Żona straciła ochotę na seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Żona straciła ochotę na seks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 61 ]

Temat: Żona straciła ochotę na seks

Witam wszystkie panie. Czy mogłybyście mi pomóc zrozumieć moją żonę? od prawie roku nasze życie erotyczne to jedna wielka posucha. Zupełnie nie chce jej się uprawiać ze mną seksu...Jest raz na miesiąc i to po dłuższym proszeniu. Ona ciągle jest zmęczona, ciągle ją boli głowa. Boję się,że mozę kogoś mieć sad

Nie mamy żadnych większych obowiązków a dzieci są już duże.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-04-04 15:38:27)

Odp: Żona straciła ochotę na seks

Tak bywa, nie wiem jak chcesz to zrozumieć, wiele czynników na to wpływa, niekoniecznie ktoś trzeci.

3

doriannnn napisał/a:

Witam wszystkie panie. Czy mogłybyście mi pomóc zrozumieć moją żonę? od prawie roku nasze życie erotyczne to jedna wielka posucha. Zupełnie nie chce jej się uprawiać ze mną seksu...Jest raz na miesiąc i to po dłuższym proszeniu. Ona ciągle jest zmęczona, ciągle ją boli głowa.

Czyli masz pretensje do kobiety, że ona z Tobą seksu nie uprawia, a Ty potrzebujesz seksu? I ona się powinna do tego seksu zmusić? Aby Tobie było dobrze?

Niestety to tak nie działa. Ona nie ma ochoty na seks a zmuszanie jej do tego to taki gwałt.

https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=106284

Boję się,że mozę kogoś mieć sad

Ooo... no nie rób z siebie takiego biedactwa.
I żona będzie winna że kogoś masz?

Już lepiej byś powiedział    "Cierpię z powodu braku seksu (1)    a żona nie chce ze mną seksu (2)     ... więc znajdę sobie kobietę z którą będę miał seks (3)".

(1) — prawda
(2) — faktycznie, nie będziesz jej gwałcił
(3) — no to zrezyguj z seksu, albo zdradzaj.

Z powodu braku obowiązków kobieta powinna mieć ochotę na seks?

4

A zastanawiałeś się nad relacją między sobą, jaką macie?
Warto na spokojnie porozmawiać, zapytać żonę ci jest tego powodem.
Jeśli go nie poda to może po prostu takie ma potrzeby i nic z tym nie zrobisz. Możesz tylko uszanować.  Dobrze też by żona zrobiła badania (tarczyca, cukier, serce itp). Warto przyjrzeć się jaki tryb życia prowadzi.

Możliwości jest wiele, a my nie mamy magicznej kuli

5

doriannnn napisał/a:

Witam wszystkie panie. Czy mogłybyście mi pomóc zrozumieć moją żonę? od prawie roku nasze życie erotyczne to jedna wielka posucha. Zupełnie nie chce jej się uprawiać ze mną seksu...Jest raz na miesiąc i to po dłuższym proszeniu. Ona ciągle jest zmęczona, ciągle ją boli głowa. Boję się,że mozę kogoś mieć sad

Bo ja nudzi to (sex) i jest tylko obowiazkiem.

6

Może faktycznie jest zmęczona? Ma zbyt dużo obowiązków, pracuje, nie ma czasu dla siebie??? Może to przesilenie jesienne? Powodów moze byc tysiąc.. Spróbuj sprawdzonego sposobu,...Posprzątaaj za zonę dom, zrób pranie, ugotuj obiad, a żonę wyślij na zakupy. Wieczorem lampka winka, fajna muzyka, zero pośpiechu...Może to cos da:) Może jakiś suplement na libido? Libido therpay jest polcane

7

Czasem może takie ogólne znużenie.. A kiedy ostatnio gdzieś razem byliście? Może warto o tym pomyśleć.. wypad do kina, teatru.. może zwyczajnie nawet na kawkę do kawiarni.. nie ma nic gorszego niż rutyna.. Ja polecam hiszpańską muchę sex elixir

8

Wybacz ale w jej wieku żeby kobieta miała ochotę to warto nad nią popracować. Pokaż jej że nie wszystko co robisz musi prowadzić do sexu. Zajmij się nią samą tak żeby się nakręciła. Może to być masaż całego ciała, albo też piersi i narządów. Zobacz też jak reaguje i czy np nie ma problemu z suchością pochwy. Jak coś to fajny krem Vagisan może pomoże. Jak będzie miała przyjemność samą w sobie z waszych zbliżeń na pewno wróci ochota na sex.

9

podpisuje się pod wypowiedziami poprzedniczek.

najgorsza w związku jest rutyna, wiadomo, że im dłuższy związek tym szybciej o rutynę. Taka nuda zbija nasza kreatywność, bo jedna i druga strona nie stara się ciągle zdobywać serce swojego partnera. Może czas spędzić wspólny czas w jakiś inny sposób. W weekend jakiś spontaniczny wyjazd, trzeba porzucic wygodne kanapy, telefony i telewizor i wziąć zycie za cugle. Postarajcie się w aktywny i nietuzinkowy sposób spędzać wolny czas. i Nie zapominaj o komplementach, uczuciach a moze wasze życie seksualne będzie miało swój renesans

10

A czy żona bierze może tabletki antykocepcyjne? Bo to może być również powodem .Sama jak brałam tabletki to totalnie straciłam ochotę na seks. Byla to najlepsza antykoncepcja bo nie chciało mi sie uprawiać seksu ? Polecam szczerze z nią porozmawiać. Oraz mozęsz jeszcze zasugerować jej suplementację. Sama bralam tabletki Libido Therapy i bardzo mi pomogły Sprawiły że znowu odzyskałam ochotę na seks.

11

Rozmawiałem z żona. Niestety ale ona problemu ni widzi i mówi,że przesadzam. Zaproponowałem jej wizytę u seksuologa to się na mnie tak zdenerwowała,że już raczej nie będę próbował tego więcej .... Staram się okazywać jej uczucie.Wprawdzie muszę przyznać,ze dawno nie byliśmy już na wakacjach bo nie mamy za bardzo czasu ale z drugiej strony nie mamy aż tak dużo obowiązków. Jak na razie nie przyjmuje ządnych suplementów albo o tym nie wiem.

12

To zasugeru jej te libido therapy. Mi pomogło to i jej pomoże smile Kobiety zbudowane są z tej samej gliny smile Nie wiem czy są dostęne w aptekce (są bez recepty), ja zwykle zamawiam sprzez net przez intymnosc pl (tam masz szukajkę na ich stronie wpisujesz libido therapy) to Ci wyskoczy. Tam masz też skład.

13

doriannnn napisał/a:

Rozmawiałem z żona. Niestety ale ona problemu ni widzi i mówi,że przesadzam. Zaproponowałem jej wizytę u seksuologa to się na mnie tak zdenerwowała,że już raczej nie będę próbował tego więcej .... Staram się okazywać jej uczucie.Wprawdzie muszę przyznać,ze dawno nie byliśmy już na wakacjach bo nie mamy za bardzo czasu ale z drugiej strony nie mamy aż tak dużo obowiązków. Jak na razie nie przyjmuje ządnych suplementów albo o tym nie wiem.

Albo rozwód, albo poszukaj kochanki.

14 Ostatnio edytowany przez onaanna (2024-04-17 16:10:52)

Czy Ty jestes dla niej pociagajacy z wygladu - czy dbasz o siebie - ciuchy, waga i emocjonalnie ( czy jest miedzy wami porozumienie, milosc, troska, czulosc?

Czy jest raczej codziennosc, obojetnosc?

Czy trzymacie die za rece? Czy ona troszczy sie o Ciebie np co jesz, co ubierasz itp?

Co znaczy nie macie obowiazkow?
Ile macie lat?

Czy macie jakies hobby i pomysl na wspolne spedzenie czasu.

Czy Ty masz jakies hobby, cos czym moglbys jej zaimponowac? . Kobiety potrzebuja silnych niezaleznych facetow ktorzy im imponuja .

Czym jej zaimponowales jak sie kiedys poznaliscie.?Wroc do tego i zrob to znowu

15 Ostatnio edytowany przez onaanna (2024-04-17 16:29:33)

Najprawdopodobniej na tym etapie zycia  wasze oczekiwania rozminely sie. Ty chcesz jeszcze sexu - nie macie obowiazkow, dzieci duze.  A ona ma inne priorytety- jest juz starsza i chce spokoju. I to nie ma nic wspolnego z libido . Ona chce poprostu spokoju.

16

Musisz wiedzieć, że co trzecia kobieta po 30 roku ma obnizone libido, stres, ciąże, choroby,itp to wszystko ma na to wpływ. Mogę ci polecić

libido therapy. Poprawia on ukrwawienie narządów płciowych, zwiększają apetyt na seks. Lecz nie spodziewaj się natychmiastowych efektów, kuracja minimalnie trwa 30 dni.

17

Przyczyny mogą być różne. Od kwestii zdrowotnych poprzez związkowe aż do kogoś trzeciego w tle. Jeśli jesteś pewien, że zdrowie u żony jest w porządku to zajmij się pozostałymi kwestiami. Temat kochanka w tle jest wart oczywiście zbadania. Najbardziej prawdopodobna jest kwestia związkowa. Aby coś z tym zrobić powinieneś mieć świadomość, że seksualność kobieca działa zupełnie inaczej niż męska. Nam często wystarczy pokazać kawałem ciała i już jesteśmy gotowi. U kobiet zwykle to działa inaczej. One przede wszystkim potrzebują emocji. To ich paliwo. Może to dziwne ale w kwestii emocji zachowują się jak narkoman poszukujący dragów. Tak już jest i kropka. Dlatego aby chodzić z kobietą do łóżka musisz jej tych emocji dostarczać. Są na to dziesiątki sposobów. Na przykład emocjonalna rozmowa, wyjście na tańce, ciekawa wycieczka, romantyczna kolacja. Kluczowe jest to, że ona musi to emocjonalne paliwo dostać. Co ciekawe potem jeśli seks jest dobry to on sam w sobie jest bardzo dobrym paliwem. Bo takich emocji kobiecie w inny sposób trudno doświadczać. Dlatego faceci, którzy bardzo dobrze radzą sobie z kobietami w kontekście łóżkowym to są tacy, którzy potrafią doskonale i z dużą intensywnością wprowadzać ją w różne stany emocjonalne. Zacznij od tego, niech poczuje wesołość, ekscytację, pożądanie, podniecenie. Potem to już z górki;)

18

Zona ma gdzieś twoje potrzeby, a jedyne komentarze jakie tutaj słyszysz, to żeby jeszcze bardziej skupić sie na potrzebach zony..paradne.
Brak seksu dla mężczyzny to narażenie na wiele chorób, tak psychicznych jak i fizycznych, włącznie z rakiem prostaty.
Badania udowodniły, jak ilość stosunków przekłada sie na zachorowalność na ten nowotwór.
Optymalna ilość to 21 w miesiącu.

Gdy to mężczyzna unika seksu, to kobiety tutaj piszą z grubsza cos innego.

Skoro zona nie rozumie ze ma pewne obowiązki względem ciebie, to czas najwyższy jej uświadomić że ta zona byc nie musi.
Myślę ze papiery rozwodowe rozbudza ja o wiele bardziej niz te wszystkie pomysły jakie tutaj przeczytałeś.

Odtrącenie/ i unikanie kontaktów seksualnych przez małżonka, to nic innego jak przemoc, tak seksualna jak i psychiczna.

Skoro twoja ślubna nic sobie nie robi z twojego cierpienia, za nic ma twoje potrzeby, twoje zdrowie, to znaczy ze prowadzicie po prostu firmę lokalowo - opiekuńczą

Odniosę sie do tego tez co napisał Robson.
Niby racja, ale nie do konca.
Nie chodzi tylko o emocje, i odpowiednie ich dawkowanie.
Jeżeli chcesz zeby kobieta miała wysokie libido, zawsze musisz prowadzić sie tak, aby wiedziała ze jest tylko jedna z wielu opcji, im więcej tych opcji, tym lepiej.
Kobiety chcą poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji, sa czuć sie pewnie...dlatego nie możesz im tego dawać, nie wszystkiego i kompletnego.
Zawsze musi czuć niepokój, ciem niepewności za plecami.

19

Szeptuch napisał/a:

Zona ma gdzieś twoje potrzeby, a jedyne komentarze jakie tutaj słyszysz, to żeby jeszcze bardziej skupić sie na potrzebach zony..paradne.
Brak seksu dla mężczyzny to narażenie na wiele chorób, tak psychicznych jak i fizycznych, włącznie z rakiem prostaty.
Badania udowodniły, jak ilość stosunków przekłada sie na zachorowalność na ten nowotwór.
Optymalna ilość to 21 w miesiącu.

Gdy to mężczyzna unika seksu, to kobiety tutaj piszą z grubsza cos innego.

Skoro zona nie rozumie ze ma pewne obowiązki względem ciebie, to czas najwyższy jej uświadomić że ta zona byc nie musi.
Myślę ze papiery rozwodowe rozbudza ja o wiele bardziej niz te wszystkie pomysły jakie tutaj przeczytałeś.

Odtrącenie/ i unikanie kontaktów seksualnych przez małżonka, to nic innego jak przemoc, tak seksualna jak i psychiczna.

Skoro twoja ślubna nic sobie nie robi z twojego cierpienia, za nic ma twoje potrzeby, twoje zdrowie, to znaczy ze prowadzicie po prostu firmę lokalowo - opiekuńczą

Odniosę sie do tego tez co napisał Robson.
Niby racja, ale nie do konca.
Nie chodzi tylko o emocje, i odpowiednie ich dawkowanie.
Jeżeli chcesz zeby kobieta miała wysokie libido, zawsze musisz prowadzić sie tak, aby wiedziała ze jest tylko jedna z wielu opcji, im więcej tych opcji, tym lepiej.
Kobiety chcą poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji, sa czuć sie pewnie...dlatego nie możesz im tego dawać, nie wszystkiego i kompletnego.

Oczywiście. Jeśli kobieta ma świadomość, że za chwilę możesz mieć trzy inne to fochy się szybko kończą. Tylko aby mieć taką pozycję trzeba inwestować w siebie i jak najwięcej sobą reprezentować.

20 Ostatnio edytowany przez SamotnaWilczyca (2024-04-24 19:09:33)

Robsonpl napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Oczywiście. Jeśli kobieta ma świadomość, że za chwilę możesz mieć trzy inne to fochy się szybko kończą. Tylko aby mieć taką pozycję trzeba inwestować w siebie i jak najwięcej sobą reprezentować.

To już chyba zależy od kobiety. Ja bym się z takiej relacji wycofała.

Widzę, że najlepsza jakość seksu z kobietą, dla niektórych, to seks pod przymusem. wink

Przecież to logiczne, że gdyby kobicie było przyjemnie i miała satysfakcję, to chciałaby seksu... ale po co się w to zagłębiać. To przecież jej obowiązek!

21

SamotnaWilczyca napisał/a:

Przecież to logiczne, że gdyby kobicie było przyjemnie i miała satysfakcję, to chciałaby seksu...

Jeśli było jej przyjemnie i miała satysfakcję, to ... nie ma przeszkód, aby był seks. Czyli ona chce.

Aby był seks muszą być dwie rzeczy:    chcieć + móc.

Chce, ale nie może.

Nie może, bo zmęczona, bo nie ta atmosfera, nie teraz, nie coś-tam.

Jest wiele powodów, dla których nie ma seksu w małżeńśtwach.

22

Gary napisał/a:
SamotnaWilczyca napisał/a:

Przecież to logiczne, że gdyby kobicie było przyjemnie i miała satysfakcję, to chciałaby seksu...

Jeśli było jej przyjemnie i miała satysfakcję, to ... nie ma przeszkód, aby był seks. Czyli ona chce.

Aby był seks muszą być dwie rzeczy:    chcieć + móc.

Chce, ale nie może.

Nie może, bo zmęczona, bo nie ta atmosfera, nie teraz, nie coś-tam.

Jest wiele powodów, dla których nie ma seksu w małżeńśtwach.

dokladnie nie zawsze chciec znaczy moc. Niekazdy ma takie same potrzeby i temperament, a i mlode kobiety (mysle) nie codziennie dalyby rade.

A ty wilczyca? Do tego samotna roll

23 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-05-02 16:05:18)

doriannnn napisał/a:

Powodów może być wiele, np. menopauza. Jedne kobietki będą miały zwiększony popęd w tym czasie, a inne wprost przeciwnie.

A jeśli nie menopauza, to może być znudzenie ciągłym marnie jakościowo seksem, facet robi swoje i wcale go nie interesuje co w tym czasie czuje partnerka. Po np. 20 latach takiej orki, święta Cecylia straciłaby ochotę na seks.

No i wygląd partnera... Nie chodzi o to żeby był jak Brad Pitt, ale odrobina dbałości o siebie bardzo wskazana. Czyste ciało, zadbane zęby, nie cuchnący piwskiem oddech...
Poza tym panowie często zapominają, że gra wstępna to nie tylko jego jazda z pracy do domu. Czasem trzeba coś miłego powiedzieć, pomóc jej w domowych obowiązkach żeby właśnie nie była wykończona wieczorem, bo traktowanie małżonki jak automatu do zaspakajanie własnych potrzeb właśnie tak się często kończy. Automat się zaciął smile

24 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-05-02 19:03:42)

O matko, jaki tu spęd spamerek. Szkoda, że żadna z nich nie pokusiła się o uważne przeczytanie posta, za to nazwami "cudownych" pastylek rzucają jak z rękawa hmm

dorannnn napisał/a:

Witam wszystkie panie. Czy mogłybyście mi pomóc zrozumieć moją żonę? od prawie roku nasze życie erotyczne to jedna wielka posucha. Zupełnie nie chce jej się uprawiać ze mną seksu...Jest raz na miesiąc i to po dłuższym proszeniu. Ona ciągle jest zmęczona, ciągle ją boli głowa.

Z ręką na sercu nie znam ani jednej kobiety, w której związku nie dzieje się nic niedobrego, czuje się kochana, szanowana, posiada poczucie bezpieczeństwa, w łóżku facet nie jest egoistą, osiąga orgazmy, nie jest przemęczona, nie ma poważnych problemów ze zdrowiem, a jednak unika współżycia.
Sam sobie odpowiedz na pytanie, który z tych punktów u Was nie działa?

25 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-05-02 19:19:35)

Szeptuch napisał/a:

Szeptuch, ty przechodzisz już samego siebie.
To co napisałeś to przepis na to, żeby kobieta która ma nieco szacunku do siebie, zostawiła takiego faceta i to w trybie przyśpieszonym. No, chyba że twoja żona Ukrainka kompletnie nie zważa na to jak ją traktujesz, byle tylko jeść miała co.
Biedna kobieta.

26

Salomonka napisał/a:

To prawda, mnie ten post aż zmroził, a już ten fragment:

Szeptuch napisał/a:

... pokazuje zwykłe manipulowanie emocjami kobiety, żeby nie nazwać tego bardziej dosadnie, czyli emocjonalną przemocą.
W zdrowej relacji NIE ma miejsca na takie gierki, na świadome odbieranie komuś poczucia bezpieczeństwa, stabilizacji, na wzbudzanie niepewności. To jest zwyczajnie, nie waham się użyć tego słowa, parszywe.

27

Priscilla napisał/a:
Salomonka napisał/a:

To prawda, mnie ten post aż zmroził, a już ten fragment:

Szeptuch napisał/a:

... pokazuje zwykłe manipulowanie emocjami kobiety, żeby nie nazwać tego bardziej dosadnie, czyli emocjonalną przemocą.
W zdrowej relacji NIE ma miejsca na takie gierki, na świadome odbieranie komuś poczucia bezpieczeństwa, stabilizacji, na wzbudzanie niepewności. To jest zwyczajnie, nie waham się użyć tego słowa, parszywe.

Dokladnie tak samo mysle. Ja wogole nie uznaje glupich gierek dla mnie to jest dziecinada, a ja nie mam czasu, zeby sie domyslac albo zgadywanki robic o co komu co chodzi,wiec gdyby mnie ktos robil jakies takie glupie zachowania to by bylo koniec zwiazku i tak samo inne kobiety tez by pewnie postapily a nie beda sie cackac i rozkladac na czynniki pierwsze i zlozone dlaczego ktos sie nagle tak zachowuje albo inaczej.  Kobiety maja wazniejsze sprawy do roboty, a nie jakies bzdury wymyslone przez facetow sie domyslac o co im chodzi

28

Tabletki z Ziołami Azteckimi - Feminam Libido dobre są na to. Niech spróbuje wink

29

No mnie sie akurat duzo chce seksu w ciazy, ale to cale szczescie, ze mam partnera

30 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-06-14 07:37:22)

Szeptuch napisał prawdę.
Jeśli kobieta myśli,  że oprócz niej nikt inny by biedaka nie zechciał, to jak jest niezbyt inteligentna, to może tak myśleć  i reagować jak żona autora.
Ale to zadziała tylko wtedy, gdy  ona go szanuje,
A On nie boi się jej stracić i pokazać jej że nie jest ona dla niego jedyną opcją.
O miłości nie wspominam, bo gdyby była, to nie powiedziałaby by wprost,  że jej nie obchodzą jego potrzeby. A powiedziała to.
Poza tym jak się mężczyznę kocha, to się go pożąda,

Porady , że będzie go bardziej pożądać  jak ten więcej będzie sprzątał i koło niej biegał, ti bzdury.  Zna ktoś przypadek, ze kobieta tak zrobiła? Bo ja nie znam.

Pewnie są koło 50, brak libido z racji wieku można między bajki włożyć.
Może warto się zastanowić nad związkiem,  czy tyle Was łączy, że warto z sobą  żyć .
Jest tez opcja znalezienia kochanki, ale musiałaby to być Pani w podobnej sytuacji, bo kobieta wolna nie będzie chciała być w cieniu zony.
Ile macie lat? Bo jedt roznica czy 70, czy 50

31 Ostatnio edytowany przez Szeptuch (2024-06-14 09:49:49)

Priscilla
Nie manipulowanie, tylko rozumienie emocjonalności kobiet.
Prostym przykładem jest facet który nie cieszył sie popularnością kobiet, do czasu az jakaś z braku laku go nie przygarnęła i sie  z nim nie ożeniła.
W tedy kobiety dla których był niewidzialny, nagle zaczynają zwracać na niego uwagę.

Wy kobiety jesteście hipergamiczne, proszę nie kwestionuj tego oczywistego faktu.
I elementem tej hipergamii jest wzmożona pożądliwość w stosunku do faceta który jest elementem rywalizacji wśród innych kobiet.
Im większe zainteresowanie nim, to tym wyższe libidu u was.
Bo kieruje wami biologia o wiele bardziej niz mężczyznami, i o wiele bardziej niz chcecie przyznać.
Dziwnym trafem zonie przestaje bolec głowa gdy maz znajduje koleżankę w pracy.
A im bliższa relacja z owa koleżanką, tym nie tylko rzadziej zona dostaje napadów bólu głowy (powinni to lekarstwo na bóle głowy opatentować) ale i jest bardzo SZEROKO OTWARTA na różne eksperymenty w łóżko.
Ale to pewnie tylko przypadkowa koincydencja.

Zyje juz blisko 40 alt na tym świecie, i tak jak pisze Ela, takie bzdury o "większym zagazowaniu w prace domowe albo przy dzieciach " w aspekcie ochoty na sex współmałżonki, to kobiety mogą wciskać niedoświadczonym młodym chłopakom

Kobiety nikt nie ma prawa zmuszać do sexu, zwłaszcza maz, ale to sama kobieta musi rozumieć wchodząc w związek małżeński, ze ma obowiązki względem meza.
w tym obowiązek rozkładania nóg.

32

Szeptuch napisał/a:

Priscilla
Prostym przykładem jest facet który nie cieszył sie popularnością kobiet, do czasu az jakaś z braku laku go nie przygarnęła i sie  z nim nie ożeniła.
W tedy kobiety dla których był niewidzialny, nagle zaczynają zwracać na niego uwagę.

Wy kobiety jesteście hipergamiczne, proszę nie kwestionuj tego oczywistego faktu.
I elementem tej hipergamii jest wzmożona pożądliwość w stosunku do faceta który jest elementem rywalizacji wśród innych kobiet.
Bo kieruje wami biologia o wiele bardziej niz mężczyznami, i o wiele bardziej niz chcecie przyznać.
A im bliższa relacja z owa koleżanką, tym nie tylko rzadziej zona dostaje napadów bólu głowy (powinni to lekarstwo na bóle głowy opatentować) ale i jest bardzo SZEROKO OTWARTA na różne eksperymenty w łóżko.

Zyje juz blisko 40 alt na tym świecie, i tak jak pisze Ela, takie bzdury o "większym zagazowaniu w prace domowe albo przy dzieciach " w aspekcie ochoty na sex współmałżonki, to kobiety mogą wciskać niedoświadczonym młodym chłopakom

Kobiety nikt nie ma prawa zmuszać do sexu, zwłaszcza maz, ale to sama kobieta musi rozumieć wchodząc w związek małżeński, ze ma obowiązki względem meza.

Przeciez seks to jest przyjemnosc ,a nie obowiazek.

33

Ela210 napisał/a:

Szeptuch napisał prawdę.
Jeśli kobieta myśli,  że oprócz niej nikt inny by biedaka nie zechciał, to jak jest niezbyt inteligentna, to może tak myśleć  i reagować jak żona autora.
Ale to zadziała tylko wtedy, gdy  ona go szanuje,
A On nie boi się jej stracić i pokazać jej że nie jest ona dla niego jedyną opcją.
O miłości nie wspominam, bo gdyby była, to nie powiedziałaby by wprost,  że jej nie obchodzą jego potrzeby. A powiedziała to.
Poza tym jak się mężczyznę kocha, to się go pożąda,

Porady , że będzie go bardziej pożądać  jak ten więcej będzie sprzątał i koło niej biegał, ti bzdury.  Zna ktoś przypadek, ze kobieta tak zrobiła? Bo ja nie znam.

Pewnie są koło 50, brak libido z racji wieku można między bajki włożyć.
Może warto się zastanowić nad związkiem,  czy tyle Was łączy, że warto z sobą  żyć .
Jest tez opcja znalezienia kochanki, ale musiałaby to być Pani w podobnej sytuacji, bo kobieta wolna nie będzie chciała być w cieniu zony.
Ile macie lat? Bo jedt roznica czy 70, czy 50

Czuc niepokoj to przesada jak to sformuowal Szeptuch, ale rzeczywiscie, kiedy facet podaje sie na tacy i jest na kazde zawolanie kobiety, to kobiety moga byc tym znudzone, oczywiscie nie wszystkie i popasc w nude, rutyne.

34 Ostatnio edytowany przez onaanna (2024-06-14 17:10:27)

JuliaUK33 napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Priscilla

Przeciez seks to jest przyjemnosc ,a nie obowiazek.

Po wielu latach w malzenstwie moze stac sie obowiazkiem. I to przykrym
Jak bedziesz starsza i przerobisz conajmniej 10- 12 letni zwiazek to zrozumiesz qlbo 20 letni?
To wszystko co piszecie to Idealismus i wieczna milosc
Kobieta ma prawo nie chciec sexu. Kobieta nie jest maszynja do sexu

onaanna napisał/a:

Jak bedziesz starsza i przerobisz conajmniej 10- 12 letni zwiazek to zrozumiesz

Uważasz, że po 10 latach związek, bliskość, seks to przykry obowiązek?
To po co w nim tkwić? Z wygody i dla kasy? Trzeba okłamywać partnera?

36

Tak, na pewno wszystko potoczy się wspaniale, gdy facet po przyjściu do domu powie; Rozkładaj nogi, bo to twój obowiązek smile

Może u zahukanej, zmęczonej życiem kobiety, której już będzie wszystko jedno, byleby miała spokój w domu. Popierze, posprząta, obiegnie swego pana dookoła i potem rozłoży te nogi dla świętego spokoju, żeby pozwolił jej już w końcu spać się położyć. Jeśli o taki seks wam chodzi panowie, to nie mam pytań.

37 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-06-14 18:34:44)

Salomonka napisał/a:

Tak, na pewno wszystko potoczy się wspaniale, gdy facet po przyjściu do domu powie; Rozkładaj nogi, bo to twój obowiązek smile

Może u zahukanej, zmęczonej życiem kobiety, której już będzie wszystko jedno, byleby miała spokój w domu. Popierze, posprząta, obiegnie swego pana dookoła i potem rozłoży te nogi dla świętego spokoju, żeby pozwolił jej już w końcu spać się położyć. Jeśli o taki seks wam chodzi panowie, to nie mam pytań.

A ja z kolei nie rozumiem dlaczego dla wielu kobiet seks to jest jakas meczarnia i przykry obowiazek do wykonania? A u autora jest tak,ze zona daje mu seks raz na miesiac i to po jego proszeniu sie. Moim.zdaniem jezeli dojdzie do rozwodu to z winy jego zony, bo co innego nie miec ochoty na seks czasami,bo wiadomo nie kazdy jest robotem i tez ma takie dni ,ze nie moze np choroba,  cos zlego sie stalo itp. To jest zrozumiale. Ale napewno nie to,ze seks w malzenstwie jest raz na miesiac. Ja sobie nie wyobrazam takiego malzenstwa

38

Priscilla napisał/a:

Z ręką na sercu nie znam ani jednej kobiety, w której związku nie dzieje się nic niedobrego, czuje się kochana, szanowana, posiada poczucie bezpieczeństwa, w łóżku facet nie jest egoistą, osiąga orgazmy, nie jest przemęczona, nie ma poważnych problemów ze zdrowiem, a jednak unika współżycia.

Mało kobiet znasz wink

Moja była np kręciła na potęgę w tym temacie, bo miała chrapkę na innych kolesi (byłem jej pierwszym), po czym po festiwalu kutasów na boku próbowała wrócić niemal na kolanach. W międzyczasie okazało się, że była uzależniona od masturbacji, a o swoich potrzebach zwyczajnie kłamała. I stąd jej rozjechanie w doznaniach. I disneyowski romantyzm "jak kocha, to powinien się domyślić". Multum kobiet tak ma.

Ale też z drugiej strony, bywałem kochankiem babek, które notorycznie swoim facetom seksu odmawiały, a ze mną to gziły się na całego. Dlaczego? Bo seks to metoda numer jeden na tresowanie stałego partnera.

Z mojego doświadczenia to jest tak, że kobiety bardzo, ale to bardzo rzadko potrafią szczerze powiedzieć o swoich potrzebach i bardzo, ale to bardzo rzadko potrafią zadbać o odpowiednią grę wstępną, o budowanie klimatu. Bo to facet ma inicjować i opłacać randki i tą samą zasadę przekładają do seksu: to facet ma inicjować, ma zadbać o romantyczny nastrój itp. A tak się nie da. Do tego sportu trzeba dwojga.

I o ten obowiązek chłopakom chodzi - że jak chcesz mieć dobrze, to musisz umieć się porozumiewać, musisz nauczyć się mówić o swoich potrzebach, ale i i musisz słuchać o potrzebach partnera. Musisz nauczyć się otwartości, a nie zamykać się na kilku klasycznych pozycjach, 'bo nie wypada'.

Ty wiesz ile razy ja słyszałem że oral to 'nie po bożemu' albo, że anal to jest dla pedałów? I nie od jakich patusek czy ultra kościelnych lasek, a od całkiem zwyczajnych dziewczyn. Tylko to są efekty naszego (braku) wychowania w tym temacie. Gdzie wulgarność ma ukryć brak wiedzy i wstyd.

Żeby nie było, ja wiem, że kolesie nie są wiele lepsi.

I nie uważam, aby Gary powiedział coś zdrożnego tutaj. Same mówicie dokładnie to samo, tylko waszym miękkim, 'babskim' językiem. On ujął temat po męsku. Bo kobiety chcą faceta silnego i męskiego, prawda? A nie needy mimozę. A silny facet to facet mający wiele opcji, bo jest pożądany przez wiele kobiet. Zaspokajanie wszelkich potrzeb na skinienie = nadskakiwanie i służalczość. A takim kolesiem się po prostu gardzi.

39

Jack Sparrow napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Mało kobiet znasz wink

Moja była np kręciła na potęgę w tym temacie, bo miała chrapkę na innych kolesi (byłem jej pierwszym), po czym po festiwalu kutasów na boku próbowała wrócić niemal na kolanach. W międzyczasie okazało się, że była uzależniona od masturbacji, a o swoich potrzebach zwyczajnie kłamała. I stąd jej rozjechanie w doznaniach. I disneyowski romantyzm "jak kocha, to powinien się domyślić". Multum kobiet tak ma.

Ale też z drugiej strony, bywałem kochankiem babek, które notorycznie swoim facetom seksu odmawiały, a ze mną to gziły się na całego. Dlaczego? Bo seks to metoda numer jeden na tresowanie stałego partnera.

Z mojego doświadczenia to jest tak, że kobiety bardzo, ale to bardzo rzadko potrafią szczerze powiedzieć o swoich potrzebach i bardzo, ale to bardzo rzadko potrafią zadbać o odpowiednią grę wstępną, o budowanie klimatu. Bo to facet ma inicjować i opłacać randki i tą samą zasadę przekładają do seksu: to facet ma inicjować, ma zadbać o romantyczny nastrój itp. A tak się nie da. Do tego sportu trzeba dwojga.

I o ten obowiązek chłopakom chodzi - że jak chcesz mieć dobrze, to musisz umieć się porozumiewać, musisz nauczyć się mówić o swoich potrzebach, ale i i musisz słuchać o potrzebach partnera. Musisz nauczyć się otwartości, a nie zamykać się na kilku klasycznych pozycjach, 'bo nie wypada'.

Ty wiesz ile razy ja słyszałem że oral to 'nie po bożemu' albo, że anal to jest dla pedałów? I nie od jakich patusek czy ultra kościelnych lasek, a od całkiem zwyczajnych dziewczyn. Tylko to są efekty naszego (braku) wychowania w tym temacie. Gdzie wulgarność ma ukryć brak wiedzy i wstyd.

Żeby nie było, ja wiem, że kolesie nie są wiele lepsi.

I nie uważam, aby Gary powiedział coś zdrożnego tutaj. Same mówicie dokładnie to samo, tylko waszym miękkim, 'babskim' językiem. On ujął temat po męsku. Bo kobiety chcą faceta silnego i męskiego, prawda? A nie needy mimozę. A silny facet to facet mający wiele opcji, bo jest pożądany przez wiele kobiet. Zaspokajanie wszelkich potrzeb na skinienie = nadskakiwanie i służalczość. A takim kolesiem się po prostu gardzi.

No tak moze byc,ze zona albo maz mowia "nie chce seksu " a bo oni mieli juz wczesniej seks u kogos innego i dlatego teraz nie chca. No ja bym chciala miec partnera co sie.mnie we wszystkim slucha, a niestety chyba takiego nie mam

40

zwyczajny gość napisał/a:
onaanna napisał/a:

Nie jestem w zwiazku.
Poprzedni zakonczylqm po 7 latach z tegoz powodu. jestem b szczesliwa ze zakonczylam te meczarnie. Nikogo nie oklamiuje

41

onaanna napisał/a:

Z wygody z powodu kredytu...zycie nie jest czarno biale . Nie wszyscy odchodza bo nie ma milosci. Milosc nie zawsze jest ani musi byc dla wszystkich priorytetem. Dla niektorych spokoj  przyzwyczajenie rutyna jest priorytetem. Widzicie wszystkko na czarno i bialo?

42

doriannnn napisał/a:

Zupełnie nie chce jej się uprawiać ze mną seksu...Jest raz na miesiąc i to po dłuższym proszeniu. Ona ciągle jest zmęczona, ciągle ją boli głowa. Boję się,że mozę kogoś mieć sad

a co na to mówi twoja kochanka?

Gary napisał/a:

Niestety to tak nie działa. Ona nie ma ochoty na seks a zmuszanie jej do tego to taki gwałt.

Zawsze się troszkę gwałci tongue

44

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
Gary napisał/a:

Sex nie jest dla niej priorytetem
Albo juz jej sie nie podobasz.
I tyle

45

Gary napisał/a:

Za takie teksty powinien być ban ze społeczeństwa.

Lady Loka napisał/a:

Gdyby były czymś więcej niż seksistowskim żartem niskich lotów;)

To zresztą nawiązanie do postawy, w stronę której autor musi zmierzać, choć nie to ma być celem.
Od gościa, który prosi się o seks raz na miesiąc i przychodzi wylewać żale na kobiece forum, po kogoś kto ma jaja.

Autorze, musisz wyjść spod pantofla i stać się niezależny. Znaleźć swoją męskość.

Zadbać o siebie- ciało, emocje, ogólne ogarnięcie.
Nie ma nic bardziej sexy niż ktoś, kto ma powodzenie, choć minimalne, nie ma w sobie grama desperacji, jest niezależny, a przy tym pokazuje że mu na rrelacjizależy i umie o nią dbać.
Choć nie za wszelką cenę.
Jeśli staniesz się kimś takim, będziesz miał seks.
Czy z obecną partnerką, tego nie wiem;)
A na początek rozmowa i pomoc specjalisty, by wykluczyć inne czynniki.

Zadbaj o siebie, ciężko się czyta te Twoje żale.
Tak naprawdę jedyną osobą na którą masz realny wpływ, jesteś Ty sam.
Seks, ochota na niego to instynkty, atawizmy. Ciężko o nie, gdy facet ma postawę jak Twoja.
Kłapouszek nie sprawi, że będzie mokro. 

Wspomniana rada działa i ma się świetnie niezależnie od płci. Dodaję, nim tu wpadną kolejne oburzone;)

47

Lady Loka napisał/a:

Gdyby były czymś więcej niż seksistowskim żartem niskich lotów;)

To zresztą nawiązanie do postawy, w stronę której autor musi zmierzać, choć nie to ma być celem.
Od gościa, który prosi się o seks raz na miesiąc i przychodzi wylewać żale na kobiece forum, po kogoś kto ma jaja.

Autorze, musisz wyjść spod pantofla i stać się niezależny. Znaleźć swoją męskość.

Zadbać o siebie- ciało, emocje, ogólne ogarnięcie.
Nie ma nic bardziej sexy niż ktoś, kto ma powodzenie, choć minimalne, nie ma w sobie grama desperacji, jest niezależny, a przy tym pokazuje że mu na rrelacjizależy i umie o nią dbać.
Choć nie za wszelką cenę.
Jeśli staniesz się kimś takim, będziesz miał seks.
Czy z obecną partnerką, tego nie wiem;)
A na początek rozmowa i pomoc specjalisty, by wykluczyć inne czynniki.

Zadbaj o siebie, ciężko się czyta te Twoje żale.
Tak naprawdę jedyną osobą na którą masz realny wpływ, jesteś Ty sam.
Seks, ochota na niego to instynkty, atawizmy. Ciężko o nie, gdy facet ma postawę jak Twoja.
Kłapouszek nie sprawi, że będzie mokro. 

Wspomniana rada działa i ma się świetnie niezależnie od płci. Dodaję, nim tu wpadną kolejne oburzone;)

Co to wogole jest za zycie i  malzenstwo jak sie ma seks tylko raz w miesiacu i to jeszcze glupi ten seks jest

onaanna napisał/a:
onaanna napisał/a:

Z wygody z powodu kredytu...zycie nie jest czarno biale . Nie wszyscy odchodza bo nie ma milosci. Milosc nie zawsze jest ani musi byc dla wszystkich priorytetem. Dla niektorych spokoj  przyzwyczajenie rutyna jest priorytetem. Widzicie wszystkko na czarno i bialo?

No nie.....czasem jest szare ...
Niczym papier toaletowy. Długie, szare i do d... smile

49

Nie ma żadnych środków na popęd ?

50

Miklosza napisał/a:

Nie ma żadnych środków na popęd ?

Są, o czym całkiem licznie informują choćby forumowi spamerzy wink, ale w moim odczuciu to nie jest rozwiązanie, jeśli wziąć pod uwagę, że żadna pigułka ani inny specyfik nie likwiduje przyczyny problemu, a jedynie ją maskuje.

51

Hmm, dorzucę kilka swoich groszy w temacie ....
Jeżeli żona nie chce się kochać, wartałoby z nią porozmawiać. Trudny temat a grunt delikatny...
Dużo opinii jest skrajnych, bo jeżeli facet ma libido, a kobieta nie to on ma ją uszanować. Jeżeli facet nie ma libido to ma wziąć tabletkę i działać, bo zaraz jest okrzyknięty takim czy siakim.

Jeżeli w takim wypadku np chciałby od żony seks raz - dwa razy w miesiącu, ona będzie zmuszana i nie jest to seks tylko wręcz.. gwałt za przyzwoleniem ( tak wnioskuję po niektórych wypowiedziach tutaj ), a jeżeli sobie znajdzie kogoś na boku to jest okropny. Jak wobec tego ma sobie radzić mężczyzna, który o siebie dba, jest szarmancki, zaprasza kobietę na randki, jest przystojny, zadbany, elokwentny i obyty z kulturą, pomaga w domu, szanuje żone, prawi jej komplementy i generalnie nosi ją na rękach jak królową, a ona zwyczajnie mówi że spadło jej libido i nie ma ochoty...

Żeby nie było, facet nie robi tego wszystkiego dla seksu, ale seks to urozmaicenie i intymność na innym poziomie... To ważne dla nas tak, jak dla Was poczucie bezpieczeństwa od faceta... Czujemy się wtedy atrakcyjni i pożądani. Wpuszczacie nas w najbardziej intymne miejsce swojego świata... Bez tego naprawdę cierpimy taki jakiś rodzaj samotności i odrzucenia. Czujemy się nieatrakcyjni, pominięci i pomimo, że mamy na twarzach uśmiech to spalamy się powoli wewnętrznie, bo dla nas seks jest tym, czym powiedzenie Kocham Cię dla Was... Brzmi to płytko, ale mniej więcej w mojej opinii tak jest...

I teraz - skoro kiedyś seks towarzyszył nam co drugi dzień, a teraz macie ochotę np ci trzy tygodnie to... wartałoby też spojrzeć na mężczyznę i iść na jakiś kompromis np raz w tygodniu? Czemu facet jest w takim wypadku zmuszony zamknąć paszczę i zwiesić głowę... Czemu zawsze sytuacja musi być taka, że facet poświęca się i godzi na wszystko bo inaczej jest despotą albo zdradzającym świnią... Czy wiecie drogie panie, że po tygodniu albo dwóch mamy fizyczny ból jąder jeżeli nie uprawiamy seksu? To nie wzięło się z nikąd. I w takim razie co ma zrobić mężczyzna...? Naprawdę spłycimy relację damsko męską do tego , że może sobie sam zrobić dobrze ? Nie chcę brzmieć agresywnie, ale po przeczytaniu kilku opinii czuję się ewidentnie pokrzywdzony w tej sprawie... uważam, że kobiety piszace tutaj powinny powiedzieć czy borykają się ze spadkiem libida i brakiem seksu w związku i to one powinny być twórcami opinii... Co mężczyznom z opinii kobiet mających regularne życie seksualne i mówiących szlagiery o gwałceniu czy przymuszaniu żony.

Niech się może wypowiedzą panie ze spadkiem libido i wyjaśnią co na to wpłynęło i jakie mają relacje z mężami. Jaki był powód tego i jak zapatrujecie się na potrzeby mężów ? Czy znalazłybyście jakiś złoty środek gdybyście wiedziały, że mąż chciałby być zaspokojony raz w tygodniu a Wy macie potrzebę raz na trzy...?

52

Gary napisał/a:
doriannnn napisał/a:

Czyli masz pretensje do kobiety, że ona z Tobą seksu nie uprawia, a Ty potrzebujesz seksu? I ona się powinna do tego seksu zmusić? Aby Tobie było dobrze?

https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=106284

Boję się,że mozę kogoś mieć sad

Ooo... no nie rób z siebie takiego biedactwa.
I żona będzie winna że kogoś masz?

Już lepiej byś powiedział    "Cierpię z powodu braku seksu (1)    a żona nie chce ze mną seksu (2)     ... więc znajdę sobie kobietę z którą będę miał seks (3)".

(1) — prawda
(2) — faktycznie, nie będziesz jej gwałcił
(3) — no to zrezyguj z seksu, albo zdradzaj.

Z powodu braku obowiązków kobieta powinna mieć ochotę na seks?

Co ty pieprzysz koleś jaki gwałt.Skoro są w małżeństwem to seks powinien mieć w gratisie.Obecała mu przy ołtarzu wierność uczciwość Miłość?To dlaczego mówisz o jakimś gwałcie.Wdług mnie problem leży w partnerze moze ją już nie podnieca nie dba o siebie zapuścił się.Dlatego kobieta straciła ochotę na sex.Albo ma kochanka i z nim regularnie sypia.

53

Dobrze, ze mnie juz ten problem nie dotyczy. A w malzenstwie to seks byc powinien oczywiscie nigdy pod przymusem

54

Emil38 napisał/a:

Co ty pieprzysz koleś jaki gwałt.Skoro są w małżeństwem to seks powinien mieć w gratisie.

W gratisie, owszem, ale NIGDY pod presją.

55 Ostatnio edytowany przez Emil38 (2024-09-25 23:42:52)

Priscilla napisał/a:
Emil38 napisał/a:

Co ty pieprzysz koleś jaki gwałt.Skoro są w małżeństwem to seks powinien mieć w gratisie.

Ale to nie gwałt jak nazwał to pan wyżej.Skoro w małżeństwie związku facet czy kobieta nie ma czułości bliskości seksu.To naturalnym jest że jedno z nich szuka przygód na boku.Ja np bym nie mógłbym być w takiej relacji że bym musiał zmuszać kobietę do seksu.Nie robiłbym tego zmieniłbym panią.

56

Priscilla napisał/a:
Emil38 napisał/a:

Zgadza się bo ja bym zmienił kobietę na inną.Nigdy nie musiałem w związkach zmuszać kobietę do seksu.Przecież kobiety pragną seksu tak samo jak my mężczyźni. A skoro nie chcą z nimi uprawiać seksu to coś z facetem musi być.Jak napisałem nie pociąga jej już jak kiedyś moze nie dba o siebie. Różne rzeczy na to wpływają za mało szczegółów autor podał by wyciągać wnoski.

57

"Witam wszystkie panie. Czy mogłybyście mi pomóc zrozumieć moją żonę? od prawie roku nasze życie erotyczne to jedna wielka posucha. Zupełnie nie chce jej się uprawiać ze mną seksu...Jest raz na miesiąc i to po dłuższym proszeniu. Ona ciągle jest zmęczona, ciągle ją boli głowa. "

Okresowe spadki libido są jak najbardziej naturalne szczególnie Jesień, Zima .... Jeśli ten stan przedłuża się i ma wpływ na rozwój relacji czy ogólnie na znalezienia partnera wypadałoby coś z tym robić. Ja co prawda nie mam stałego partnera ale słabe libido miało wpływ na moje samopoczucie i osiągnięcia zawodowe itp... Jeśli chodzi o różnego rodzaju środki to testowałam już kilka bez znaczącej poprawy poza jednym. Tabletki o nazwie Feminam Libido. Z tego co wyczytałam to jakieś Indiańskie zioła z Ameryki Południowej, najciekawsze w tym jest to że po kilku tygodniach stosowania po 1 dziennie nie tylko podniosły libido, ochotę na seks ale zmieniły nawet moje ogólne na przykład częściej zaczęłam chodzić w krótkich sukienkach, zaczęłam uprawiać sport, nabrałam większej odwagi do facetów a nawet zauważyłam większe zainteresowanie moją osobą.  Stałam się również bardziej otwarta sekskualnie i w wyrażaniu swoich potrzeb.  Jak widać stan naszego libido może mieć znaczący wpływ na wiele sfer naszego życia.

58

malaswirka napisał/a:

"Witam wszystkie panie. Czy mogłybyście mi pomóc zrozumieć moją żonę? od prawie roku nasze życie erotyczne to jedna wielka posucha. Zupełnie nie chce jej się uprawiać ze mną seksu...Jest raz na miesiąc i to po dłuższym proszeniu. Ona ciągle jest zmęczona, ciągle ją boli głowa. "

Okresowe spadki libido są jak najbardziej naturalne szczególnie Jesień, Zima .... Jeśli ten stan przedłuża się i ma wpływ na rozwój relacji czy ogólnie na znalezienia partnera wypadałoby coś z tym robić. Ja co prawda nie mam stałego partnera ale słabe libido miało wpływ na moje samopoczucie i osiągnięcia zawodowe itp... Jeśli chodzi o różnego rodzaju środki to testowałam już kilka bez znaczącej poprawy poza jednym. Tabletki o nazwie Feminam Libido. Z tego co wyczytałam to jakieś Indiańskie zioła z Ameryki Południowej, najciekawsze w tym jest to że po kilku tygodniach stosowania po 1 dziennie nie tylko podniosły libido, ochotę na seks ale zmieniły nawet moje ogólne na przykład częściej zaczęłam chodzić w krótkich sukienkach, zaczęłam uprawiać sport, nabrałam większej odwagi do facetów a nawet zauważyłam większe zainteresowanie moją osobą.  Stałam się również bardziej otwarta sekskualnie i w wyrażaniu swoich potrzeb.  Jak widać stan naszego libido może mieć znaczący wpływ na wiele sfer naszego życia.

Ach jo! jak to mówił krecik. To nie można dalej ze starych kont tych indiańskich ziół reklamować, tylko trzeba nowe zakładać? big_smile

59

malaswirka napisał/a:

Nie bierze się jakiś tabletek, tylko młodą kochankę. smile

60

W końcu jakaś ciekawa alternatywa lol

61

Farmer napisał/a:

Nie bierze się jakiś tabletek, tylko młodą kochankę. smile

Przynajmniej wątroby i nerek nie niszczy jak tabletki. smile

Posty [ 61 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź