Problem z seksem faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z seksem faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 44 ]

1 Ostatnio edytowany przez DariaPat (2025-02-03 19:47:01)

Temat: Problem z seksem faceta

Witam, mam dziwną sytuację z pewnym facetem z którym się spotykam.
A więc tak, aktualnie nie jestem w związku, ale poznałam pewnego faceta w pracy, spodobał mi się, zaproponowałam spotkanie niezobowiązujące zgodził się i zaczeliśmy się spotykać. I tak od 3 miesięcy się spotykamy. On ma żonę a ja jestem wolna. Niezbyt interesuje mnie jego życie prywatne i jego moje podobnie. Widzimy się na pare godzin 2-3 razy w tygodniu i tyle.

Przez 1 miesiąc seks był cały czas na każdym spotkaniu od początku do końca, w 2 miesiącu już znacznie mniej. A teraz.... przez cały miesiąc seks był tylko jeden raz z mojej inicjatywy. Facet w zasadzie spotyka się ze mną aby wypić piwo i tyle. Zapytałam go o to to coś kręcił, że wiadomo, że na początku więcej seksu niż później.

Tak wiem, że faceci też mają różne libido, byłam w różnych związkach. Ale po co facetowi kochanka, jeśli na spotkaniu pije piwo i np ogląda mecz a potem idzie do domu do żony? A seks z kochanką to raz na miesiąc. Pokłóciłam się z nim ostatnio, powiedziałam mu, że od tego jest a tego nie robi, obraził się, że mam go za rzecz, ale i tak po tygodniu napisał.

O co może chodzić takiemu facetowi? Myślałam, że dla faceta to fajny układ, że mam gdzieś jego życie, sprawy, żone i wszystko, potrzebuje go na 2 godziny i tyle. Nic więcej. A on zaczyna zamiast się ze mną kochać, przychodzić pić piwo i użalać się nad sobą opowiadać o dzieciach i o swoim życiu. Nie wiem czy to ma znaczenie ale jest duża różnica wieku, ja 23 lata a on 44 lata.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z seksem faceta
DariaPat napisał/a:

Witam, mam dziwną sytuację z pewnym facetem z którym się spotykam.
A więc tak, aktualnie nie jestem w związku, ale poznałam pewnego faceta w pracy, spodobał mi się, zaproponowałam spotkanie niezobowiązujące zgodził się i zaczeliśmy się spotykać. I tak od 3 miesięcy się spotykamy. On ma żonę a ja jestem wolna. Niezbyt interesuje mnie jego życie prywatne i jego moje podobnie. Widzimy się na pare godzin 2-3 razy w tygodniu i tyle.

Przez 1 miesiąc seks był cały czas na każdym spotkaniu od początku do końca, w 2 miesiącu już znacznie mniej. A teraz.... przez cały miesiąc seks był tylko jeden raz z mojej inicjatywy. Facet w zasadzie spotyka się ze mną aby wypić piwo i tyle. Zapytałam go o to to coś kręcił, że wiadomo, że na początku więcej seksu niż później.

Tak wiem, że faceci też mają różne libido, byłam w różnych związkach. Ale po co facetowi kochanka, jeśli na spotkaniu pije piwo i np ogląda mecz a potem idzie do domu do żony? A seks z kochanką to raz na miesiąc. Pokłóciłam się z nim ostatnio, powiedziałam mu, że od tego jest a tego nie robi, obraził się, że mam go za rzecz, ale i tak po tygodniu napisał.

O co może chodzić takiemu facetowi? Myślałam, że dla faceta to fajny układ, że mam gdzieś jego życie, sprawy, żone i wszystko, potrzebuje go na 2 godziny i tyle. Nic więcej. A on zaczyna zamiast się ze mną kochać, przychodzić pić piwo i użalać się nad sobą opowiadać o dzieciach i o swoim życiu. Nie wiem czy to ma znaczenie ale jest duża różnica wieku, ja 23 lata a on 44 lata.

A to w moim wieku to ja wiem (ok troche wiecej mam ale ten sam rzad wielkosci). Jesteś dla niego po prostu dobrym kumplem do browara. Znaczy że Cie lubi i dobrze się z Toba czuje. Może się wygadać. Najważniejsza jest szczerosc w przyjaźni.

3

Po co ci on? To piwo cię przy nim trzyma?

4 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-03 21:32:12)

Jak chcesz jurnego to znajdź sobie w swoim wieku. Proste. W tym wieku 44+ faceci to się już trochę tacy gawędziarze robią... A kobiety gawędziarki (żeby nie było).

5 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-03 21:34:30)

Marthe napisał/a:

Jak chcesz jurnego to znajdź sobie w swoim wieku. Proste. W tym wieku i wyżej faceci to się już trochę tacy gawędziarze robią... A kobiety gawędziarki (żeby nie było).

O przepraszam a duzo znasz z łóżka facetow w tym wieku? No wiesz jakos sie musze bronić smile Stoi za mną ponad ćwierćwiecze doświadczenia. To trochę jest. Nie gawędze zbytnio smile

6 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-03 21:39:11)

Bert44 napisał/a:
Marthe napisał/a:

Jak chcesz jurnego to znajdź sobie w swoim wieku. Proste. W tym wieku i wyżej faceci to się już trochę tacy gawędziarze robią... A kobiety gawędziarki (żeby nie było).

O przepraszam a duzo znasz z łóżka facetow w tym wieku? No wiesz jakos sie musze bronić smile Stoi za mną ponad ćwierćwiecze doświadczenia. To trochę jest. Nie gawędze zbytnio smile

Pytanie jest sformuowane tendencyjnie.
Wiek a poziom libido
18–25 lat → Najwyższy poziom testosteronu, co przekłada się na maksymalne libido i sprawność seksualną.
25–35 lat → Nadal wysoka aktywność seksualna, ale poziom testosteronu zaczyna powoli spadać.
35–45 lat → Libido może nieco osłabnąć, ale doświadczenie i świadomość własnego ciała często rekompensują zmniejszoną spontaniczność.
45+ lat → Stopniowy spadek testosteronu, ale nadal można utrzymać wysoką sprawność dzięki aktywnemu stylowi życia i zdrowej diecie.

7

Marthe napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Marthe napisał/a:

Tendencyjnie? A czemu?

8

Bert44 napisał/a:
Marthe napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Tendencyjnie? A czemu?

Sam się domyśl

9

Marthe napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Marthe napisał/a:

Tendencyjnie? A czemu?

Sam się domyśl

No wypowiadasz się jak jest to zakładam że wiesz?

10

Teoria nie zawsze pokrywa się w praktyce.
Też jakiś fejkowy ten temat się wydaje.

11 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-03 22:21:22)

Dobra Marthe oczywiście że libido zmniejsza się z  wiekiem oczywiście jak chce dziewczyna igraszek 3 x w nocy to młodszego niech szuka. Żartuje sobie. Ale jeden raz ale mocny jeszcze zapewnie smile Jak będziesz wieksza to zrozumiesz:)

12 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-03 22:36:18)

Dobra Marthe karty na stol. Droczę się z Toba bo na podstawie Twoich wpisów w roznych watkach wnioskuję że jesteś skrajnie "antysamcza". Zawsze  węszysz że strony faceta manipulacje, wykorzystanie, on chce tylko zaru..c, i jak znajdzie cycata blondynę na horyzoncie to po ptakach. Widzisz my też potrafimy kochać, wspierac, być wierni, szanowac i cieszyć sie ze mamy kogoś z kim jesteśmy blisko. Musisz spuścic trochę z negatywnych osadów w stosunku do facetow.  Bo nie  da się stworzyć szczęśliwego zwiazku że świnia (facetem)

13 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-03 23:32:52)

Bert44 napisał/a:

Dobra Marthe karty na stol. Droczę się z Toba bo na podstawie Twoich wpisów w roznych watkach wnioskuję że jesteś skrajnie "antysamcza". Zawsze  węszysz że strony faceta manipulacje, wykorzystanie, on chce tylko zaru..c, i jak znajdzie cycata blondynę na horyzoncie to po ptakach. Widzisz my też potrafimy kochać, wspierac, być wierni, szanowac i cieszyć sie ze mamy kogoś z kim jesteśmy blisko. Musisz spuścic trochę z negatywnych osadów w stosunku do facetow.  Bo nie  da się stworzyć szczęśliwego zwiazku że świnia (facetem)

Może się zdziwisz ale w ogóle nie jestem taka jak opisałeś. Mam kilku braci, tabuny kuzynów, wujków bardzo dobrze traktują swoje partnerki. Dużo jest mężczyzn bardzo dobrze traktujących kobiety. Tylko jak coś jest prawidłowe to przechodzimy nad tym obojętnie i nikt na forum nie opisuje jak mu cudownie jest, tylko raczej skrajne przypadki. Problem mogę mieć pewnie ze swoim ojcem a potem z ojczymem tak własciwie jak patrzę na swoje życie, bo niestety oni w życiu dali mojej rodzinie ekstremalnie popalić. Ale to i tak nieliczne przypadki w stosunku do całości. Poza tym nie każdy i chce i musi tworzyć związki. Nie ma takiego przymusu i nie dla każdego będzie to szczytem szczęścia.

14

Bert44 napisał/a:

Dobra Marthe oczywiście że libido zmniejsza się z  wiekiem oczywiście jak chce dziewczyna igraszek 3 x w nocy to młodszego niech szuka. Żartuje sobie. Ale jeden raz ale mocny jeszcze zapewnie smile Jak będziesz wieksza to zrozumiesz:)

Ja to oceniam po wypowiedziach panów w tej kategorii wiekowej np takich, że wolą ogladądać na instagramie śmieszne zdjęcia kotów niż panienek w bikinil wink albo jęczeniu na temat przerośniętej prostaty. A jak ty tak nie masz to się ciesz.

15

Co do wieku to jest to najstarszy facet z jakim miałam styczność tak bliżej. Nie pomyślałam, że wiek może być problemem w jego przypadku, ale nie wykluczam tego. Zwłaszcza, że z tego co mówi przynajmniej z żoną również nie robi tego często, przedemną nie miał kochanek, mówi też, że po mnie miał nie będzie bo "mu się nie chce szukać" i "po co" a ja zostałam jego kochaną tylko dlatego że "to Ty sama mnie zaprosiłaś i tak wyszło" A pierwszy miesiąc kiedy było dużo seksu między nami to może jakaś początkowa fascynacja, ale to i tak ten seks wychodził z mojej inicjatywy co nie ukrywam również było trochę frustrujące na dłuższą metę.

Więc dziękuje za posty, rozwiązanie wydaje się proste. Nie jest to osoba z jaką powinnam się spotykać i trzeba zakończyć tą znajomość.

A mówiąc ogólnie do dyskusji to jak miałam 17-19 lat to byłam w związku z rówieśnikiem, który bardziej był zainteresowany grami komputerowymi i kolegami, piłką a nie seksem, a mój następny związek był z 35 latkiem który miał aż do przesady wysokie libido, więc wydaje się, że nie ma reguły.

16

Ja znam też 50 latków zainteresowanych grami komputerowymi i kolegami, hehe.

17

Marthe napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Może się zdziwisz ale w ogóle nie jestem taka jak opisałeś. Mam kilku braci, tabuny kuzynów, wujków bardzo dobrze traktują swoje partnerki. Dużo jest mężczyzn bardzo dobrze traktujących kobiety. Tylko jak coś jest prawidłowe to przechodzimy nad tym obojętnie i nikt na forum nie opisuje jak mu cudownie jest, tylko raczej skrajne przypadki. Problem mogę mieć pewnie ze swoim ojcem a potem z ojczymem tak własciwie jak patrzę na swoje życie, bo niestety oni w życiu dali mojej rodzinie ekstremalnie popalić. Ale to i tak nieliczne przypadki w stosunku do całości. Poza tym nie każdy i chce i musi tworzyć związki. Nie ma takiego przymusu i nie dla każdego będzie to szczytem szczęścia.

Przykro mi ze gdzies w Twoim życiu znaleźli się jacyś zli faceci. Nie wszyscy tacy jesteśmy.  Nie trzeba sie przed nami strasznie chronić. Troche rozsadku i zdrowych granic. Choć statystycznie jestesmy troche bardziej ryzykowni to tylko statystyka. Faceci też musza uważać. Takie zycie ale nie kazdy ze względu na płeć jest zly

18

Marthe napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Ja to oceniam po wypowiedziach panów w tej kategorii wiekowej np takich, że wolą ogladądać na instagramie śmieszne zdjęcia kotów niż panienek w bikinil wink albo jęczeniu na temat przerośniętej prostaty. A jak ty tak nie masz to się ciesz.

A ja znam wielu. Równolatków. Nikt nie interesuje się kotami. Panienki w bikini zawsze wygrają. Może za 10 lat będzie jak mówisz ale teraz jeszcze nie smile Przerośnięta prostata też jeszcze nie. A gry czasem jak się spotkamy to tak

19

Bert44 napisał/a:
Marthe napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Przykro mi ze gdzies w Twoim życiu znaleźli się jacyś zli faceci. Nie wszyscy tacy jesteśmy.  Nie trzeba sie przed nami strasznie chronić. Troche rozsadku i zdrowych granic. Choć statystycznie jestesmy troche bardziej ryzykowni to tylko statystyka. Faceci też musza uważać. Takie zycie ale nie kazdy ze względu na płeć jest zly

To są odosobnione, skrajne przypadki i nie są związane z płcią. Jednak na tym forum najczęściej piszą kobiety, więc może przez to proporcje wydają się zaburzone. Pracuję w miejscu gdzie 95% to mężczyżni i nigdy nic złego nie doświadczyłam od nich a jak już były jakieś (nieliczne) problemy to akurat z pojedynczymi przypadkami kobiet się zdarzyły.

20

Marthe napisał/a:

Jak chcesz jurnego to znajdź sobie w swoim wieku. Proste. W tym wieku 44+ faceci to się już trochę tacy gawędziarze robią... A kobiety gawędziarki (żeby nie było).

Akurat dzisiejsi 40stolatkowie uprawiają więcej seksu niż współcześni 20stolatkowie.

21

Marthe napisał/a:

To mówi jedynie tyle, że faceci w twoim otoczeniu mając do wyboru ciebie lub kumpla i gierke/piwo, to wybiorą cokolwiek innego niż ciebie. Nijak to nie świadczy o tym, że nie są zainteresowani seksem. smile

22

Jack Sparrow napisał/a:
Marthe napisał/a:

To mówi jedynie tyle, że faceci w twoim otoczeniu mając do wyboru ciebie lub kumpla i gierke/piwo, to wybiorą cokolwiek innego niż ciebie. Nijak to nie świadczy o tym, że nie są zainteresowani seksem. smile

Ups... Chyba nacisnęłam komuś na odcisk... Uderz w stół a nożyce się odezwą czy coś takiego...

23

Jack Sparrow napisał/a:
Marthe napisał/a:

Akurat dzisiejsi 40stolatkowie uprawiają więcej seksu niż współcześni 20stolatkowie.

Jak są tacy to na zdrowie. Autorka wątku ma jednak odmienne doświadczenia.

24

Doświadczenie autorki jest takie samo. Dlatego ten seks był. I dlatego tego seksu było dużo.

Kochanka ma pretensje, że żonaty facet ją traktuje tak, jak mu to wygodnie w danej chwili troszcząc się przede wszystkim o siebie i swoje potrzeby. Jak chciał pociupciać - ciupciał. Jak woli sobie pogadać - to sobie gada. Po prostu facet w tym wieku nie musi niczego udowadniać.

I nie, nie nadepnęłaś mi na odcisk, tylko to powszechny problem naszych czasów. Współcześnie 40stolatkowie mają większe libido i uprawiają więcej seksu niż 20stolatkowie.

Co do zasady, to kiedyś było tak jak to opisałaś. Ale dziś już to takie nie jest.

25 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-04 14:59:39)

Jack Sparrow napisał/a:

Doświadczenie autorki jest takie samo. Dlatego ten seks był. I dlatego tego seksu było dużo.

Kochanka ma pretensje, że żonaty facet ją traktuje tak, jak mu to wygodnie w danej chwili troszcząc się przede wszystkim o siebie i swoje potrzeby. Jak chciał pociupciać - ciupciał. Jak woli sobie pogadać - to sobie gada. Po prostu facet w tym wieku nie musi niczego udowadniać.

I nie, nie nadepnęłaś mi na odcisk, tylko to powszechny problem naszych czasów. Współcześnie 40stolatkowie mają większe libido i uprawiają więcej seksu niż 20stolatkowie.

Co do zasady, to kiedyś było tak jak to opisałaś. Ale dziś już to takie nie jest.

Masz absolutną rację jak zawsze. Zwłaszcza tacy jak Miklosza i Michałek.

26

Marthe napisał/a:

Problem w tym, że oni w obecnych czasach stanowią ogromną część społeczeństwa. Reszta ma takie zaburzenia hosrmonalne, że 30-50% chłopaków w okresie dojrzewania (czyli w tym wieku wskazanym przez ciebie za okres najwyższego testosteronu i libido) ma....ginekomastię. Bo wszystko jest tak absurdalnie dowalone pseudoestrogenami.

27 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-04 15:29:26)

Jack Sparrow napisał/a:
Marthe napisał/a:

Problem w tym, że oni w obecnych czasach stanowią ogromną część społeczeństwa. Reszta ma takie zaburzenia hosrmonalne, że 30-50% chłopaków w okresie dojrzewania (czyli w tym wieku wskazanym przez ciebie za okres najwyższego testosteronu i libido) ma....ginekomastię. Bo wszystko jest tak absurdalnie dowalone pseudoestrogenami.

Pracuję z wieloma osobami w tym wieku i wszystkie są szczupłe. Jedyna różnica dla mnie zauważalna, to wydaje mi się, że są znacznie wyżsi od poprzednich pokoleń i się mniej garbią.

28 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2025-02-04 15:38:25)

Marthe napisał/a:

Pracuję z wieloma osobami w tym wieku i wszystkie są szczupłe. Jedyna różnica dla mnie zauważalna, to wydaje mi się, że są znacznie wyżsi od poprzednich pokoleń i się mniej garbią.

LOL

Ginekomastia nie ma żadnego związku z wagą ciała.

Tia...mniej się garbią. I dlatego mówi się o pladze wad postawy i otyłości.

https://czytaj.medicusonline.pl/medicus … wy-dzieci/

https://www.hellozdrowie.pl/rodzaje-wad … orekcyjne/

https://i.pl/wady-postawy-to-juz-plaga- … r/12796400

https://diabetyk.org.pl/otylosc-u-mlodz … problemem/

29

Jack Sparrow napisał/a:
Marthe napisał/a:

LOL

Ginekomastia nie ma żadnego związku z wagą ciała.

Tia...mniej się garbią. I dlatego mówi się o pladze wad postawy i otyłości.

Ginkomastia nie jest czymś co mnie pasjonuje, więc ciężko mi się wypowiadać - facetów w stanikach jak dotąd nie widziałam. Ewentualne "biusty" są raczej zauważalne u tych otyłych i znikają po zrzuceniu kilku kilo.

30

Marthe napisał/a:

Ginkomastia nie jest czymś co mnie pasjonuje, więc ciężko mi się wypowiadać - facetów w stanikach jak dotąd nie widziałam. Ewentualne "biusty" są raczej zauważalne u tych otyłych i znikają po zrzuceniu kilku kilo.

To są ekstremalne przypadki. Gino nie musi wcale aż tak hardcorowo wyglądać. Większość przypadków jest taka, że osoba bez odpowiedniej wiedzy, to nawet nie zauważy. Tu masz taki przykład. Przed i po operacji.

https://planoplasticsurgery.com/wp-content/uploads/2023/11/Gynecomastia-9.jpg

31

No i nie zauważyłam ... wygląda jakby pierwszy był w ciepłym pomieszczeniu a drugi w chłodnym. Operacja??? Why? To jak botoksowanie się 20 latek.

32

Marthe napisał/a:

No i nie zauważyłam ... wygląda jakby pierwszy był w ciepłym pomieszczeniu a drugi w chłodnym. Operacja??? Why? To jak botoksowanie się 20 latek.

Bo się na tym nie znasz. To i nie wiesz na co patrzysz. A poza tym u nas, w PL ten problem jest ogólnie tak powszechny, że wielu ludzi przyjmuje taki widok za całkowicie normalny. Ba, nawet super zajebisty, bo przecież prawie kaloryfer, brak zwisającego kałduna i te sprawy.

Leczenie takich rzeczy u facetów jest skomplikowane. Wiele schorzeń i problemów zdrowotnych było tabu i często nie ma alternatyw lub są kosmicznie drogie. Wiele takich schorzeń ma przyczyny idiopatyczne, o niejasnej etymologii. Jest wiele domysłów, ale brak rozwiązań, bo zdrowie facetów jest mocno deprecjonowane.

33

Jack Sparrow napisał/a:

Ciekawe dlaczego?

Student23 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ciekawe dlaczego?

No wlasnie pewnie ta scepionka na srovida.  A mnie juz zreszta wogole sexy sreksy nie obchodza

35

Jak to nie obchodzą? To ile masz lat... 60-70 ?

Student23 napisał/a:

35 juz starosc nie radosc

37

Student23 napisał/a:

Rozbawiłeś mnie smile

Bert44 napisał/a:
Student23 napisał/a:

Rozbawiłeś mnie smile

He he tu sie nie ma z czego smiac.  Starosc coraz blizej wogole juz za 5 lat 40 stka, wiec myslec mi zostalo o tamtym swiecie, a nie romanse w glowie

39 Ostatnio edytowany przez DariaPat (2025-02-12 15:06:08)

I pogoniłam go. Na początku coś narzekał, że chce się jeszcze spotykać i obiecywał, że będzie więcej seksu ale i tak go pogoniłam bo już kiedyś tak obiecywał.
Pracujemy razem, pozatym on ma żone i nie chce aby to wyszło więc przyjął to z godnością i podczas pracy ustaliliśmy koleżeńskie relacje. Ja się spotykam z kimś innym z tej pracy, ale to już nie jest romans z żonatym tylko normalny wstęp do związku z facetem w moim wieku gdzie oboje jesteśmy wolni. I libido znacznie wyższe niż tamtego. Pozatym na koniec poznałam żonę mojego "byłego", przyszła do pracy do niego na chwilę, pogadałam z nią nawet i... spoko babka i całkiem ładna mimo, że starsza. A z tego co gadał z nią też mało co. Więc wychodzi na to, że to stary kapeć z żoną raz na miesiąc i z kochanką podobnie a reszta czasu piwko i mecz, porażka,  lepiej się trzymać młodszych facetów choć reguły nie ma.

40

Każdy robi to co lubi i co mu pasuje, takie życie.

41

Julia life in UK napisał/a:
Student23 napisał/a:

35 juz starosc nie radosc

Dziwny wiek 35 lat. Człowiek już nie młody, a jeszcze nie stary.

42

Trump ma 78 i trzęsie światem. smile

43

DariaPat napisał/a:

I pogoniłam go. Na początku coś narzekał, że chce się jeszcze spotykać i obiecywał, że będzie więcej seksu ale i tak go pogoniłam bo już kiedyś tak obiecywał.
Pracujemy razem, pozatym on ma żone i nie chce aby to wyszło więc przyjął to z godnością i podczas pracy ustaliliśmy koleżeńskie relacje. Ja się spotykam z kimś innym z tej pracy, ale to już nie jest romans z żonatym tylko normalny wstęp do związku z facetem w moim wieku gdzie oboje jesteśmy wolni. I libido znacznie wyższe niż tamtego. Pozatym na koniec poznałam żonę mojego "byłego", przyszła do pracy do niego na chwilę, pogadałam z nią nawet i... spoko babka i całkiem ładna mimo, że starsza. A z tego co gadał z nią też mało co. Więc wychodzi na to, że to stary kapeć z żoną raz na miesiąc i z kochanką podobnie a reszta czasu piwko i mecz, porażka,  lepiej się trzymać młodszych facetów choć reguły nie ma.

Ja mam 39lat i ciągle mam ochotę na sex.Ale ćwiczę na siłowni dobrze się odżywiam to też ma duży wpływ.Także wiek to nie reguła Droga Dario.

44

Legat napisał/a:

Trump ma 78 i trzęsie światem. smile

Bo nie ma go na forum. Tu powyżej 30ki to już się człowiek sypie tongue

Posty [ 44 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z seksem faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024