Kolega mnie ignoruje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega mnie ignoruje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Kolega mnie ignoruje

Mam prośbę o interpretację.

Kolega z pracy ignoruje mnie w towarzystwie, nie odzywa się do mnie, ani nie patrzy na mnie. Jestem nowa, próbowałam czasem zagadać o czymś innym niż praca, żeby się zaprzyjaźnić, wszyscy chętnie rozmawiają, a on mam wrazenie szybko ucina rozmowę. Raz kiedyś po wypiciu trochę alkoholu spojrzał mi w oczy i się uśmiechnął. Speszył mnie tym trochę.

Nie, nie jestem zakochana. Z natury jestem przyjazna osoba i chciałam się zaprzyjaźnić z nim jak z reszta teamu. Czy on mnie może nie lubić?  Czy może byłam za bardzo nachalna? Czuje się dziwnie, nie wiem jak się zachować, a chciałabym poprostu mieć normalna koleżeńska relacje.

Dodam, ze w towarzystwie jest pewna siebie osoba.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega mnie ignoruje

Możliwe, że wpatrujesz się w niego jak sroka w gnat i wyczuł, że jesteś nim zainteresowana. On tego nie odwzajemnia, bo zainteresowany nie jest i dlatego dystansuje się zawczasu.

3

Odp: Kolega mnie ignoruje

Kolejny raz ten sam problem. big_smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega mnie ignoruje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024