Wzwód chłopaka w czasie czynności niezwiązanych z seksem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wzwód chłopaka w czasie czynności niezwiązanych z seksem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Wzwód chłopaka w czasie czynności niezwiązanych z seksem

Cześć,

Pewnie pomyślicie, że to trolling, ale mam 32 lata i od niedawna mam pierwszego chłopaka. Dotychczas nie miałam powodzenia, sama nie wiem, czemu, może dlatego, że jestem bardzo niska (1,54 metra). Co mnie zdziwiło, mój chłopak ma wzwód w czasie czynności zupełnie niezwiązanych z seksem, jak na przykład kiedy mnie przytula lub całuje. Chciałam spytać, czy to powszechne zjawisko, czy też może trafił mi się jurny byczek? wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wzwód chłopaka w czasie czynności niezwiązanych z seksem

Poprostu musisz mu się bardzo podobać i dla niego jesteś seksowną i tyle smile

3

Tak, to jest normalne,  wręcz byłoby źle gdyby go wtedy nie miał.

4

Jakiś zboczeniec smile

5 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-06-02 09:38:51)

Moniqa1990 napisał/a:

... ma wzwód ... kiedy mnie przytula lub całuje.

...

display napisał/a:

... byłoby źle gdyby go wtedy nie miał.

Cóż... ludzie mają różne doświadczenia.

@Moniqa — gdyby kiedyś Cię całował i nie miał wzwodu, to nie myśl, że to jest złe smile

6

Po tytule myślałam, że chodzi o szorowanie piekarnika albo obieranie ziemniaków big_smile

7

jeneste92 napisał/a:

Po tytule myślałam, że chodzi o szorowanie piekarnika albo obieranie ziemniaków big_smile

Aż tak to chyba nie, ale nie wiem, bo wtedy nie mam jak sprawdzić, czy ma wzwód. big_smile

8

Moniqa1990 napisał/a:

Cześć,

Pewnie pomyślicie, że to trolling, ale mam 32 lata i od niedawna mam pierwszego chłopaka. Dotychczas nie miałam powodzenia, sama nie wiem, czemu, może dlatego, że jestem bardzo niska (1,54 metra). Co mnie zdziwiło, mój chłopak ma wzwód w czasie czynności zupełnie niezwiązanych z seksem, jak na przykład kiedy mnie przytula lub całuje. Chciałam spytać, czy to powszechne zjawisko, czy też może trafił mi się jurny byczek? wink

To normalne. Ciesz się tym póki to jest, bo to minie z czasem smile

9

jeneste92 napisał/a:

Dobre hehe  big_smile big_smile  big_smile

10

Misinx napisał/a:
Moniqa1990 napisał/a:

Cześć,

Pytałam dziś go o to. Nie ma porównania, bo też jestem jego pierwszą dziewczyną. Mówił, że ma wzwód również wtedy, gdy idziemy razem i trzymamy się za rękę. W czasie obierania ziemniaków erekcji nie ma. tongue

Pytałam się go, czy się masturbuje. Twierdzi, że nie, ale nie bardzo w to wierzę. smile

11

Moniqa1990 napisał/a:
Misinx napisał/a:
Moniqa1990 napisał/a:

Cześć,

Pytałam dziś go o to. Nie ma porównania, bo też jestem jego pierwszą dziewczyną. Mówił, że ma wzwód również wtedy, gdy idziemy razem i trzymamy się za rękę. W czasie obierania ziemniaków erekcji nie ma. tongue

Pytałam się go, czy się masturbuje. Twierdzi, że nie, ale nie bardzo w to wierzę. smile

I nie wierz poprostu nie wytrzymał by ciśnienia

12

30+ lat i wzwód od trzymania się za ręce na spacerze albo zwykłego przytulania? Gdyby chodziło o nastolatka, to powiedziałbym, że to ok. Norma na początku związku, bo hormony buzują i wystarczy czasem naprawdę niewiele. Zwykłe muśnięcie, delikatny pocałunek i człowiek gotowy do akcji. Ale w tym wieku, żeby mieć aż takie reakcje? Ok też mi się zdarza, ale kontekst inny - kiedy jest to element gry wstępnej, czy generalnie nastrój chwili zmierza w odpowiednią stronę. Także wtedy ma to jak najbardziej erotyczny charakter. Ale nie wyobrażam sobie dostać erekcji, bo trzymam żonę za rękę kiedy idziemy....po zakupy.

13

Jack Sparrow napisał/a:

30+ lat i wzwód od trzymania się za ręce na spacerze albo zwykłego przytulania? Gdyby chodziło o nastolatka, to powiedziałbym, że to ok. Norma na początku związku, bo hormony buzują i wystarczy czasem naprawdę niewiele. Zwykłe muśnięcie, delikatny pocałunek i człowiek gotowy do akcji. Ale w tym wieku, żeby mieć aż takie reakcje? Ok też mi się zdarza, ale kontekst inny - kiedy jest to element gry wstępnej, czy generalnie nastrój chwili zmierza w odpowiednią stronę. Także wtedy ma to jak najbardziej erotyczny charakter. Ale nie wyobrażam sobie dostać erekcji, bo trzymam żonę za rękę kiedy idziemy....po zakupy.

Nie mówiłam, że ma wzwód, kiedy idziemy na zakupy, chodziło mi o romantyczny spacer. Może przyczyną jego reakcji jest taka, że jestem jego pierwszą dziewczyną?

14

Moniqa1990 napisał/a:

Cześć,

To jest normalne u zdrowego faceta, który nie uprawia regularnie seksu, tym bardziej jak się nie masturbuje lub robi to rzadko.
Powinaś się cieszyć, że tak go podniecasz big_smile
Pytanie czy zgrają się wasze temperamenty...

15

Moniqa1990 napisał/a:

Nie mówiłam, że ma wzwód, kiedy idziemy na zakupy, chodziło mi o romantyczny spacer. Może przyczyną jego reakcji jest taka, że jestem jego pierwszą dziewczyną?

Nie, ale napisałaś tak:

Co mnie zdziwiło, mój chłopak ma wzwód w czasie czynności zupełnie niezwiązanych z seksem

Zatem wykluczyłem wszystko, co ma jakikolwiek erotyczny kontekst jak właśnie "romantyczny spacer".

W sytuacjach, jakie opisujesz jest OK. Jest to normalna reakcja u każdego faceta, któremu podoba się jego partnerka. Po prawie 10 latach bycia z moją obecną partnerką też tak często mam.

16

Cześć,

Dziękuję za Wasze odpowiedzi.

Ostatnio byłam z moim mężczyzną nad jeziorem. Wystarczyło, że zobaczył mnie w stroju kąpielowym, a już miał wzwód. A myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy. wink

17

Zazdroszczę

18

Moniqa1990 napisał/a:

Ostatnio byłam z moim mężczyzną nad jeziorem. Wystarczyło, że zobaczył mnie w stroju kąpielowym, a już miał wzwód. A myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy. wink

Mmmm... cudownie że Cię tak pożąda smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wzwód chłopaka w czasie czynności niezwiązanych z seksem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024