Kłotnia i awantura - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kłotnia i awantura

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Kłotnia i awantura

Cześć, potrzebuję opinii ludzi z zewnątrz.

Usłyszałem od dziewczyny, że jej nie szanuję, że traktuję jak gówno, że ranię i że krzywdzę i że przeze mnie płacze.

Dodała, że jestem mezczyzna który nie chroni swojej kobiety i prywatnosci zwiazku

Nie wiem czy przesadza, czy ma rację, stąd ten temat.

Chodzi o to, że kupiliśmy telewizor w podziale 40 moje i 60 dziewczyny.

Zadzwonił do mnie ojciec i spytał co tam u nas - mnie i dziewczyny.
Wspomniałem o tv, a że od 2 miesięcy szukam nowej pracy to tatek zdziwiony spytał - ale z czego kupiłeś skoro teraz nie pracujesz?
I ja powiedziałem, że 40% to mój wkład, a 60% dziewczyny.

Mojej kobiecie - rok młodszej ode mnie, ja mam 31 lat, te słowa się nie spodobały bo mówię osobie 3 o wspólnych finansach.

Przesadza?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Johnny.B (2023-07-17 22:13:09)

Odp: Kłotnia i awantura

Tak jest jebnięta. Chce byś był pantoflem. Ogólnie zagrywki jak w gimnazjum i wina zawsze twoja. Już to przerabiałem, ale z młodszymi. Najlepiej jak przeprosisz za to co zrobiłeś lub nie zrobiłeś i za to czego nie zrobiłeś w przyszłości. Ona jeśli ma koleżanki zapewne im opowie, że nie golisz jajek i to nic złego nie będzie według niej. Ale Ty nie możesz powiedzieć Ojcu, że kupiliście TV. No jaja prawda?

3

A w życiu nie macie po 30 lat.
Co najwyżej po 12/ 13 i nudne wakacje.

4

Dracarys napisał/a:

A w życiu nie macie po 30 lat.
Co najwyżej po 12/ 13 i nudne wakacje.

Amen.

5

Problemem nie jest to, że powiedziałeś ojcu o kupnie telewizora o ile nie mówisz i każdej pierdole w waszym związku. Przyczyna może być głębsza. Nie znam stanu waszych finansów ale zakładam, że skoro ojciec zdziwił się, że kupiliście TV jak nie masz pracy to ta decyzja była mało racjonalna z finansowego punktu widzenia. Jeśli ona nalegała na kupno telewizora znając sytuację ekonomiczną to wiedząc, że ta decyzją była nieracjonalna boi się, że Twój tata oceni ją negatywnie jako osobę. I stąd tak nieadekwatna reakcja.

6

Jeżeli to była jedna jedyna sytuacja, to dziewczyna mocno przesadza.
Inaczej jednak, jeśli np. masz skłonności wtajemniczać ojca w każdy szczegół Waszego życia albo tenże ojciec lubi się wtrącać/oceniać, a Ty dałeś mu tym materiał na kolejne wściubianie nosa w Wasze sprawy. Wtedy, choć samo poinformowanie o kupnie TV jest zupełnie niewinne, dziewczyna reaguje nie na samo to, ale na całokształt.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kłotnia i awantura

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024