Strapon- co sądzicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Strapon- co sądzicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Strapon- co sądzicie?

Co myślicie o używaniu strapona?Ponad rok temu kupiliśmy 25 cm strapon pusty w środku, aby urozmaicić nasze życie erotyczne.Zona jest zachwycona i ma bardzo silne orgazmy pochwowe.Dodam, że zawsze osiągała je ale łechtaczkowo. Czy uważacie Panie, że to fajny pomysł dla mężczyzn z małym sprzętem typu 13 cm?  Czy może wolicie strapon w waszych dłoniach i odwrócenie ról? 

Zobacz podobne tematy :
Odp: Strapon- co sądzicie?

Ja wolałabym założyć ten strap on, zdecydowanie więcej emocji by mi to przyniosło (do tego aż 25 cm, wow). Bez sensu być z facetem ze sztucznym penisem.

Co to zmienia, że on jest pusty w środku?

3

SamotnaWilczyca napisał/a:

Ja wolałabym założyć ten strap on, zdecydowanie więcej emocji by mi to przyniosło (do tego aż 25 cm, wow). Bez sensu być z facetem ze sztucznym penisem.

Co to zmienia, że on jest pusty w środku?

No zmienia tyle, że wkłada się tam swojego penisa i można operować zabawkamą ku uciesze obojga

4

Ale oczywiście zdecydowanie chciałbym pobawić się w odwrócenie ról i zostać spenetrowany przez kobietę.Ciekawe to musi być doświadczenie heh

5

P86 napisał/a:

Ale oczywiście zdecydowanie chciałbym pobawić się w odwrócenie ról i zostać spenetrowany przez kobietę.Ciekawe to musi być doświadczenie heh

Porozmawiaj z dziewczyna. Moj pierwszy chłopak tez tego chciał i spróbowaliśmy.

6

Klaryssa napisał/a:
P86 napisał/a:

Było warto z twojej perspektywy?

7 Ostatnio edytowany przez DariaPat (2025-03-01 03:46:06)

Próbowałam tego z moim byłym chłopakiem. On mnie namówił.

Ja np nie mam orgazmu łechtaczkowego, nie lubie minetki ani dotykania tam, tzn może nie nielubie ale nie sprawia mi to przyjemności. Seks wolę od razu zacząć od penetracji i mam orgazmy wyłącznie pochowe. Chłopak widząc to, że nie chce żadnej gry wstępnej i mnie ona męczy zaczął wymyślać różne rzeczy aby urozmaicić tą część która mnie cieszy czyli penetracje.

Nigdy w życiu bym nie powiedziała tego swojemu facetowi, ani żadnemu, ale miał trochę za małego penisa, miał 15-16cm to za mało abym miała satysfakcje. Może on sam to zrozumiał i właśnie kupił zestaw strapon z różnymi penisami od 15, 20, 23, 25, 30.
Ten 30cm to raczej na śmieszny prezent czy coś takiego bo to nie do użycia. Próbowaliśmy 20, 23 i 25. Idealny dla mnie to 23cm, na tyle aby wszedł cały i nie kuje nic. 25cm już trochę tak.

My robiliśmy tak: Najpierw zadowalał mnie straponem a jak doszłam to on miał swoje 5 minut i wtedy ściągał go i dokańczał dzieło.

Wszystko jest dla ludzi, jak dziewczyna lubi duże i bardzo duże penisy a jej facet ma małego czy średniego to takie rozwiązanie może tylko i wyłącznie pomóc w związku.

8

DariaPat napisał/a:

Ja np nie mam orgazmu łechtaczkowego, nie lubie minetki ani dotykania tam, tzn może nie nielubie ale nie sprawia mi to przyjemności. Seks wolę od razu zacząć od penetracji i mam orgazmy wyłącznie pochowe. Chłopak widząc to, że nie chce żadnej gry wstępnej i mnie ona męczy zaczął wymyślać różne rzeczy aby urozmaicić tą część która mnie cieszy czyli penetracje.

Nigdy w życiu bym nie powiedziała tego swojemu facetowi, ani żadnemu, ale miał trochę za małego penisa, miał 15-16cm to za mało abym miała satysfakcje. Może on sam to zrozumiał i właśnie kupił zestaw strapon z różnymi penisami od 15, 20, 23, 25, 30.
Ten 30cm to raczej na śmieszny prezent czy coś takiego bo to nie do użycia. Próbowaliśmy 20, 23 i 25. Idealny dla mnie to 23cm, na tyle aby wszedł cały i nie kuje nic. 25cm już trochę tak.

My robiliśmy tak: Najpierw zadowalał mnie straponem a jak doszłam to on miał swoje 5 minut i wtedy ściągał go i dokańczał dzieło.

Wszystko jest dla ludzi, jak dziewczyna lubi duże i bardzo duże penisy a jej facet ma małego czy średniego to takie rozwiązanie może tylko i wyłącznie pomóc w związku.

No dokładnie tak robimy.Nigdy takich orgazmów kochanie moje nie miało, a i ja czuję się znacznie lepiej widząc co się dzieje w temacie

9

DariaPat napisał/a:

A poza tym mając lat 39 każdy facet powinien już sobie zdawać sprawę, że jeśli ma w spodniach 13-15 cm to albo jest z językiem pod spódniczka cały czas, albo kupuje zabawki dla kobiety bo naprawdę sorki ale dziewczyny powinny mieć swoje wymagania w tym aspekcie.

10

Klaryssa napisał/a:
P86 napisał/a:

Nie straciłaś do niego szacunku, albo nie przestała traktować jako faceta? Tego się trochę boję, mimo że mamy szczęśliwy i szczery związek, ale czy to nie będzie zbyt wiele...

11

P86 napisał/a:
Klaryssa napisał/a:
P86 napisał/a:

Nie straciłaś do niego szacunku, albo nie przestała traktować jako faceta? Tego się trochę boję, mimo że mamy szczęśliwy i szczery związek, ale czy to nie będzie zbyt wiele...

Nie ale ja byłam bardzo otwarta na 'eksperymenty' i zgadzałam się na wiele rzeczy.
Jeśli boisz się ze zareaguje nie tak jak oczekujesz i ze zacznie na Ciebie patrzeć inaczej to wtedy powiedz ze 'tylko żartowałem' lub 'tak tylko pomyślałem przez chwile ale to rzeczywiście głupie' lub cos podobnego.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Strapon- co sądzicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024