Kawa, kino a może zwyczajne pogaduchy w parku? - Łódź - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Kawa, kino a może zwyczajne pogaduchy w parku? - Łódź

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Kawa, kino a może zwyczajne pogaduchy w parku? - Łódź

Hej! Jestem Klaudia mam 25 lat. Od jakiegoś czasu mieszkam w Łodzi, jednak praca pochłonęła mnie na tyle mocno, że spędzałam w niej każdą wolną chwilę i tak na prawdę nie mam żadnych znajomych (oprócz tych z pracy, którzy maja własne życie, rodziny itd). Poszukuję koleżanki do pogadania, czasami wyjścia na zakupy, kawę itp bo niestety samotność zaczęła mi mocno doskwierać...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kawa, kino a może zwyczajne pogaduchy w parku? - Łódź

Z szacunkiem i estyma witam wszystkie forumowiczki i forumowiczow. Męzczyzna lat 58  mieszkam we Wrocławiu, dość szerokie spectrum zainteresowań, empatyczny wrażliwiec  pełen sprzeczności .

Odp: Kawa, kino a może zwyczajne pogaduchy w parku? - Łódź

In my opinion, the location is not as important as who and how many people you go with. Even though it might just be chatting in the park, if you're with your loved ones, it's already special. But for important trips, we also need a luxurious and suitable location, you can go to Google to search.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Kawa, kino a może zwyczajne pogaduchy w parku? - Łódź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024