Witam serdecznie, bardzo chciałem wam podziękować za przyjęcie mnie do waszej kobiecej społeczności, jako mężczyznę.
Przedewszykim bardzo bardzo dziekuje, że mogłem tu swój problem przedstawić, ale dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, otuchy i zrozumienia, naprawdę super, że są takiego grupy, jeszcze raz bardzo wam dziękuję kobiety, pozdrawiam
Witam serdecznie, bardzo chciałem wam podziękować za przyjęcie mnie do waszej kobiecej społeczności, jako mężczyznę.
Przedewszykim bardzo bardzo dziekuje, że mogłem tu swój problem przedstawić, ale dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, otuchy i zrozumienia, naprawdę super, że są takiego grupy, jeszcze raz bardzo wam dziękuję kobiety, pozdrawiam
Michałek kobiety na forum są wspaniałe szanuj je to one będą szanować ciebie
Michałek napisał/a:Witam serdecznie, bardzo chciałem wam podziękować za przyjęcie mnie do waszej kobiecej społeczności, jako mężczyznę.
Przedewszykim bardzo bardzo dziekuje, że mogłem tu swój problem przedstawić, ale dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, otuchy i zrozumienia, naprawdę super, że są takiego grupy, jeszcze raz bardzo wam dziękuję kobiety, pozdrawiamMichałek kobiety na forum są wspaniałe szanuj je to one będą szanować ciebie
Szanuje naprawę super, że nas tu przyjęły
Szanuje naprawę super, że nas tu przyjęły
Prawda
Michałek napisał/a:Szanuje naprawę super, że nas tu przyjęły
Prawda
Masz jakiś pomysł, aby przestać być prawiczkiem?
Miklosza napisał/a:Michałek napisał/a:Szanuje naprawę super, że nas tu przyjęły
Prawda
Nie nie mam nie stety
Michałek napisał/a:Miklosza napisał/a:Prawda
Nie nie mam nie stety
ja myślę że trzeba się bardziej otworzyć na kobiety i być po prostu odważnym
Miklosza napisał/a:Michałek napisał/a:Masz jakiś pomysł, aby przestać być prawiczkiem?
Nie nie mam nie stety
Tylko ja się ich trochę Boję
Michałek napisał/a:Miklosza napisał/a:Nie nie mam nie stety
A co my straszne jestesmy?
Miklosza napisał/a:Michałek napisał/a:ja myślę że trzeba się bardziej otworzyć na kobiety i być po prostu odważnym
Trochę
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Tylko ja się ich trochę Boję
Trochę
A czemu się ich boisz?
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Tylko ja się ich trochę Boję
Trochę
Co takiego jest w kobietach, ze sie boisz, ze wyzwyalaja w tobie jakies leki?
Skad ten strach w tobie?
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:A co my straszne jestesmy?
Trochę
Skad ten strach w tobie?
Tez jestem ciekawa
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:A co my straszne jestesmy?
Trochę
Skad ten strach w tobie?
Prawda też taka, że wiele razy słyszałam, że jako prawiczek mogę nie być w stanie zrobić stosunku z kobietą, a jak mam mówić za siebie to nawet nie widziałem kobiety w stroju Ewy więc to naprawdę jest ciężko
Ciężko powiedzieć po prostu gdy mam rozmawiać z jakąś zwłaszcza gdy mi się podoba to wyzwala się we mnie lęk i trudno mi słowo wydusić dopiero jak dobrze poznam tą osobę to w tędy coś tam mogę powiedzieć
Ciężko powiedzieć po prostu gdy mam rozmawiać z jakąś zwłaszcza gdy mi się podoba to wyzwala się we mnie lęk i trudno mi słowo wydusić dopiero jak dobrze poznam tą osobę to w tędy coś tam mogę powiedzieć
Najgorzej ze zbliżeniem bo wtedy nam najtrudniej też jesteś wycofany w relacji
Miklosza napisał/a:Michałek napisał/a:ja myślę że trzeba się bardziej otworzyć na kobiety i być po prostu odważnym
Tak jak nietoperze