Cześć! Czy są tu dziewczyny w okolicach 30, chętne żeby popisać online, albo czasem wyskoczyć na kawe?
Skąd jesteś?
Ja jestem po 30 tce ,ale mieszkam w Anglii
Hej, jestem z okolicy Warszawy, czasem też odwiedzam rodzinę w Krakowie.
Lubię rozmowy o książkach, kryminały, sport i dobre filmy.
Widziałyście ostatnio kinowe nowości? Ja byłam ostatnio na "Killers of the Flower Moon" i zastanawiam się co następne wziąć na tapetę?
Cześć! Czy są tu dziewczyny w okolicach 30, chętne żeby popisać online, albo czasem wyskoczyć na kawe?
Hejka
Fajnie, że do nas dołączyłas .Jeżeli masz ochotę możemy poklikać jestem po 30-tce
Pozdrawiam Ania
Cześć Ania! Postaram sie napisać do Ciebie wieczorkiem
Roksana1 napisał/a:Cześć! Czy są tu dziewczyny w okolicach 30, chętne żeby popisać online, albo czasem wyskoczyć na kawe?
Hejka
Fajnie, że do nas dołączyłas .Jeżeli masz ochotę możemy poklikaćjestem po 30-tce
![]()
Pozdrawiam Ania
Ania napisałam do ciebie na maila
Anula3017 napisał/a:Roksana1 napisał/a:Cześć! Czy są tu dziewczyny w okolicach 30, chętne żeby popisać online, albo czasem wyskoczyć na kawe?
Hejka
Fajnie, że do nas dołączyłas .Jeżeli masz ochotę możemy poklikaćjestem po 30-tce
![]()
Pozdrawiam AniaAnia napisałam do ciebie na maila
Odpisałam:)
Cześć. Czy ktoś chce popisać?
Anula3017 napisał/a:Roksana1 napisał/a:Cześć! Czy są tu dziewczyny w okolicach 30, chętne żeby popisać online, albo czasem wyskoczyć na kawe?
Hejka
![]()
Pozdrawiam AniaAnia napisałam do ciebie na maila
Můžu se k vám přidat?