Z innej beczki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Z innej beczki

Hej mam 34 lata i pytanie które mnie irytuje
Ale od początku mam 3 dzieci jedno z nich mój pierworodny jest z małżeństwa już na szczęście dawno temu zakończone i 2 z Pantnerem z którym rozstałam się 5 lat temu. Moje małżeństwo bylo czystym nieporozumieniem młodzieńczych lat zaaranżowane przez Św.pamieci moich rodziców miałam 21 lat i oni nie widzieli innego wyjścia zwłaszcza że mój były mąż był moim pierwszym chłopakiem gdy zaczęliśmy być ze soba miałam 15 lat on 16 całe nastoletnie życie spedzilismy razem cuz wpatka, ślub, dziecko no i dla mojego męża jeszcze multum kochanek

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Z innej beczki

i co teraz?

3

30+, kilkoro dzieci i każde z innym...

Przypadek?

Częstotliwość takich wątków jest zadziwiająca.

Albo to forum zostało zdominowane przez zwykłe trolle do poziomu, w którym uczestnictwo traci sens, albo jednakowoż to "incele i inni pigularze' mają rację i to raczej reszta musi się skorygować do ich światopoglądu, a nie odwrotnie.

Dylematy, dylematy....

4

Jak na razie to forum zostało zdominowane przez takiego jednego który wszędzie wrzuca linki big_smile.

5

Zadowolona34 napisał/a:

Hej mam 34 lata i pytanie które mnie irytuje
Ale od początku mam 3 dzieci jedno z nich mój pierworodny jest z małżeństwa już na szczęście dawno temu zakończone i 2 z Pantnerem z którym rozstałam się 5 lat temu. Moje małżeństwo bylo czystym nieporozumieniem młodzieńczych lat zaaranżowane przez Św.pamieci moich rodziców miałam 21 lat i oni nie widzieli innego wyjścia zwłaszcza że mój były mąż był moim pierwszym chłopakiem gdy zaczęliśmy być ze soba miałam 15 lat on 16 całe nastoletnie życie spedzilismy razem cuz wpatka, ślub, dziecko no i dla mojego męża jeszcze multum kochanek

A to pytanie brzmi....:

6

No, jak cuz, to cuz.

7

Moim zdaniem moglas pozostac przy jednym dziecku. Nawet jezeli ojciec dziecka by ciebie zostawic albo ty jego to bylo by ci duzo latwiej z jednym dzieckiem, a teraz jak bys znow zostala samotna matka to bys musiala sobie z trojka dzieci sama radzic. Dlatego ja sie bardzo ciesze,ze nie zdecydowalam sie na drugie dziecko z moim ex,bo bym teraz byla sama z corka i niemowlakiem... jednak jedno dziecko a wiecej to jest duza roznica sama widze po innych kobietach ktore maja kilkoro dzieci,a sa po rozwodzie lub rozstaniu jakie sa zalatane, zstresowane od jednego dzieciaka do kolejnego lataja

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024