Moja matka jest chora zobaczyła tego faceta na zdjęciu z którym się spotykam i uważa że to oszust bo nosi kolczyki w uchu i ma zdjęcia ze kiedyś pił z kolegami ze to jakiś narkoman nawet nie zna człowieka i że wiedząc o mojej chorobie dalej chce się ze mną spotykać że chce zdobyć moje zaufanie a potem mnie oszuka.Co myślicie?
1 2024-04-12 09:10:12 Ostatnio edytowany przez monia35 (2024-04-12 09:11:34)
Kolczyki nie przesądzają jeszcze, że ktoś jest oszustem. Podobnie jak wypicie jednego czy kilku browarów z kolegami. O jakiej dokładnie chorobie mówisz?
Kolczyki nie przesądzają jeszcze, że ktoś jest oszustem. Podobnie jak wypicie jednego czy kilku browarów z kolegami. O jakiej dokładnie chorobie mówisz?
Epilepsja
Moja matka jest chora zobaczyła tego faceta na zdjęciu z którym się spotykam i uważa że to oszust bo nosi kolczyki w uchu i ma zdjęcia ze kiedyś pił z kolegami ze to jakiś narkoman nawet nie zna człowieka i że wiedząc o mojej chorobie dalej chce się ze mną spotykać że chce zdobyć moje zaufanie a potem mnie oszuka.Co myślicie?
A seks już był?
I znacie się z rok czy dwa?
I mieszkaliście ze sobą? Było super?
Inaczej twoje pytanie brzmi: Hej cześć! Ostatnio zrobiłam 7 tysięcy kroków!!! Łał. Zapisałam się na obóz przetrwania. Myślicie, że dam radę?
Twoja mama: Nie dasz rady. Przecież widzę że mało chodzisz.
Ty: No przecież liczby nie kłamią. Zrobiłam 7 tys kroków.
Robsonpl napisał/a:Kolczyki nie przesądzają jeszcze, że ktoś jest oszustem. Podobnie jak wypicie jednego czy kilku browarów z kolegami. O jakiej dokładnie chorobie mówisz?
Epilepsja
To już jest indywidualna decyzja każdego faceta, czy chce wiązać się z kobietą z określonymi problemami zdrowotnymi. Nie jestem ekspertem w tym temacie ale wiem, że są na tą chorobę leki. Nie wiem czy epilepsję się leczy w pełni czy tylko zalecza. Nie oznacza to od razu, że każdy facet co się Tobą zainteresuje ma złe intencje. Jednak warto jak zwykle być ostrożną.
Kazdy facet jest podejrzany ¯\_(ツ)_/¯
7 2024-04-13 15:00:09 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-04-13 15:50:14)
Myślę to samo, co Gary. Jeszcze nie wiadomo, poznajcie się lepiej. Zdjęcia z kolegami i kolczyk w uchu raczej świadczą o stylu życia.
Kazdy facet jest podejrzany ¯\_(ツ)_/¯
Samiec twój wróg
9 2024-04-16 02:55:06 Ostatnio edytowany przez Johnny.B (2024-04-16 03:02:30)
Ma rację... nie pytaj skąd wiem. Trza być czujnym. Laski z chorobami, grube, niedowidzące, padaczka, to łakomy przysmak. Sam umawiałem się z laska z padaczką. Tu akurat jej choroba mi nie przeszkadzała. Ale ona chciała być moja utrzymanką bo jest chora. No i cyk 30 lat starszy facet mnie zastąpił. Skoro pije, pali z kolegami raczej bogaty nie jest ten twój Pan. Czyli szuka łatwego stukania. Bo jesteś osobą chorą. Bez urazy. Dziewczyny z zezem lub słabo widzące też znajdują facetów. A potem wychowują same dzieci...