Pęknięta prezerwatywa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pęknięta prezerwatywa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pęknięta prezerwatywa

Witam, w 17 dniu cyklu pękła nam prezerwatywa, bez wytrysku w środku, jednak nie ma pewności co do preejakulatu. Dzień wcześniej (16 dzień cyklu) miałam ból owulacyjny, po którym średnio 11-13 dni następuje miesiączka. Z racji że mógł być to jeszcze okres płodny po około 3h zażyłam Escapelle.
Obecnie moje objawy to wzdęcia plus delikatny trądzik, które zwykle mam przed okresem. Nie bolą mnie natomiast piersi, chociaż wcześniej zdarzały mi się cykle bez bólu piersi. Nie mniej jednak do okresu został około tydzień a ja bardzo się denerwuje.
Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Czy tabletka powinna zadziałać?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Pęknięta prezerwatywa

Panika panika panika. Już milion takich tematów na każdym forum. Nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Ma faceta cipę skoro nie potrafi korzystac z prezerwatywy nie uprawiaj z nim seksu.

3

Odp: Pęknięta prezerwatywa
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Panika panika panika. Już milion takich tematów na każdym forum. Nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Ma faceta cipę skoro nie potrafi korzystac z prezerwatywy nie uprawiaj z nim seksu.

Panika z tego względu że prezerwatywy z tym partnerem stosuje już bardzo długo i dopiero pierwszy raz przytrafiła nam się sytuacja z pęknięciem prezerwatywy w takim miejscu że coś tam mogło się wydostać hmm

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pęknięta prezerwatywa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024