Czy żona mnie zdradza? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy żona mnie zdradza?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czy żona mnie zdradza?

Cześć, na imię mam Tomek, mam 33 lata i zarejestrowałem się na forum, bo mam następujący problem.

Otóż parę dni temu wróciłem z wyjazdu służbowego dzień wcześniej niż zapowiadałem. Nie informowałem o tym żonie, że będę wcześniej, chciałem zrobić jej niespodziankę. Gdy wszedłem do pokoju, zastałem ją siedzącą gołą od pasa w górę przed komputerem z biustonoszem leżącym na biurku. Gdy mnie zobaczyła, od razu wyłączyła komputer. Spytałem, co się dzieje, czemu siedziała z gołymi piersiami przed komputerem. Odpowiedziała, że pokazywała swojej przyjaciółce nowy biustonosz. Wtedy uwierzyłem w to, zaraz zmieniliśmy temat rozmowy, natomiast po czasie zacząłem się zastanawiać:

Po pierwsze, jeśli pokazywała przyjaciółce biustonosz, to czemu nie miała go na sobie? Ona siedziała przed komputerem z gołymi piersiami, biustonosz leżał na biurku.

Po drugie, jeśli rozmawiała z przyjaciółką przez Internet, to czemu wyłączyła komputer, gdy mnie zobaczyła?

Nic nie wskazuje na to, że żona mnie zdradza. Stosunki między nami są takie jak wcześniej. Sam już nie wiem, czy to moja wyobraźnia, czy coś jest na rzeczy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy żona mnie zdradza?

Zapewne jesteś trollem.
To co mi przyszło do głowy, gdy to czytałem - to raczej zarabiała. smile

Zainstaluj kamerkę w pokoju z komputerem

4

Czemu od razu zdradza. Pewnie ktoś jej płaci za świecenie cycami do kamery.

5

tinderka napisał/a:

Czemu od razu zdradza. Pewnie ktoś jej płaci za świecenie cycami do kamery.

Czyli zdrada.

6

Mi to wygląda jednoznacznie, pokazuje się komuś w internecie, a takie wytłumaczenia to robienie z partnera „idioty”, sama tak miałam i przyznaję się, że wierzyłam w takie bajki, ogromna lekcja życiowa… Proponuję szczerzą rozmowę, powodzenia

7

oczywiscie ze cie zdradza
nie tylko dowala ci rogi ale co gorsze jest idiotka,wszystko co puszczasz w eter w nim zostaje,za jakis czas ktos bedzie publikowal jej rozneglizowane foty,moze uzywal je na stronkach swiadczacych uslugi seksualne,
bie moglabym byc z kims z tak malym ilorazem inteligencji ,jeszcze ma ciebie za idiote wymyslajac tak zalosna wymowke
zalozylabym szpiega w tym laptopie i kopnela w dupe

8

Tomeq90 napisał/a:

Po pierwsze, jeśli pokazywała przyjaciółce biustonosz, to czemu nie miała go na sobie? Ona siedziała przed komputerem z gołymi piersiami, biustonosz leżał na biurku.

Po drugie, jeśli rozmawiała z przyjaciółką przez Internet, to czemu wyłączyła komputer, gdy mnie zobaczyła?

Dobrze kombinujesz.
Widzę dwie opcje: albo Cię zdradza, albo zarabia na seks kamerkach. Na żadne inne wyjaśnienia nie daj się nabrać.

9

Tomeq90 napisał/a:

Nic nie wskazuje na to, że żona mnie zdradza.

big_smile big_smile big_smile

Mam nadzieję, że to kolejna troll historia....

10

Tomeq90 napisał/a:

Cześć, na imię mam Tomek, mam 33 lata i zarejestrowałem się na forum, bo mam następujący problem.

Otóż parę dni temu wróciłem z wyjazdu służbowego dzień wcześniej niż zapowiadałem. Nie informowałem o tym żonie, że będę wcześniej, chciałem zrobić jej niespodziankę. Gdy wszedłem do pokoju, zastałem ją siedzącą gołą od pasa w górę przed komputerem z biustonoszem leżącym na biurku. Gdy mnie zobaczyła, od razu wyłączyła komputer. Spytałem, co się dzieje, czemu siedziała z gołymi piersiami przed komputerem. Odpowiedziała, że pokazywała swojej przyjaciółce nowy biustonosz. Wtedy uwierzyłem w to, zaraz zmieniliśmy temat rozmowy, natomiast po czasie zacząłem się zastanawiać:

Nic nie wskazuje na to, że żona mnie zdradza. Stosunki między nami są takie jak wcześniej. Sam już nie wiem, czy to moja wyobraźnia, czy coś jest na rzeczy?

Jeśli wydaje ci się ze zdradza a nie jesteś paranoicznym psycholem, to cie zdradza. Człowiek ma zaimplementowany szereg mechanizmów wykrywania tego i nawet o tym nie wie. Przyjrzyj się bliżej co robi z telefonem.

11

Legat napisał/a:

Zapewne jesteś trollem.
To co mi przyszło do głowy, gdy to czytałem - to raczej zarabiała. smile

Tez tak pomyslalam, ze moze zarabia

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy żona mnie zdradza?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023