blueangel, proszę nie wypowiadaj się za wszystkie kobiety i zasadniczo,co Ty pierdolisz za przeproszeniem?
Kobieta nie będzie miała orgazmu bez "uczuć? Weź się
Po drugie, kobiety też potrafią rozdzielić seks od miłości
Po trzecie, skąd do cholery wzięłaś, że kobiety są bardziej "puszczalskie" po drugim partnerze seksualnym?
Proszę Cię zrób to dla kobiet i wypowiadaj się tylko za siebie a nie za wszystkie kobiety
Tu o dziwo, zgadzam się z Garym
Jestem kobietą, która po pierwszym partnerze seksualnym miała ochotę tylko na czysto seksualny układ. Świetnie się bawiłam,miałam orgazmy, świetny seks (bez uczuć). To był układ tylko z jednym mężczyzną, a dalej co? Zero chęci do zdrady (bo już się wybawilam), nie żałuję, miałam to co wiele kobiet by chciało, tylko zabrakło np odwagi,a w nocy i tak czytają Greya czy inne coś podobne i marzą o czystym zwierzęcym seksie.
I tak, Gary ma rację klimat takich spotkań jest zupełnie inny, na luzie, zero spin, podchodów itp. Chociaż mężczyznę świetnie znalazłam, mieliśmy mnóstwo tematów to i tak wiedzieliśmy po co się spotykamy, świetnie się bawiliśmy na co dzień w swoim towarzystwie a jeszcze lepiej w łóżku i nie tylko
do tego potrafiłam rozdzielić uczucia od seksu.
Natomiast co do przykładu Autorki, są sposoby by sobie poradzić z tym