Witam
Mam takie pytanko jak zrozumieć zachowanie koleżanki z pracy z którą cały czas rozmawiałem normalnie wystarczyło że pytałem się czemu tak przegląda gotowy produkt( pracuje ona w dziale kontoli jakości) to się śmiałą od ucha do ucha do ucha jak bym nire wiadomo jaki śmieszny żart powiedział czy też zwykłe cześć lub czemu jest na nocneej zmianie mimo że tylko pracuje na ranną zmiane. Potem zacząłem chorować( jak później się okazało rozwijał się we mnie wirus który doprowadził do zapalenia opon mózgowo rdzeniowych i sepsy i troche mniej się oddzywałem przez co praktycznie ledwo rozumiałem co się dzieje dookoła mnie . ale mimo to zawsze jak mialem czas w pracy to starałęm się z nią porozmawiać. Nawet jedna z koleżanek która ze mną pracuje i obesrwowała nas z boku pytała mi się czy ta koleżanka to jest moja dziewczyna. Poza tym jak sprzątałem moje miejsce pracy poczułem czyjść wzrok i okazało się że koleżanka od kontroli jakości patrzy się na mnie zobaczyłem to uśmiechnełem się do niej a zacząłem iść w jej kierunku by porozmawiać a ona szybkko odeszłą, poźniej w innym przypadku poślizgnąłem się i wylądowałąm na plecach i pierwszą osobą która mi się pojkawiła pprzed oczami była koleżanka o którą pytam A teraz nie było mnie 3 miesiące w pracy z powdu wcześniej wspomnianej jej zachowanie, zdzwiwiło mnie ponieważ niby z raz odpowiada cześć raz traktuje jak wiatr a następnym razem jak mnie mija to unika kontaktu wzrokowego ale gdy jeeest kawałek dalej to się odwraca i sie na mnie patrzy.
jak to zrozumieć?