swoim miejscu.
Mam nadzieję że to zrobiła.
Ta kobieta pozwala do sądu linie lotnicze oraz tego,ktory ja nagrywał bez jej zgody. A powinna jeszcze pozwac tych,ktorzy ja z pracy przez to zwolnili oraz rozczeniowych rodziców
Bezstresowe wychowanie psia jego mać.
Bezstresowe wychowanie psia jego mać.
Dokładnie tak. Efekt wmawiania, że należy i ma się prawo do "komunikowania swoich potrzeb", brak kindersztuby, kultury osobistej i poczucia taktu w relacjach międzyludzkich.
assassin napisał/a:Bezstresowe wychowanie psia jego mać.
Dokładnie tak. Efekt wmawiania, że należy i ma się prawo do "komunikowania swoich potrzeb", brak kindersztuby, kultury osobistej i poczucia taktu w relacjach międzyludzkich.
Ja mam nadzieje,ze ta kobieta wygra duze odszkodowanie
Daj spokój że by za to stracić prace
8 2025-03-22 23:28:15 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-03-22 23:28:33)
Daj spokój że by za to stracić prace
Dokladnie pracodawca chyba tam jest najglupszy, a zaraz po nim ten co nagrywał i rodzice dzieciaka
Miklosza napisał/a:Daj spokój że by za to stracić prace
Dokladnie pracodawca chyba tam jest najglupszy, a zaraz po nim ten co nagrywał i rodzice dzieciaka
W Polsce to by dużego odszkodowania nie dostała a gzie to było ?
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Daj spokój że by za to stracić prace
W Polsce to by dużego odszkodowania nie dostała a gzie to było ?
Niewiem nawet zapomnialam
Jak to nie wiesz
? kiedy to było ?
Jak to nie wiesz
? kiedy to było ?
Niewiem. Ja dopiero wczoraj czytalam
Tu jest artykuł z opisem całego zajścia. Pasażerka zdecydowała się pozwać linie lotnicze oraz osobę, która ją filmowała.
https://podroze.onet.pl/aktualnosci/nie … ow/ehkre20
Tu jest artykuł z opisem całego zajścia. Pasażerka zdecydowała się pozwać linie lotnicze oraz osobę, która ją filmowała.
https://podroze.onet.pl/aktualnosci/nie … ow/ehkre20
No tak mam nadzieje,ze ta kobieta wygra duze odszkodowanie
https://www.netkobiety.pl/t134766.html
W którym bede pisac o wszystkim i niczym. Wy tez mozecie tu pisac jak chcecie. Postanowilam,ze bede miec tylko jeden temat taki ogolny o wszystkim zamiast produkowac po sto tematow.
Wy czytaliscie te historie o tej kobiecie, która nie chciała ustapic miejsca przy oknie, jakiemuś dziecku co ciągle płakało, bo chciało siedzieć przy oknie i ktoś ją nagrywał bez jej zgody, i ona przez to pracę stracila ponoć w banku. Ja mam nadzieje,ze ta kobieta wygra sprawę w sądzie i dostanie duże odszkodowanie,bo nie miała żadnego obowiązku ustepowac miejsca, bo dzieciak wyje, a rodzice powinni wychować dziecko, że nie można mieć wszystko na wycie. A co wy o tym myslicie ?
A jeszcze zaznacze, że ona to miejsce wykupila więc to nie było tak,że ona sobie za darmo tam siedziala, a rodzice rozczeniowi oczekiwali, że ona ustapi to miejsce za,które zaplacila za darmo ich dziecku.
wlasnie robia teraz takie wiesz sondy w necie czy ustepować/zamieniac mijejsca dal dziecka w samolocie .. większosc jest raczej na nie xdd no coz nie mam zdania
Julia life in UK napisał/a:Wy czytaliscie te historie o tej kobiecie, która nie chciała ustapic miejsca przy oknie, jakiemuś dziecku co ciągle płakało, bo chciało siedzieć przy oknie i ktoś ją nagrywał bez jej zgody, i ona przez to pracę stracila ponoć w banku. Ja mam nadzieje,ze ta kobieta wygra sprawę w sądzie i dostanie duże odszkodowanie,bo nie miała żadnego obowiązku ustepowac miejsca, bo dzieciak wyje, a rodzice powinni wychować dziecko, że nie można mieć wszystko na wycie. A co wy o tym myslicie ?
A jeszcze zaznacze, że ona to miejsce wykupila więc to nie było tak,że ona sobie za darmo tam siedziala, a rodzice rozczeniowi oczekiwali, że ona ustapi to miejsce za,które zaplacila za darmo ich dziecku.wlasnie robia teraz takie wiesz sondy w necie czy ustepować/zamieniac mijejsca dal dziecka w samolocie .. większosc jest raczej na nie xdd no coz nie mam zdania
Tez jestem na nie. Pozniej rosną rozczeniowe dzieciaki
A z jakiej racji miała ustąpić, skoro do miejsca przy oknie dopłaciła, bo dzieciak wył?
Następnym razem matka dziecka niech dopłaci do miejsca przy oknie i będzie cacy.
A z jakiej racji miała ustąpić, skoro do miejsca przy oknie dopłaciła, bo dzieciak wył?
Następnym razem matka dziecka niech dopłaci do miejsca przy oknie i będzie cacy.
Dokladnie masz rację. Niedlugo to beda sytuacje, ze ktos cos kupi i dzieciak sie bedzie drzec przy kasie, ze tez chce,a jakis debil to bedzie nagrywał i wrzuci do neta "ze jaka okropna osoba nie dala dziecku,bo plakalo "
... eh szkoda,ze to nie byłam ja w tym samolocie oj az czuje zapach pieniedzy z odszkodowania ![]()
Nie chciałabyś przeżyć czegoś takiego ani tego odszkodowania później.
Było podobny temat jakiś czas temu, tylko nie był to samolot, tylko pociąg, mam wrażenie, że parę takich artykułów było, odnośnie różnych środków komunikacji, samolot, pociąg, autobus.
To się dobrze klika i komentuje, a reklamy lecą. Ludzie są tak głupi i naiwni i dają się podejść.
https://www.netkobiety.pl/t134766.html
Julia life in UK napisał/a:W którym bede pisac o wszystkim i niczym. Wy tez mozecie tu pisac jak chcecie. Postanowilam,ze bede miec tylko jeden temat taki ogolny o wszystkim zamiast produkowac po sto tematow.
Pryscilo nie mów jej co ma robić ;d
Priscilla napisał/a:https://www.netkobiety.pl/t134766.html
Julia life in UK napisał/a:W którym bede pisac o wszystkim i niczym. Wy tez mozecie tu pisac jak chcecie. Postanowilam,ze bede miec tylko jeden temat taki ogolny o wszystkim zamiast produkowac po sto tematow.
Julke zamknąć w lohu za kłamstwa na forum
24 2025-03-26 15:42:18 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-03-26 15:43:05)
I vice versa ![]()
To raz, a dwa - przecież nie napisałam jej co ma robić, zwracam jedynie uwagę na Julki rażącą niekonsekwencję, bo ewidentnie ma z tym problem.
P.S.
Mogłabyś nie przekręcać mojego nicka? Byłoby miło ![]()
25 2025-03-26 16:12:02 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-03-26 16:12:20)
No tez pisalam, ze nigdy nie przestane byc. Muzulmanka no i przestalam. Tragedia jak tak mogłam bezczelnie klamac i zmienic zdanie ![]()
Julke zamknąć w lohu za kłamstwa na forum
Ja myślę, że wystarczy, że będzie się w piekle smażyć ![]()
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Julke zamknąć w lohu za kłamstwa na forum
Ja myślę, że wystarczy, że będzie się w piekle smażyć
Bardzo byś chciała, prawda?
Priscilla napisał/a:Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Julke zamknąć w lohu za kłamstwa na forum
Będzie. Już choćby za zmianę wiary w międzyczasie, seks pozamałżeński i inne pierdoły ![]()
A wiesz, że jest mi bardzo wszystko jedno?
Niemniej za złe uczynki trudno oczekiwać nagrody.
Gdybym jednak chciała, to co wtedy?
A gdybym nie chciała?
Swoją drogą świat się kończy ![]()
Swoją drogą świat się kończy
![]()
Gdyby świat chciał się kończyć, bo jakaś uprzykrzona mucha zakłóca spokój i porządek, to marny byłby to świat.
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Julke zamknąć w lohu za kłamstwa na forum
Nie będę...ja pójdę do Nieba
nikitaa napisał/a:Priscilla napisał/a:Ja myślę, że wystarczy, że będzie się w piekle smażyć
Będzie. Już choćby za zmianę wiary w międzyczasie, seks pozamałżeński i inne pierdoły
To sa grzechy wybaczalne. Ja pojde do Nieba
nikitaa napisał/a:Bardzo byś chciała, prawda?
A wiesz, że jest mi bardzo wszystko jedno?
Niemniej za złe uczynki trudno oczekiwać nagrody.
Gdybym jednak chciała, to co wtedy?
A gdybym nie chciała?Swoją drogą świat się kończy
Patrz na swoje grzechy ![]()
Julcia jak się czujesz dzisiaj ?
Julcia jak się czujesz dzisiaj ?
Jak zwykle prawie caly dzien bez energii. Na szczęście od piatku juz zaczne leczenie tak myślę, niewiem jeszcze
Miklosza napisał/a:Julcia jak się czujesz dzisiaj ?
Jak zwykle prawie caly dzien bez energii. Na szczęście od piatku juz zaczne leczenie tak myślę, niewiem jeszcze
O byś wyzdrowiała
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Julcia jak się czujesz dzisiaj ?
O byś wyzdrowiała
Dzieki. Napewno wyzdrowieje,a jak nie to pojde do Nieba
Na pewno wyzdrowiejesz ![]()
Na pewno wyzdrowiejesz
Pewnie tak ![]()