Jestem przegrywem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jestem przegrywem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26 ]

Temat: Jestem przegrywem

Że by w moim wieku nie mieć nigdy kobiety masakra sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem przegrywem
Miklosza napisał/a:

Kobieta to nie rzecz, żebyś ją mógł mieć.

3

A ja wygrywem big_smile

4

Wszędzie tylko żalisz się, ale nic nie robisz w tym kierunku. Jeśli chcesz coś osiągnąć to musisz zakasać rękawki i wziąć ostro do roboty. W życiu nie ma nic za darmo ani nikt za Ciebie niczego nie zrobi. Zresztą jest takie powiedzenie - umiesz liczyć to licz na siebie.
Ostatnio pisałeś, wprawdzie w innym wątku, że do niedawna opiekowałeś się swoją mamą. Poza tym nie pracujesz zawodowo. Nie sądzę, aby Twoja mama była aż tak absorbująca, żebyś nie miał na nic czasu. Zacznij coś robić w tym kierunku, nie ma na co czekać. Wolnego czasu masz do oporu, więc do dzieła.

5

Alessandro napisał/a:

Wszędzie tylko żalisz się, ale nic nie robisz w tym kierunku. Jeśli chcesz coś osiągnąć to musisz zakasać rękawki i wziąć ostro do roboty. W życiu nie ma nic za darmo ani nikt za Ciebie niczego nie zrobi. Zresztą jest takie powiedzenie - umiesz liczyć to licz na siebie.
Ostatnio pisałeś, wprawdzie w innym wątku, że do niedawna opiekowałeś się swoją mamą. Poza tym nie pracujesz zawodowo. Nie sądzę, aby Twoja mama była aż tak absorbująca, żebyś nie miał na nic czasu. Zacznij coś robić w tym kierunku, nie ma na co czekać. Wolnego czasu masz do oporu, więc do dzieła.

Mama chodzi ale z pomocą czesto chodzi do ubikacji a ja musze pomagać w chodzeniu i inne zeczy robię w domu trochę mi to zajmuje
A jeśli chodzi o podrywanie poznawanie kobiet jestem nieśmiały I ciężko to idzie

6

Samba napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Kobieta to nie rzecz, żebyś ją mógł mieć.

Samba wybacz jeśli cię uraziłem nie chciałem tak powiedzieć chodziło mi raczej o chodzenie  smile

7

Skoro jesteś nieśmiały to uważam, że internetowe portale będą zdecydowanie lepsze dla Ciebie. Spróbuj, przekonaj się. W takiej sytuacji nie musisz się do niczego zmuszać. Nawiązanie nowej znajomości, rozmowy będzie Twoim osiągnięciem, ale też i do Ciebie będzie należeć decyzja co dalej...
Myśl pozytywnie, niech optymizm Twoim przyjacielem będzie.

8

Alessandro napisał/a:

Skoro jesteś nieśmiały to uważam, że internetowe portale będą zdecydowanie lepsze dla Ciebie. Spróbuj, przekonaj się. W takiej sytuacji nie musisz się do niczego zmuszać. Nawiązanie nowej znajomości, rozmowy będzie Twoim osiągnięciem, ale też i do Ciebie będzie należeć decyzja co dalej...
Myśl pozytywnie, niech optymizm Twoim przyjacielem będzie.

Dziękuję za rady  smile

9

Wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale takie jest życie. Musisz przełamać się. Będzie dobrze, myśl pozytywnie smile

10

Alessandro napisał/a:

Wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale takie jest życie. Musisz przełamać się. Będzie dobrze, myśl pozytywnie smile

Staram się myśleć pozytywnie ale wiesz jak to jest

W przeszłości było kilka kobiet które były zainteresowane mimo że nie wyglądam atrakcyjnie ale stres i ta nieśmiałość

11

Myślę, że najlepiej jakbyś trafił na kobietę podobną do Ciebie. Wtedy byłaby większa szansa na nawiązanie znajomości i jej kontynuację.

12

Alessandro napisał/a:

Myślę, że najlepiej jakbyś trafił na kobietę podobną do Ciebie. Wtedy byłaby większa szansa na nawiązanie znajomości i jej kontynuację.

Wiesz nie musi to być piękność ale w miarę normalnie musi wyglądać

A Jeśli chodzi o charakter to mogła by być lekko nieśmiała dobrą dla ludzi I zwierząt ogólnie dobra dusza

13

Dlatego powiedziałem, że najlepiej byłoby, jakbyś poznał kogoś podobnego do siebie, nieśmiałą, dobrą, wrażliwą duszę. Bliźniacze charaktery, usposobienia dobrze rokowałyby na przyszłość.

14

Alessandro napisał/a:

Dlatego powiedziałem, że najlepiej byłoby, jakbyś poznał kogoś podobnego do siebie, nieśmiałą, dobrą, wrażliwą duszę. Bliźniacze charaktery, usposobienia dobrze rokowałyby na przyszłość.

Masz rację

15

To na co jeszcze czekasz? Czas na konkretne działania z Twojej strony.

16

Jak na apkach też będziesz narzekał jaki to biedny nie jesteś i jak ci źle i sie użalał to i tak każda ucieknie

17

Miklosza: Koniec z narzekaniem. Wszyscy wiemy, że życie jest jakie jest, nie rozpieszcza nas. Zacznij myśleć pozytywnie. Możesz także poćwiczyć trochę z tego zakresu. Poczytaj w internecie na ten temat. Znajdziesz całą masę ciekawych rzeczy wartych przerobienia.

18

Miklosza napisał/a:

Może rozważ zgłoszenie się do programu "Chłopaki do wzięcia", to kobiety będą same do ciebie dzwonily. Niektórzy w tym programie nawet sie ożenili.

19

Sam spójrz, Miklosza. Już w tytule wątku wysyłasz do wszystkich sygnał, że jesteś przegrywem, co jasno wskazuje, w jaki sposób samego siebie oceniasz i postrzegasz. Trudno zatem oczekiwać, żeby inni myśleli na Twój temat inaczej.
Jak zatem myślisz - zdrowa emocjonalnie kobieta chce się wiązać z przegrywem czy raczej będzie od takiej osoby uciekać? Ja uważam, że zdecydowanie to drugie. I skoro tak, to wnioski właściwie nasuwają się same.

20

Obawiam się, że choćby milion osób powiedziało to samo, to i tak nie przyniosłoby to oczekiwanego rezultatu. Moim zdaniem problem leży w jego głowie. Miklosza musi zrobić porządną inwentaryzację w głowie. Jeśli tego nie zrobi to nadal będzie tkwił w tym samym miejscu.

21

No tak wiem że trzeba pozytywnie myśleć wiem też że kobiety jak słyszą przegryw to uciekają od takich ale na tym forum raczej i tak bym nie szukał kobiety
Tutaj chce się wygadać porozmawiać na różne tematy smile

22

Miklosza napisał/a:

No tak wiem że trzeba pozytywnie myśleć wiem też że kobiety jak słyszą przegryw to uciekają od takich ale na tym forum raczej i tak bym nie szukał kobiety
Tutaj chce się wygadać porozmawiać na różne tematy smile

Ale to nie o to chodzi, żebyś w życiu realnym udawał kogoś, kim nie jesteś, jeśli w głowie masz wbudowany przekaz "jestem przegrywem". Chodzi o to, żeby to negatywne myślenie o sobie przekształcić w coś, co przestaje być nieatrakcyjne.

Alessandro napisał/a:

Obawiam się, że choćby milion osób powiedziało to samo, to i tak nie przyniosłoby to oczekiwanego rezultatu. Moim zdaniem problem leży w jego głowie. Miklosza musi zrobić porządną inwentaryzację w głowie. Jeśli tego nie zrobi to nadal będzie tkwił w tym samym miejscu.

Otóż to. Widzę to tak samo.

23

Wygadać się czy rozmowa na różne tematy to jedno. Z drugiej strony będąc na forum masz styczność z wieloma różnymi życiowymi tematami. Pod niektórymi wątkami sam mógłbyś się nawet podpisać osobiście. Czytaj uważnie, wyciągaj wnioski. Odrabiaj uważnie lekcje. Nie bądź bierny. Pracuj nad sobą.

24

Alessandro napisał/a:

Wygadać się czy rozmowa na różne tematy to jedno. Z drugiej strony będąc na forum masz styczność z wieloma różnymi życiowymi tematami. Pod niektórymi wątkami sam mógłbyś się nawet podpisać osobiście. Czytaj uważnie, wyciągaj wnioski. Odrabiaj uważnie lekcje. Nie bądź bierny. Pracuj nad sobą.

No wiesz postaram się myśleć pozytywnie i brać do siebie to co piszecie muszę się wziąć za siebie

25

Alessandro napisał/a:

No wiesz postaram się myśleć pozytywnie i brać do siebie to co piszecie muszę się wziąć za siebie

26

Zawsze można iść do jakiś atrakcyjnych Pań do towarzystwa. Może to pomóc "odczarować" kobiety.

Posty [ 26 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jestem przegrywem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024