Ale sie zalatwilam. Mam online banking tylko £60 na koncie,z oszczednosci mi pobrali za zalegle rachunki . Pewnie juz teraz mi zasilki zatrzymali, bo mam pozytywna odpowiedz na licencje na sprzedaz i dofinansowanie do dzialalnosci ,ale to dostane dopiero w polowie styczniu. Jak ja bede zyla za £60 przez prawie trzy tygodnie? Myslicie, ze dadza mi pozyczke i pozniej im splace z dofinansowania?
1 2023-12-29 16:38:25 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-12-29 16:39:03)
2 2023-12-29 18:34:38 Ostatnio edytowany przez GloriaSoul (2023-12-29 18:45:36)
Ale sie zalatwilam. Mam online banking tylko £60 na koncie,z oszczednosci mi pobrali za zalegle rachunki . Pewnie juz teraz mi zasilki zatrzymali, bo mam pozytywna odpowiedz na licencje na sprzedaz i dofinansowanie do dzialalnosci ,ale to dostane dopiero w polowie styczniu. Jak ja bede zyla za £60 przez prawie trzy tygodnie? Myslicie, ze dadza mi pozyczke i pozniej im splace z dofinansowania?
Jeśli pożyczysz, spłacisz z dofinansowania to z czego zaczniesz działalność, za co kupisz towar do sprzedaży?
Moja rada to poproś ojca córki aby Ci to sprzątanie u niego umożliwił.
I pospiesz się zanim kogoś innego nie zatrudni.
To wyrządzilaś A facetami chcesz rządzić...
Tak sobie chwaliłaś na zasiłku, a nawet rachunków nie opłacałaś na bieżąco!?
JuliaUK33 napisał/a:Ale sie zalatwilam. Mam online banking tylko £60 na koncie,z oszczednosci mi pobrali za zalegle rachunki . Pewnie juz teraz mi zasilki zatrzymali, bo mam pozytywna odpowiedz na licencje na sprzedaz i dofinansowanie do dzialalnosci ,ale to dostane dopiero w polowie styczniu. Jak ja bede zyla za £60 przez prawie trzy tygodnie? Myslicie, ze dadza mi pozyczke i pozniej im splace z dofinansowania?
Jeśli pożyczysz, spłacisz z dofinansowania to z czego zaczniesz działalność, za co kupisz towar do sprzedaży?
Moja radia to poproś ojca córki aby Ci to sprzątanie u niego umożliwił.
I pospiesz się zanim kogoś innego nie zatrudni.
Co?! Ja jego prosila nie bede... wezme pozyczke £100 tyle powinno mi starczyc najwyzej jakos bede kombinowac z posilkami, pozniej te £100 im moge od razu zwrocic przy pozyczce
5 2023-12-29 18:41:19 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-12-29 18:41:44)
To wyrządzilaś
A facetami chcesz rządzić...
Tak sobie chwaliłaś na zasiłku, a nawet rachunków nie opłacałaś na bieżąco!?
No man kryzys, ale jakos przetrwam do dofinansowania pozniej juz bedzie ok
A z czego opłacisz rachunki za styczeń?
A z czego opłacisz rachunki za styczeń?
Na raty-w Anglii tak mozna jak sie jest w ciezkiej sytuacji
GloriaSoul napisał/a:A z czego opłacisz rachunki za styczeń?
A jeżeli Ci nie wyjdzie ta działalność? To znaczy gdy nic nie sprzedasz albo za mało aby starczyło na wszystko?
JuliaUK33 napisał/a:GloriaSoul napisał/a:A z czego opłacisz rachunki za styczeń?
A jeżeli Ci nie wyjdzie ta działalność? To znaczy gdy nic nie sprzedasz albo za mało aby starczyło na wszystko?
To wtedy bedzie katastrofa. Bieda z nedza dlatego to musi wyjsc
Nie życzę Ci źle, ale czarno to widzę.
Masz jednak jakieś światełko w tunelu czyli starać się o podwyższenie alimentów na dziecko.
Zasiłek dla samotnej matki też chyba masz?
Nie życzę Ci źle, ale czarno to widzę.
Masz jednak jakieś światełko w tunelu czyli starać się o podwyższenie alimentów na dziecko.
Zasiłek dla samotnej matki też chyba masz?
Nie mam. Mam tylko child benefit... ja staram sie myslec pozytywnie, mysle,ze sie uda, probuje nie panikowac
Zawsze mozna iśc do pracy na etat
Bo ja jakoś watpię, zebys od razu miała kokosy z bizuterii.
Zawsze mozna iśc do pracy na etat
Bo ja jakoś watpię, zebys od razu miała kokosy z bizuterii.
Mozna,ale mnie sie to nie oplaca-corka ma wolne do 9 stycznia przerwa swiateczna bym musiala nianke oplacic,bo wg prawa jeszcze nie moze byc sama w domu plus cofneli by mi dofinansowanie, bo to jest pomoc w starcie dla bezrobotnych co chca swoj biznes zalozyc