PRZYJACIÓŁKA BYŁA MOJĄ KOCHANKĄ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » PRZYJACIÓŁKA BYŁA MOJĄ KOCHANKĄ

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Podróżniczka123 (2024-07-24 15:47:13)

Temat: PRZYJACIÓŁKA BYŁA MOJĄ KOCHANKĄ

Moja opowieść nie jest niestety zmyślona, choć brzmi dość kontrowersyjnie niestety to prawda.
Przez chwilę słabości napisałam tutaj, ale trzeba samemu wziąć się w garść i iść do przodu dlatego treść edytowałam.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-07-24 14:47:15)

Odp: PRZYJACIÓŁKA BYŁA MOJĄ KOCHANKĄ

Tak, to jest esej, którego nie da się przeczytać do końca, być może na zasadzie kopiuj wklej, wątpię żeby to był Twój problem.
Nawet jakby, to nawarzyłaś piwa i sama musisz go wypić... chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko. Twój problem i nikt za Ciebie go nie rozwiąże.

3

Meh, trollować też trzeba umieć a to jest historia rodem z kolorowych czasopism z lat 90tych napisana przez stara babę fantazjująca o trójkącie miłosnym.

4

Dlaczego uważasz, że zniszczyłaś jej życie? Ona nie chciała się poważnie wiązać, więc znalazłaś kogoś, kto chciał. Dziewczyna jest toksyczna i nie pozwala ci być szczęśliwą. Ten Adam to jakiś święty, że to znosi... ale do czasu. Nie chcesz go stracić - zerwij kontakt z "przyjaciółką". To niszczy ciebie, ją i twojego chłopaka. Najlepiej przenieś się do niego - 100 km to dobry dystans, żeby odciąć się od tej toksycznej "przyjaźni".

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » PRZYJACIÓŁKA BYŁA MOJĄ KOCHANKĄ

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024