Jaka jest wasza opinia na temat długich włosów u mężczyzn czy to jest sexy czy raczej nie?
Przecież to nie jest moda współczesna. Moda na to była w latach 70-90, teraz dość rzadko widuję mężczyzn z długimi włosami, chyba że ktoś jest metalheadem.
Jaka jest wasza opinia na temat długich włosów u mężczyzn czy to jest sexy czy raczej nie?
Nie. Mnie sie osobiscie nie podobaja dlugie wlosy u faceta, ale kazdy ma swoj gust... jak sa do ramion to jeszcze tak,ale dlugie jak u roszponki to napewno nie
Przecież to było modne gdzieś w latach 90.
Jak byłam nastolatką to mi się podobało, ale teraz już raczej nie.
a tobie podobaja sie kobiety z fryzem na zero? nie?no wlasnie. a byly nawet i slawne, ktore sie tak nosily /nosza: Britney Spears, Katarzyna Figura, Natalie Portman
widzialam kilku takich na tinderze. od razu w lewo. troche sie smiechalam, ze maja dluzsze od coniektorych kobiet
zauwazylam, ze mezczyzni maja dziwne wyobrazenia o tym co jest sexy, nawet tu na forum. mysla ze 20tki leca na 40latkow, ze mezczyzni starzeja sie jak wino, ze ci bez brody wygladaja jak bobasy, a teraz jeszcze dlugie wlosy jak u baby.
Blueangel coż mam zaciekawienie do ludzi którzy wyróźniają się z tłumu tajemniczość enigma indywidualizm jak najbardziej na tak
8 2023-08-08 16:40:48 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-08-08 16:42:00)
Mozna byc indywidualnym ale atrakcyjnym a mozna byc indywidualnym ale odpychajacym. Co ma piernik do wiatraka
Innosc nie rowna sie od razu atrakcyjnosc
a tobie podobaja sie kobiety z fryzem na zero? nie?no wlasnie. a byly nawet i slawne, ktore sie tak nosily /nosza: Britney Spears, Katarzyna Figura, Natalie Portman
widzialam kilku takich na tinderze. od razu w lewo. troche sie smiechalam, ze maja dluzsze od coniektorych kobiet
Całe szczęście nie jesteś głosem wszystkich kobiet.
Jak najbardziej lubię długie włosy u mężczyzn.
blueangel napisał/a:a tobie podobaja sie kobiety z fryzem na zero? nie?no wlasnie. a byly nawet i slawne, ktore sie tak nosily /nosza: Britney Spears, Katarzyna Figura, Natalie Portman
Całe szczęście nie jesteś głosem wszystkich kobiet.
Jak najbardziej lubię długie włosy u mężczyzn.
poki co z tych, co sie wypowiedzialy jestes w mniejszosci, autor zawszemoze probowac celowac w te nisze na rynku matrymonialnym
albo zawrzeć homoseksualne małżeństwo w razie totalnej desperacji to jest opcja którą autor też może wykorzystać
albo zawrzeć homoseksualne małżeństwo w razie totalnej desperacji to jest opcja którą autor też może wykorzystać
to chyba zagranica. poza tym jesli jestes bi to chyba ta nisza bedzie jeszcze mniejsza. malo ktora bedzie zainteresowana relacja z kims takim. ja napewno nie.
To jak wygląda ideał mężczyzny dla tej "wyższej ligi" pod względem wygląd: ( jaki zapach, aromat jest najlepszy), charakter: ( np. opiekuńczy to jest jeszcze w modzie?),status: powinien być osobą publiczną czy lepiej nie?) zarobki: czy 10000 tysięcy na miesiać to pokaźna suma czy raczej 200 tysięcy dolarów na miesiąc?
Mega mi się podobają, zwłaszcza gęste i zadbane. Ale tak, jak ktoś wyżej napisał - moda na nie przeminęła, według mnie jakieś minimum 15 lat temu. Sama obserwowałam kilku znajomych, którzy zmienili fryzurę z długiej na krótką. Szkoda
zauwazylam, ze mezczyzni maja dziwne wyobrazenia o tym co jest sexy, nawet tu na forum. mysla ze 20tki leca na 40latkow, ze mezczyzni starzeja sie jak wino, ze ci bez brody wygladaja jak bobasy, a teraz jeszcze dlugie wlosy jak u baby.
XD
ten obrazek dobrze pokazuje różnice w postrzeganiu samego siebie: https://pl.pinterest.com/pin/413134965797172330/