Bo wydaję się że tak przynajmniej w sferze seksualnej uczuciowej
Każdy chcę być z ładną osobą i nikt nie chce uprawiać seksu z brzydką osobą prawda
A może się mylę jak uważacie
I ta samotność spędzanie czasu samotnie
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy ładni ludzie mają łatwiej ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Każdy chcę być z ładną osobą i nikt nie chce uprawiać seksu z brzydką osobą prawda
To kwestia psychiki. Jak ktoś sobie wmówił że jest brzydki i że nikt go nie chce to tak właśnie będzie dopóki nie zmieni nastawienia.
Można być przystojnym, ładnym, osiągać sukcesy zawodowe, a jednak także być samotnym. Z drugiej strony można mieć niesamowite powodzenie u płci przeciwnej niekoniecznie będąc osobą ładną.
Tak, tak - ładni i sympatyczni, młodzi i zdrowi, mądrzy, bogaci mają lepiej, łatwiej.
Zakonotuj to sobie raz na zawsze. Tak było, jest i będzie do końca świata. I nic tego nie zmieni choćbyś na ....głowie stawał.
I przestań wreszcie smędzić, bo tego czytać się nie da.... a sam nie posuwasz się ani na krok do przodu. Ba obsuwasz się coraz niżej.
Teraz chwilowo mieszkam sam i przez te dni jestem strasznie samotny chodzę i jedynym urozmaiceniem jest wyjście do sklepu
I wiem jak może wyglądać moja starość
jedynym urozmaiceniem jest wyjście do sklepu
to moze to zmien? pracujesz? zastanow sie, co moglbys robic/ gdzie wychodzic/ moze jakis kurs tanca lub jezyka, gdziemoglbys poznac jakis znajomych? moze daj post a spotted w twoim miescie, ze szukasz nowych znajomych +twoj wiek
Chwilowo nie opłaca mi się pracować mam rentę i jeszcze inne swiadczenie gdy bym poszedł do pracy stracił bym je
kiedyś chodziłem jeszcze do klubów ale to dawno poznawać ludzi to trochę nie ufam ludziom może to się zmieni
Oczywiście, że ładni mają łatwiej, tak jak mądrzy, bogaci, sławni, z dobrą pozycją zawodową i tak dalej, i tak dalej. Nie rozumiem po co zadajesz tak retoryczne pytania, na które odpowiedź jest jasna jak słońce?
To jednak nadal nie znaczy, że jak jest trudniej, to nie można być w związku, uprawiać seksu, mieć rodzinę i być szczęśliwym człowiekiem. Jednak od samego użalania się nad sobą jeszcze do nikogo szczęście nie przyszło.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy ładni ludzie mają łatwiej ?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024