Duchy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Duchy

Robilam fotki sobie i wlasnie widzialam ducha .... serio obok mnie .... ciekawe czyj to byl : 0

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Duchy

na jednej fotce wyszlam jak Katarzyna Dowbor ..... : 0 Serio to dziwne ja do niej nie jestem podobna ....

3

jaja xD

4 Ostatnio edytowany przez jea1 (2024-03-04 14:39:43)

ale babke bardziej ducha czy to by facia czy jak;p??

5 Ostatnio edytowany przez Laetitia 1 (2024-03-05 00:40:12)

Troche sobie jaja wczoraj robilam z tego ze duch ale dzis rano dostalam wiadomosc ze osoba z ktora mialam sie spotkac w tym tygodniu wlasnie wczoraj umarla tak mniej wiecej wieczorem ja wtedy robilam sobie fotki zrobilo mi sie zimno w kolo to dziwne bo ogrzewanie bylo okna pozamykane i nawet nie wiem co mi strzelilo zeby robic fotki : ) i to nie wyszedl duch tylko taka jakby dym z papierosa to bylo tak ze mam wykrywacz twarzy i wczoraj kilka razy dziwnie byl nie na mojej twarzy a obok tak jakby za mna ; D Ehhpewnie duch tej osoby przyszedl mi powiedziec ze sie raczej nie spotkamy juz nigdy : ) Duzo ludzi teraz umiera a to pewnie efekt szczepien ca covid

6

Jakbyś napisała, że podobna do Sylwia Saint, Saszy Gray to byś nie miała czasu na takie pierdoły

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024