Kochane prosze podpowiedzcie czy miałyscie jakies kotakty z tym lekarzem. Marzy mi sie totalna metamorfoza, on na Instagram wrzuca niesamowite zdjecia, ale.... No wlasnie jest i ALE xD Na youtubie znalazlam filmik, to jest repotraz TVP - ludziom pouszkadzał szczeki, prokurator prowadzis sprawe przeciwko niemu, ogolnie partactwo i nieuctwo...! I sama nie wiem co robic, bylam strasznie napalona na te wizyte a teraz sie boje... Moze ktoras z was byla u tego lekarza i moze cos doradzic?
jestem ze stalowej więc odpowiem xD Kochana, ten lekarz zalożyl jednej dziewczynie implant za prawie 6000 zł w 15 minut!! Bez RTG, bez przeswietlen, ot tak na zywca jej wkręcil - totalnie krzywo, wszystkie zęby były ostatecznie do rwania
nie znam tej sprawy i nie jestem z tamtych okolic, ale znalazlam ten filmik na youtubie i masakra... I ten "doktor" nadal pozostaje bezkarny?!? To co on zrobił, to są błędy lekarskie na poziomie podstawowym, szok że w ogole jest jeszcze pozwolony zeby prowadzic klinikę. A celebrytom pewnie robi za darmo, zeby sie na nich powolywac... Biedni pacjenci
4 2023-09-29 16:47:56 Ostatnio edytowany przez wera jang (2023-09-29 16:50:17)
dziekuje dziewczyny, jestescie kochane. Upewnilam sie, ze nie warto, poszukalam jeszcze głębiej w sieci i faktycznie, jesli jakas opinia jest pozytywna to tylko od tego doktorka, albo celebryty, a cała reszta raczej nie owija w bawełne. Mozna znalezc kilka szokujacych historii na temat tego pana, ale ja juz juz zamykam temat, chyba ze ktos ma jeszcze jakaś ciekawostke na temat pana Trafidły do dodania Dzieki wam pieknie jeszcze raz
5 2023-09-29 16:49:23 Ostatnio edytowany przez wera jang (2023-09-29 16:50:47)
(usuwam bo wkleilo sie podwojnie)
chcialabym zeby ktos mi placil za pisanie prawdy, szczerze.
a co do doktorka - oto czym sie chwali na swojej galerii, zdjecia z zamieszanymi w pedo-afere Pandora Gate na pierwszych miejscach prezentuje z wyraźną dumą. Nie moge wkleic linka ale Boxdel, milosnik 13-latek, wisi u pana Trafidło jako honorowy gosc w galerii. Niesmaczne, tyle powiem. No ale zawsze sie znajdzie jakas pani, ktora bedzie bronic biednego misia, prawda?