Witam serdecznie. Zawsze ciągnie mnie do niewłaściwych ludzi, głównie mężczyzn. Do takich, co manipulują i nie są stabilni emocjonalnie. Ostatnio ciągnie mnie do mężczyzny, który ma zmienne nastroje, manipuluje. Mamy podobne doświadczenie z dzieciństwa. Ciągnie mnie do niego coś mini że wiem, że jest złym człowiekiem.
Dlaczego myslisz ze jestes zlym czlowiekiem?
3 2024-11-17 22:14:16 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-17 22:19:47)
To od razu załaduj sobie tzw. "zloty strzał".
4 2024-11-17 22:14:27 Ostatnio edytowany przez R_ita2 (2024-11-17 22:14:43)
Skoro sama obserwujesz pewien schemat w swoich wyborach, wiesz ze miałaś trudne dzieciństwo i zapewne nosisz w sobie deficyty które wpływają na owe złe wybory bo taplasz się w tym co znasz to czemu nic z tym nie zrobisz?
Dlaczego myslisz ze jestes zlym czlowiekiem?
Bo pociągają mnie osoby nieodpowiednie dla mnie. Osoby które tez maja partnerów. OstRnio ciągnie mnie do mężczyzny który jest zajęty, wypytywał mnie o relacje z ojcem i okazało się że mamy podobne doświadczenie. Nie wiem dlaczego akurat ciągnie mnie do niego
Skoro sama obserwujesz pewien schemat w swoich wyborach, wiesz ze miałaś trudne dzieciństwo i zapewne nosisz w sobie deficyty które wpływają na owe złe wybory bo taplasz się w tym co znasz to czemu nic z tym nie zrobisz?
Myślami aby iść do psycholog. Psychiatra mi poradził że powinnam iść.
To nic. Od razu urywaj kontakt. Sprawdzony sposob.
To nic. Od razu urywaj kontakt. Sprawdzony sposob.
Trudniej, jak z kimś się pracuje.
W takim razie idź do specjalisty. Świata nie zbawisz, ale siebie na pewno. To powinien być Twój priorytet.
Witam serdecznie. Zawsze ciągnie mnie do niewłaściwych ludzi, głównie mężczyzn. Do takich, co manipulują i nie są stabilni emocjonalnie. Ostatnio ciągnie mnie do mężczyzny, który ma zmienne nastroje, manipuluje. Mamy podobne doświadczenie z dzieciństwa. Ciągnie mnie do niego coś mini że wiem, że jest złym człowiekiem.
Jesteś DDA, lub masz inne zaburzenie?
Mnopp1 napisał/a:Witam serdecznie. Zawsze ciągnie mnie do niewłaściwych ludzi, głównie mężczyzn. Do takich, co manipulują i nie są stabilni emocjonalnie. Ostatnio ciągnie mnie do mężczyzny, który ma zmienne nastroje, manipuluje. Mamy podobne doświadczenie z dzieciństwa. Ciągnie mnie do niego coś mini że wiem, że jest złym człowiekiem.
Ostatnio lekarz stwierdził, że prawdopodobnie mam nerwicę lękową. Biorę tabletki na depresję i na spanie. Nic nie mówił mi o DDA.
Farmer napisał/a:Mnopp1 napisał/a:Witam serdecznie. Zawsze ciągnie mnie do niewłaściwych ludzi, głównie mężczyzn. Do takich, co manipulują i nie są stabilni emocjonalnie. Ostatnio ciągnie mnie do mężczyzny, który ma zmienne nastroje, manipuluje. Mamy podobne doświadczenie z dzieciństwa. Ciągnie mnie do niego coś mini że wiem, że jest złym człowiekiem.
Ostatnio lekarz stwierdził, że prawdopodobnie mam nerwicę lękową. Biorę tabletki na depresję i na spanie. Nic nie mówił mi o DDA.
To zmień lekarza, ten cię okłamuje.
Mnopp1 napisał/a:Farmer napisał/a:Jesteś DDA, lub masz inne zaburzenie?
To zmień lekarza, ten cię okłamuje.
Skąd taka pewność ?
Latwo nam powiedziec, nie zawracaj sobie nim glowy, odpusc. Tak jak wyzej pisano, powinnas znalezc sobie dobrego specjaliste.
Ciągnie cię do tego co znajome. Dlatego dzieci patoli lądują w patologii, nawet jak to jest toksyczne.
Latwo nam powiedziec, nie zawracaj sobie nim glowy, odpusc. Tak jak wyzej pisano, powinnas znalezc sobie dobrego specjaliste.
Wydaje mi się że ten do którego chodzę jest dobry. Póki co to była moja pierwsza wizyta.
Wydaje mi się że ten do którego chodzę jest dobry. Póki co to była moja pierwsza wizyta.
Mnopp1 napisał/a:Witam serdecznie. Zawsze ciągnie mnie do niewłaściwych ludzi, głównie mężczyzn. Do takich, co manipulują i nie są stabilni emocjonalnie. Ostatnio ciągnie mnie do mężczyzny, który ma zmienne nastroje, manipuluje. Mamy podobne doświadczenie z dzieciństwa. Ciągnie mnie do niego coś mini że wiem, że jest złym człowiekiem.
Ciągnie cię do tego co znajome. Dlatego dzieci patoli lądują w patologii, nawet jak to jest toksyczne.
Też tak mi się czasami wydaje, że gdzieś nieświadomie, idziemy za tym, co jest dla nas znane.