moda współczesna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: moda współczesna

Jaka jest wasza opinia na temat długich włosów u mężczyzn czy to jest sexy czy raczej nie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: moda współczesna

Przecież to nie jest moda współczesna. Moda na to była w latach 70-90, teraz dość rzadko widuję mężczyzn z długimi włosami, chyba że ktoś jest metalheadem.

3

Rarepianist napisał/a:

Jaka jest wasza opinia na temat długich włosów u mężczyzn czy to jest sexy czy raczej nie?

Nie. Mnie sie osobiscie nie podobaja dlugie wlosy u faceta, ale kazdy ma swoj gust... jak sa do ramion to jeszcze tak,ale dlugie  jak u roszponki to napewno nie

4

Rarepianist napisał/a:

Przecież to było modne gdzieś w latach 90.

Jak byłam nastolatką to mi się podobało, ale teraz już raczej nie.

5

a tobie podobaja sie kobiety z fryzem na zero? nie?no wlasnie. a byly nawet i slawne, ktore sie tak nosily /nosza: Britney Spears, Katarzyna Figura, Natalie Portman

widzialam kilku takich na tinderze. od razu w lewo. troche sie smiechalam, ze maja dluzsze od coniektorych kobiet smile

6

zauwazylam, ze mezczyzni maja dziwne wyobrazenia o tym co jest sexy, nawet tu na forum. mysla ze 20tki leca na 40latkow,  ze mezczyzni starzeja sie jak wino, ze ci bez brody wygladaja jak bobasy, a teraz jeszcze dlugie wlosy jak u baby.

7

Blueangel coż mam zaciekawienie do ludzi którzy wyróźniają się z tłumu tajemniczość enigma indywidualizm jak najbardziej na tak

8 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-08-08 16:42:00)

Mozna byc indywidualnym ale atrakcyjnym a mozna byc indywidualnym ale odpychajacym. Co ma piernik do wiatraka

Innosc nie rowna sie od razu atrakcyjnosc

9

blueangel napisał/a:

a tobie podobaja sie kobiety z fryzem na zero? nie?no wlasnie. a byly nawet i slawne, ktore sie tak nosily /nosza: Britney Spears, Katarzyna Figura, Natalie Portman

widzialam kilku takich na tinderze. od razu w lewo. troche sie smiechalam, ze maja dluzsze od coniektorych kobiet smile

Całe szczęście nie jesteś głosem wszystkich kobiet.

Jak najbardziej lubię długie włosy u mężczyzn.

10

Prosiaczkowo napisał/a:
blueangel napisał/a:

Całe szczęście nie jesteś głosem wszystkich kobiet.

Jak najbardziej lubię długie włosy u mężczyzn.

poki co z tych, co sie wypowiedzialy jestes w mniejszosci, autor zawszemoze probowac celowac w te nisze na rynku matrymonialnym wink

11

albo zawrzeć homoseksualne małżeństwo w razie totalnej desperacji to jest opcja którą autor też może wykorzystać

12

Rarepianist napisał/a:

albo zawrzeć homoseksualne małżeństwo w razie totalnej desperacji to jest opcja którą autor też może wykorzystać

to chyba zagranica. poza tym jesli jestes bi to chyba ta nisza bedzie jeszcze mniejsza. malo ktora bedzie zainteresowana relacja z kims takim. ja napewno nie.

13

To jak wygląda ideał mężczyzny dla tej "wyższej ligi" pod względem wygląd: (  jaki zapach, aromat jest najlepszy), charakter: ( np. opiekuńczy to jest jeszcze w modzie?),status: powinien być osobą publiczną czy lepiej nie?) zarobki: czy 10000 tysięcy na miesiać to pokaźna suma czy raczej 200 tysięcy dolarów na miesiąc?

14

Mega mi się podobają, zwłaszcza gęste i zadbane. Ale tak, jak ktoś wyżej napisał - moda na nie przeminęła, według mnie jakieś minimum 15 lat temu. Sama obserwowałam kilku znajomych, którzy zmienili fryzurę z długiej na krótką. Szkoda smile

blueangel napisał/a:

zauwazylam, ze mezczyzni maja dziwne wyobrazenia o tym co jest sexy, nawet tu na forum. mysla ze 20tki leca na 40latkow,  ze mezczyzni starzeja sie jak wino, ze ci bez brody wygladaja jak bobasy, a teraz jeszcze dlugie wlosy jak u baby.

XD 
ten obrazek dobrze pokazuje różnice w postrzeganiu samego siebie: https://pl.pinterest.com/pin/413134965797172330/

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024