Porównanie Detektywów: Holmes, Poirot, Marlowe, Wallander, Maigret - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Porównanie Detektywów: Holmes, Poirot, Marlowe, Wallander, Maigret

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Porównanie Detektywów: Holmes, Poirot, Marlowe, Wallander, Maigret

Poirot i Maigret – mistrzowie psychologii
Hercules Poirot i Jules Maigret mają wiele wspólnego, jeśli chodzi o analizę psychologiczną. Obaj potrafią czytać ludzkie emocje i wykorzystują tę umiejętność, by dotrzeć do prawdy. Poirot zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły, podczas gdy Maigret polega na swoim doświadczeniu i intuicji. Ich metody różnią się od dedukcyjnych umiejętności Holmesa czy instynktownego działania Marlowe’a.
epicdrama.pl/news/Detektywi-analiza-i-wspolne-cechy-postaci-Sherlocka-Holmesa

Zobacz podobne tematy :
Odp: Porównanie Detektywów: Holmes, Poirot, Marlowe, Wallander, Maigret

Kojak to jest gość. Najlepszy moim zdaniem Colombo. Dedukuje na luzie jakby był na wiecznym haju

3

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Kojak to jest gość. Najlepszy moim zdaniem Colombo. Dedukuje na luzie jakby był na wiecznym haju

Porucznik Columbo

4

Dla mnie najlepszy po wsze czasy Poirot smile Jednak ostatnio oglądałam mnóstwo kryminałow i powiem szczerze, że kilka polskich mnie mocno "wciągnęło".

Poza tym Maigret to legenda, co prawda nie czytałam ani jednej powieści Simenona, ale oglądałam chyba wszystkie dostępne filmy z Megraet. Ostania rola którą przedstawil Rowan Atkinson, majstersztyk. To tylko świadczy o tym, jak zdolny, utalentowany i do tej pory nie do końca "wykorzystany" był to aktor. Mam nadzieję na następne filmy z tej serii.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Porównanie Detektywów: Holmes, Poirot, Marlowe, Wallander, Maigret

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024