Flirt w pracy! Pomocy! O co mu chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Flirt w pracy! Pomocy! O co mu chodzi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Flirt w pracy! Pomocy! O co mu chodzi?

Mam kolegę w pracy, nazwijmy go Tomek. Tomek kiedyś trochę ze mną flirtował, zachowywał się w sposób niejednoznaczny i cóż... Złapałam się na to. Lekko się zauroczyłam. Gdy on zobaczył w moich oczach, że coś jest na rzeczy, ze wszystkiego się wycofał. Odsunął się. Wstyd mi było jak pieron, zwłaszcza że w środowisku pracy czuć było w powietrzu, że coś tutaj nie gra z mojej strony i dziwnie się przy nim zachowuję. Mimo wszystko szanowałam go za to, że jak przyszło nam razem pracować, to zachowywał się normalnie i taktownie. Nie rozmawiał ze mną w żaden flirtujący sposób, ale czuć było, że chce mnie traktować zwyczajnie i po koleżeńsku, tak jakby to "zauroczenie" nigdy nie zaistniało (mimo że on doskonale je po mnie widział).

Minęła dłuuuga chwila, ochłonęłam, poszłam dalej. On znalazł dziewczynę, ja też zaczęłam się z kimś spotykać. Myślałam, że wszystko jest w porządku. Że mogę z nim zamienić parę zdań w pracy, bo to, co było, to zapomniana przeszłość. Ale teraz to on się zaczął dziwnie zachowywać. Unika mnie jak ognia, nie umie utrzymać ze mną kontaktu wzrokowego. Jak się go o coś zwyczajnego zapytałam, to napiął się cały i nawet głowy nie odwrócił w moją stronę, tylko tak spojrzał kątem oka. I szczerze, ja już zgłupiałam. Zastanawiam się, czy on sobie przemyślał, co się wydarzyło na przestrzeni ostatnich miesięcy, i doszedł do wniosku, że jestem jakaś nienormalna, dlatego tak się spina w mojej obecności? Czy odbiera moje zupełnie koleżeńskie zachowania jako jakieś próby flirtu? Nic nie rozumiem, może ktoś mi to rozjaśni. Nawiasem mówiąc, on wie, że się z kimś spotykam, więc chyba nie czuje się osaczony? Naprawdę staram się wobec niego zachowywać taktownie i z dystansem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Flirt w pracy! Pomocy! O co mu chodzi?

A co ciebie to obchodzi? W pracy się pracuje, a nie szuka miłości, bo potem są takie sytuacje jakie masz.

3 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-12-29 12:11:05)

Szklaną kulę by trzeba mieć, żeby wiedzieć co on myśli, widzisz sens w gdybaniu...

4

Jaki flirt? Wszystko jest tylko w Twojej głowie

5

Lady Loka napisał/a:

Jaki flirt? Wszystko jest tylko w Twojej głowie

Tak, był flirt. Nie uroiłam sobie tego w głowie. Nie jestem też jakąś wariatką, umiem odczytywać ludzkie zachowania.
Był taki czas, gdy często mnie zaczepiał, prawił różne uwagi, aluzje. Jego dłoń niby przypadkiem muskała moje plecy, gdy przechodził obok. Ja reagowałam spłoszeniem i widziałam po nim, że mu się to podoba. Brnął w to dalej.
Ale to jest przeszłość. Teraz po prostu typ zachowuje się dziwnie, mimo że ja się zachowuję absolutnie w porządku i nie mam sobie nic do zarzucenia.

6

Jego dłoń niby przypadkiem muskała moje plecy, gdy przechodził obok. Ja reagowałam spłoszeniem i widziałam po nim, że mu się to podoba. Brnął w to dalej.
Ale to jest przeszłość. Teraz po prostu typ zachowuje się dziwnie,

Zaraz, A to wcześniej to na pewno nie bylo dziwne zachowanie? Normalnie nie muska sie kobiet dłonią w pracy.

7

ABC50 napisał/a:

Jego dłoń niby przypadkiem muskała moje plecy, gdy przechodził obok. Ja reagowałam spłoszeniem i widziałam po nim, że mu się to podoba. Brnął w to dalej.
Ale to jest przeszłość. Teraz po prostu typ zachowuje się dziwnie,

Zaraz, A to wcześniej to na pewno nie bylo dziwne zachowanie? Normalnie nie muska sie kobiet dłonią w pracy.

Ja bym mu musnela, ale w leb

8

ABC50 napisał/a:

Było dziwne, ale dla mnie jednoznaczne, bo po prostu wtedy wskazywało na flirt. A teraz nie rozumiem, co jest nie tak, skoro minęło parę miesięcy, a on zamiast przejść nad wszystkim do porządku dziennego zachowuje się, jakby nie był w stanie zamienić ze mną zdania.

9

Może widzi twój wkurw w oczach i się boi. big_smile

10

Legat napisał/a:

Może widzi twój wkurw w oczach i się boi. big_smile

Ale ja jestem dla niego normalna, uprzejma, żadnego wkurwu w oczach xd

11

A do czego Ci to potrzebne kobieto? Po co sobie tym głowę zawracasz?

Przyjmij do wiadomości, że tak już będzie i kropka.

To już teraz jest jego problem a nie TWÓJ.

Co Cię tak ciekawi co mu w głowie siedzi? Co Ci na tym aż tak zależy?

Nie draż już tego. Odpuść i ciesz się życiem.

12

123Sprawdzam napisał/a:

A do czego Ci to potrzebne kobieto? Po co sobie tym głowę zawracasz?

Przyjmij do wiadomości, że tak już będzie i kropka.

To już teraz jest jego problem a nie TWÓJ.

Co Cię tak ciekawi co mu w głowie siedzi? Co Ci na tym aż tak zależy?

Nie draż już tego. Odpuść i ciesz się życiem.

Po prostu jego bariery komunikacyjne utrudniają mi pracę. Czasem muszę się z nim porozumieć, a ciężko rozmawiać, gdy z drugiej strony taka ściana
Trochę się zastanawiam, czy też jest to moja wina? Czy to ja coś robię nie tak? Może powinnam być chłodna, na maksa zdystansowana? Po prostu nie wiem, jak do tego człowieka podejść, by było w porządku. Zależy mi na normalnej atmosferze

13

Są 2 opcje:
Albo dopiero teraz dotarło do niego że kogoś masz i się fochnąl bez sensu
Albo:
Ktoś plotkuje na Twój temat, że na przykład go oczerniasz.
Najlepiej wprost zapytać, czy wszystko ok między wami, jeśli pracujecie razem.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Flirt w pracy! Pomocy! O co mu chodzi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024