Wypada nie zaprosić na ślub? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wypada nie zaprosić na ślub?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wypada nie zaprosić na ślub?

Zarejestrowałam się tutaj, akurat mam przypływ swoich małych żali, więc może tutaj też doradzicie.

Mój facet miał kiedyś takiego przyjaciela, przestali mieć bliski kontakt, bo się pokłócili, a przyjaciel wobec wielu osób okazał się być nie w porządku, często próbował kogoś odciąć z grupy znajomych. Jak tak sobie myślałam, to nigdy nie mogłam o nim powiedzieć niczego pozytywnego, może tylko to, że w towarzystwie był dla wszystkich aż za miły, wygadany, ale co z tego, skoro za plecami mógł te same osoby nazywać chu...owymi i nie wiadomo jeszcze jakimi. Chłopak z narzeczoną, a obściskujący w klubie nowopoznane dziewczyny, milion dziewczyn obserwowanych na instagramie, wiadomości do mojego, że ktos jest sexy i by ru...ał. Potem była ta kłótnia, ale znowu zaczęli mieć kontakt, bo jednak wspólne grono znajomych. Ja go nie lubię, więc nie uczestniczę w spotkaniach z nim, tylko że parę razy też próbował mnie odciąć od towarzystwa, zapraszał wszystkich, a chłopaka samego, żeby wyglądało to jak męskie wyjście, a dziewczyny też były i parę takich innych sytuacji. Znam też jego narzeczoną, ale widzimy się dosłownie parę razy w roku, czasem w damskim gronie z innymi dziewczynami, czasem jak są jakieś większe imprezy. Chcemy zorganizować wesele i narzeczony wymienił mi wszystkich przyjaciół, na których mu zależy i z naszego miasta mieliby zostać zaproszeni wszyscy z ekipy bez tej jednej pary. Wypada tak? Bo to już będzie takie typowe zaognienie w relacji, ale ja go nie chce, bo to ma być nasz dzień, ale do jego narzeczonej nie mam problemu i zawsze przy okazji jakoś rozmawiamy. Facet niby mówi, że dla niego to obojętne, ale z drugiej strony może to będzie głupio wyglądało.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wypada nie zaprosić na ślub?

Przeciez to nie jest Twoja rodzina oczywiscie,ze mozesz nie zapraszac

3 Ostatnio edytowany przez Klaryssa (2025-01-07 21:32:14)

Oczywiście ze wypada ich nie zaprosić ale pomysl kiedy będziesz się gorzej czuła bo uważam, ze jak go zaprosicie będziesz się zle czuła i jak go nie zaprosicie tez będziesz się zle czuła. Moje słowa 'zle czula' zinterpretuj jak chcesz bo to właśnie może być uczucie ze 'głupio' ze 'nie wypada' a po weselu będzie niezręcznie itp.

Jak go nie będzie na weselu to myślę, ze będziesz czuła tez jakiś rodzaj ulgi ze jednak się nie wyłamałas i nie zrobiłaś niczego wbrew sobie.

Masz dylemat skoro zamiescilas ten post dlatego bym zastanowiła się kiedy będę czuła się gorzej - czy jak on zostanie zaproszony czy jak nie i na tej podstawie podjęła decyzje.

4

Jezu dziewczyno w jakim srodowisku ty zyjesz? tu tescie toksyki, tera zas jakies patusy za kolegow... ja bym sie porzadnie przyjrzala jeszcze raz temu twojemu facetowi i z kim on sie zadaje. Dlaczego on daje soba tak pomiatac i zadaje sie dalej z ludzmi ktorzy ciebie nie szanuja ani innych ludzi. Pewnie znajdziesz wiecej takich kwiatkow jak sie porzadnie zastanowisz na ktore przymykasz oko u swojego faceta. Zeby po slubie nie bylo placzkow, ze sie zmienil w toksyka a przed slubem sie ignoruje czerwone flagi.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wypada nie zaprosić na ślub?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024