Hej.
Zastanawiam się czy z tego można wyjść, zarówno on jak i ja. Czy będę mogła kiedyś przejść z tym do porządku dziennego.
Odkryłam że mój chłopak korzystał z portali zorientowanych na niezobowiązujące sex randki przez około 2 lata (razem jesteśmy jakoś prawie 4). Zaklina się że nigdy nie uprawiał z nikim seksu, ale nie wiem jak może mi to udowodnić, on chyba też nie ma pojęcia. W każdym razie znalazłam jego profil na jednym z tych portali i polubione zdjęcia to zdjęcia kobiet z penisami, dlatego myślę że taka jest jego fantazja (o której mi nie powiedział wprost - wstydzi się). Rozumiem, że bycie bi to normalna sprawa ale on uważa że się z tego wyleczy (z jego zboczeń, o których mi nie powiedział wprost).
Zastanawiam się czy ktoś miał taki przypadek i jak się potoczyło i czy jest nadzieja na to, że nasz związek może się jednak udać. Wiem, że każdy jest inny, ale tak statystycznie
Teoretycznie chce iść na terapię
Co to są kobiety z penisami?
Faceci z penisami, którzy udają kobiety (noszą damskie stroje, dorabiają sobie piersi itd)
Faceci z penisami, którzy udają kobiety (noszą damskie stroje, dorabiają sobie piersi itd)
Hmmm, faceci z reguły mają penisy
Jeżeli udają kobiety, to już oznacza, że mają jakieś problemy psychiczne z tożsamością.
Odpuść sobie, nic dobrego z tego nie będzie.
Tak, zgadza się Oni pewnie mają jakieś problemy z tożsamością, nie chcę w to nawet próbować wnikać. Myślę, że mój facet tego nie robi, ale pewności oczywiście nie mam. Czy uważasz, że nawet jakiś seksuolog tutaj nie pomoże?