Fajnie ?
Fajnie ?
A, wie pan, moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze, albo że niedobrze.
Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi.
Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam,
i co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie.
Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne,
bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać.
Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem, i dziękuję życiu!
Dziękuję mu; życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość!
Wielu ludzi pyta mnie o to samo: ale jak ty to robisz, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste!
To umiłowanie życia. To właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro – kto wie? Dlaczego by nie – oddam się pracy społecznej i będę, ot, choćby, sadzić... doć— m-marchew...
To zalezy. Na poczatku przewaznie fajnie, pozniej to albo fajnie albo glupio. A znam takiego faceta co zawsze narzekal, ze jest sam, a teraz 2 lata malzenstwa minelo i on wyje"ze sobie zmarnowal zycie tym malzenstwem" - takze ciesz sie wolnoscia
Fajnie ?
Zależy.
Zależy od Ciebie i Twoich potrzeb.
Zależy od związku i relacji.
Zależy od doświadczeń i czego się chce.
Ja poznałam mojego męża gdy mieliśmy po 19 lat. I dla mnie i dla niego to był pierwszy związek. W wieku 23 lat ślub i dopiero po ślubie zamieszkaliśmy razem. Przed trzydziestką mieliśmy już trójkę dzieci (tak mieliśmy zaplanowane). Dzisiaj mamy prawie 40 lat więc już sporo mamy za sobą. I wciąż jest pięknie. Oczywiście, że inaczej niż było na początku, bo jesteśmy w innym punkcie życia, mamy za sobą naście lat rodzicielstwa. Ale nigdy nie było nawet jednej sekundy abym żałowała swojej decyzji. Nie mamy idealnego małżeństwa, bo takie po prostu nie istnieją.
Ale czy to dla każdego? Nie. Nie każdy po prostu czuje potrzebę bycia w związku.
To zalezy. Na poczatku przewaznie fajnie, pozniej to albo fajnie albo glupio. A znam takiego faceta co zawsze narzekal, ze jest sam, a teraz 2 lata malzenstwa minelo i on wyje"ze sobie zmarnowal zycie tym malzenstwem" - takze ciesz sie wolnoscia
Julka znowu zmieniłaś nick ??
Julia life in UK napisał/a:To zalezy. Na poczatku przewaznie fajnie, pozniej to albo fajnie albo glupio. A znam takiego faceta co zawsze narzekal, ze jest sam, a teraz 2 lata malzenstwa minelo i on wyje"ze sobie zmarnowal zycie tym malzenstwem" - takze ciesz sie wolnoscia
Tak,bo znow mialam problemy sie zalogowac
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:To zalezy. Na poczatku przewaznie fajnie, pozniej to albo fajnie albo glupio. A znam takiego faceta co zawsze narzekal, ze jest sam, a teraz 2 lata malzenstwa minelo i on wyje"ze sobie zmarnowal zycie tym malzenstwem" - takze ciesz sie wolnoscia
Zapominasz chasla ?
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Julka znowu zmieniłaś nick ??
Zapominasz chasla ?
Tak,bo sobie ustawilam na zapamietaj haslo, a teraz musialam wpisac haslo i e mail zapomnialam tez
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Tak,bo znow mialam problemy sie zalogowac
Zapominasz chasla ?
Tak,bo sobie ustawilam na zapamietaj haslo, a teraz musialam wpisac haslo i e mail zapomnialam tez
O jej niedługo zapomnisz o nazwie forum
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Zapominasz chasla ?
To napewno nie
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Tak,bo sobie ustawilam na zapamietaj haslo, a teraz musialam wpisac haslo i e mail zapomnialam tez
To napewno nie
No to dobrze
Fajnie ?
Ja mam sasiada na piętrze. Fajnie jest. Serio.
Powiem Ci coś. Jak chcesz mieć kobietę, przywal parę razy z bańki w ścianę, ale lekko.
Potem wejdź sobie na lento, znajdź najbardziej beznadziejne kobiece ogłoszenie, jakie tylko Ci się uda, takie w stylu "co by miał coś w głowie" albo "co by mnie nie zdradzał" i napisz do niej co ci tylko przyjdzie do głowy.
Czasem fajnie,czasem głupio
Miklosza napisał/a:Fajnie ?
Powiem Ci coś. Jak chcesz mieć kobietę, przywal parę razy z bańki w ścianę, ale lekko.
Potem wejdź sobie na lento, znajdź najbardziej beznadziejne kobiece ogłoszenie, jakie tylko Ci się uda, takie w stylu "co by miał coś w głowie" albo "co by mnie nie zdradzał" i napisz do niej co ci tylko przyjdzie do głowy.
Tak uważasz no może masz racje
Sprawdzę co to jest lento
Miklosza napisał/a:Fajnie ?
To jak Ty bedziesz chcial byc w zwiazku to rozumiem, ze pojdziesz w slady swojej rady i przywalisz sobie glowa kilka razy w ścianę
ślad_po_bliźnie napisał/a:Miklosza napisał/a:Fajnie ?
To jak Ty bedziesz chcial byc w zwiazku to rozumiem, ze pojdziesz w slady swojej rady i przywalisz sobie glowa kilka razy w ścianę
![]()
hehehehe nie no co ty taki głupi to ja nie jestem
Tam w lento jest pani która szuka księdza to nie ty julcia ?
![]()
Pewnie ja tak zawsze robię A nawet jeśli tylko żartuję że tak, to by mi się serio przydało, wiesz...
Tak uważasz no może masz racje
Sprawdzę co to jest lento
Nie no przepraszam, za to, co napisałem, bo zdałem sobie sprawe, że to nie było fajne... Wybacz Miklosza:-) A lento możesz sprawdzic, to strona z ogloszeniami m.in. towarzyskimi
Tak serio jest tam na lento jedna pani która ewentualnie bym się zainteresował tylko jest jeden problem jak bym wysłał jej zdjęcie to by mnie odrzuciła takie jest życie co poradzić
Tak serio jest tam na lento jedna pani która ewentualnie bym się zainteresował tylko jest jeden problem jak bym wysłał jej zdjęcie to by mnie odrzuciła takie jest życie co poradzić
Nie myśl tak... Naprawdę. Qrde smutne życie jest (
Miklosza napisał/a:Tak serio jest tam na lento jedna pani która ewentualnie bym się zainteresował tylko jest jeden problem jak bym wysłał jej zdjęcie to by mnie odrzuciła takie jest życie co poradzić
Nie myśl tak... Naprawdę. Qrde smutne życie jest
(
Tragedia po prostu
Miklosza napisał/a:Tak serio jest tam na lento jedna pani która ewentualnie bym się zainteresował tylko jest jeden problem jak bym wysłał jej zdjęcie to by mnie odrzuciła takie jest życie co poradzić
(
Wiem że może powinienem spróbować bo może by się akurat udało ale kurde wstydzę się swojego wyglądu
ślad_po_bliźnie napisał/a:Miklosza napisał/a:Tak serio jest tam na lento jedna pani która ewentualnie bym się zainteresował tylko jest jeden problem jak bym wysłał jej zdjęcie to by mnie odrzuciła takie jest życie co poradzić
(
Wiem że może powinienem spróbować bo może by się akurat udało ale kurde wstydzę się swojego wyglądu
A jak wyglądasz?
Miklosza napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:Nie myśl tak... Naprawdę. Qrde smutne życie jest
(
A jak wyglądasz?
Wiesz mam nieco krzywy nos i żuchwę z tego powodu jedna strona twarzy trochę inaczej wygląda od drugiej tzn lewa wygląda spoko a druga szkoda gadać nie powinienem tego pisać
26 2025-05-05 00:00:09 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-05 00:00:36)
Wiesz mam nieco krzywy nos i żuchwę z tego powodu jedna strona twarzy trochę inaczej wygląda od drugiej tzn lewa wygląda spoko a druga szkoda gadać nie powinienem tego pisać
Zacznij od zrobienia porządku z zębami. Poważnie mówię. Poza tym, że możesz zadbać o skórę i włosy, to na twarz raczej nie masz wpływu, ale brak zębów prawdopodobnie skreśli Cię na starcie.
Miklosza napisał/a:Wiesz mam nieco krzywy nos i żuchwę z tego powodu jedna strona twarzy trochę inaczej wygląda od drugiej tzn lewa wygląda spoko a druga szkoda gadać nie powinienem tego pisać
Zacznij od zrobienia porządku z zębami. Poważnie mówię. Poza tym, że możesz zadbać o skórę i włosy, to na twarz raczej nie masz wpływu, ale brak zębów prawdopodobnie skreśli Cię na starcie.
Wiem że zęby są ważne i kobiety i nie tylko one nie lubią jak nie ma się zębów całkowicię lub częściowo ale na razie nie stać mnie na implanty tylko na protezę taka prawda
Wiem że zęby są ważne i kobiety i nie tylko one nie lubią jak nie ma się zębów całkowicię lub częściowo ale na razie nie stać mnie na implanty tylko na protezę taka prawda
Wiem o tym, bo już na ten temat rozmawialiśmy, ale lepsza proteza niż niemal całkowity brak zębów.
Miklosza napisał/a:Wiem że zęby są ważne i kobiety i nie tylko one nie lubią jak nie ma się zębów całkowicię lub częściowo ale na razie nie stać mnie na implanty tylko na protezę taka prawda
Wiem o tym, bo już na ten temat rozmawialiśmy, ale lepsza proteza niż niemal całkowity brak zębów.
Masz racje ale wiesz jak to wygląda chyba nie wygodne
30 2025-05-05 01:53:24 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-05 01:54:12)
Masz racje ale wiesz jak to wygląda chyba nie wygodne
Myślę, że w Twojej sytuacji tworzysz sztuczny problem. Proteza może wyglądać bardzo dobrze, a na pewno lepiej niż kilka zębów w całej szczęce. Sorry, że tak dosadnie, ale taka jest prawda.
A czy to jest niewygodne? Zapewne trochę kłopotliwe, bo niemal na pewno nie niewygodne. Gdyby tak było, to przecież w ogóle nie dałoby się z czymś takim chodzić. Dobrze dopasowana proteza musi być niewyczuwalna, w przeciwnym razie ucierpiałaby na tym cała jama ustna.
Ale sytuacja... Trzymaj się Miklosza...
No może masz racje zawszę mogę nie nosić jak mi coś nie będzie pasowało prawda