Wczoraj uprawiałem stosunek z córka znajomego, ona ma 17 lat ja 38, jej ojciec 43, czuje sie dziwnie bo nie wiem czy dam radę to zatrzymać.
Będziesz się smażył w piekle!
Na samym dnie kotła!
3 2024-11-16 01:24:35 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-11-16 02:46:31)
Wczoraj uprawiałem stosunek z córka znajomego, ona ma 17 lat ja 38, jej ojciec 43, czuje sie dziwnie bo nie wiem czy dam radę to zatrzymać.
Jeśli obawiasz się, że nie dasz rady, to porozmawiaj na ten temat ze znajomym, poradź się, zapytaj, czy widzi w Tobie przyszłego zięcia.
Gwarantuję, że wszelkie dylematy z szybkością światła pójdą w niepamięć
Nie ma w tym nic złego, tłumacz sobie to tak że ten twój znajomy, gdybys miał córkę też mógłby ją zaliczyć, nie jesteś pierwszej młodości wiec korzystaj, co ugrasz to twoje, i pamiętaj, kobiety prócz 3 dziur, nie maja do zaoferowania nic.
Jak miałem 25 lat byłem w szpitalu i poznałem siostre pacjenta bardzo ładna i wszyscy się zachwycali miala w tedy tez 17 lat była tak tolerancyjna jeśli chodzi o mój wygląd że była zainteresowana i czekała na moją kolej nie oddzwoniłem teraz bardzo żałuję
Nie ma w tym nic złego, tłumacz sobie to tak że ten twój znajomy, gdybys miał córkę też mógłby ją zaliczyć, nie jesteś pierwszej młodości wiec korzystaj, co ugrasz to twoje, i pamiętaj, kobiety prócz 3 dziur, nie maja do zaoferowania nic.
Masz racje raz się żyje
Jak miałem 25 lat byłem w szpitalu i poznałem siostre pacjenta bardzo ładna i wszyscy się zachwycali miala w tedy tez 17 lat była tak tolerancyjna jeśli chodzi o mój wygląd że była zainteresowana i czekała na moją kolej nie oddzwoniłem teraz bardzo żałuję
Sam widzisz nie wykorzystałeś szansy
Miklosza napisał/a:Jak miałem 25 lat byłem w szpitalu i poznałem siostre pacjenta bardzo ładna i wszyscy się zachwycali miala w tedy tez 17 lat była tak tolerancyjna jeśli chodzi o mój wygląd że była zainteresowana i czekała na moją kolej nie oddzwoniłem teraz bardzo żałuję
Sam widzisz nie wykorzystałeś szansy
No widzisz głupi byłem
Historia jakich wiele, czyli młoda dziewczyna i starszy facet. To zupełnie normalne.
Jedynie to, że jest się znajomym ojca... Jednak według mnie nie ma co na to patrzeć. To osobni ludzie. Dziewczyna ma prawo uprawiać seks z kim chce, to nie ojciec będzie decydował co ma robić, nie jest jego niewolnicą i robi to na co ma ochotę. Ma prawo, nie jest jedyną która woli starszych.
W mojej opini absolutnie nie robisz nic złego.
Theodore musisz się bardziej postarać. Twoje ostatnie prowokacje są coraz słabsze.
Theodore musisz się bardziej postarać. Twoje ostatnie prowokacje są coraz słabsze.
Gdyby były słabsze to byś na nie nie odpisywał, widzisz po raz nty zrobiłem z ciebie debila
Dokladnie jak dziecko z przedszkola sie zachowuje do mnie tez glupoty pod moim tematem napisal