dr Trafidło / Stalowa Wola, dentysta celebrytów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » dr Trafidło / Stalowa Wola, dentysta celebrytów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: dr Trafidło / Stalowa Wola, dentysta celebrytów

Kochane prosze podpowiedzcie czy miałyscie jakies kotakty z tym lekarzem. Marzy mi sie totalna metamorfoza, on na Instagram wrzuca niesamowite zdjecia, ale.... No wlasnie jest i ALE xD Na youtubie znalazlam filmik, to jest repotraz TVP - ludziom pouszkadzał szczeki, prokurator prowadzis sprawe przeciwko niemu, ogolnie partactwo i nieuctwo...! I sama nie wiem co robic, bylam strasznie napalona na te wizyte a teraz sie boje... Moze ktoras z was byla u tego lekarza i moze cos doradzic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dr Trafidło / Stalowa Wola, dentysta celebrytów

jestem ze stalowej więc odpowiem xD Kochana, ten lekarz zalożyl jednej dziewczynie implant za prawie 6000 zł  w 15 minut!! Bez RTG, bez przeswietlen, ot tak na zywca jej wkręcil - totalnie krzywo, wszystkie zęby były ostatecznie do rwania

3

nie znam tej sprawy i nie jestem z tamtych okolic, ale znalazlam ten filmik na youtubie i masakra... I ten "doktor" nadal pozostaje bezkarny?!? To co on zrobił, to są błędy lekarskie na poziomie podstawowym, szok że w ogole jest jeszcze pozwolony zeby prowadzic klinikę. A celebrytom pewnie robi za darmo, zeby sie na nich powolywac... Biedni pacjenci sad

4 Ostatnio edytowany przez wera jang (2023-09-29 16:50:17)

dziekuje dziewczyny, jestescie kochane. Upewnilam sie, ze nie warto, poszukalam jeszcze głębiej w sieci i faktycznie, jesli jakas opinia jest pozytywna to tylko od tego doktorka, albo celebryty, a cała reszta raczej nie owija w bawełne. Mozna znalezc kilka szokujacych historii na temat tego pana, ale ja juz juz zamykam temat, chyba ze ktos ma jeszcze jakaś ciekawostke na temat pana Trafidły do dodania big_smile Dzieki wam pieknie jeszcze raz

5 Ostatnio edytowany przez wera jang (2023-09-29 16:50:47)

(usuwam bo wkleilo sie podwojnie)

6

chcialabym zeby ktos mi placil za pisanie prawdy, szczerze.

a co do doktorka - oto czym sie chwali na swojej galerii, zdjecia z zamieszanymi w pedo-afere Pandora Gate na pierwszych miejscach prezentuje z wyraźną dumą. Nie moge wkleic linka ale Boxdel, milosnik 13-latek, wisi u pana Trafidło jako honorowy gosc w galerii. Niesmaczne, tyle powiem. No ale zawsze sie znajdzie jakas pani, ktora bedzie bronic biednego misia, prawda?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » dr Trafidło / Stalowa Wola, dentysta celebrytów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024